Πήρα τον DM-500. Κι τώρα τί κάνουμε;

Reaction score
0
Σε προηγούμενο thread έθεσα το ερώτημα τί δέκτη να πάρω. Με τη βοήθεια κάποιων μελών, επέλεξα και παρήγγειλα το Dreambox 500 (Κινέζο). Πείτε μου ποια προγράμματα (ή αρχεία) χρειάζομαι για να βλέπω όσο περισσότερα πακέτα μπορώ; Το μηχανάκι θα το βάλω σε δίκτυο LAN με ADSL router και γνωρίζω τα σχετικά (μην ασχοληθείτε με τα τεχνικά δηλαδή).

Έχω ήδη "καταβάσει" προγραμματάκια όπως το DreamBoxManager και το DreamBoxControlCenter. Αυτά μου είναι αρκετά, ή θα χρειαστώ κάτι άλλο;
Τα κατάληλα Images που θα τα βρω; Πως θα τα περάσω στο δέκτη; ΟέΟ;

Ευχαριστώ πολύ wall_1 .

Reaction score
0
Απάντηση: Πήρα τον DM-500. Κι τώρα τί κάνουμε;

Coooooooool!
Μπορεί κάποιος να μου πει, όμως, τί ακριβώς πρέπει να "βάλω" στο 500ράκι μου;
Π.χ. να μου πει ότι θα χρειαστώ:
- 1 emulator
- 1 img
- 1 από τούτο
- 1 απ' τ' άλλο, και φυσικά...
- 1 από 'κείνο.

Merci...

Reaction score
0
lipon proton thes tria programata gia tin xrisi ston dream.
1)flashwizard
2)flash fxp
3)dreambox edit
meta sto site pou sou edosa pigene aristera eki pou lei gia dm500 ,prosexe oxi dm500plus giati ine alo.
katevase to gemini 4.10 kai me to flashwizard to pernas.
gia pio poles leptomeries grapsou edo
http://www.satgrekco.gr/ exi gini anafora kai apo ta doriforika nea gia afto to site,
exi pola kala !!!

Reaction score
4
Κατεβασε και απο τα διαφορα sites τα auto update προγραμματακια που με ενα κουμπι θα σου ανανεωνουν αυτα που πρεπει.
Ετσι θα εχεις πληθωρα καναλιων. :cool_4:

Reaction score
0

Ευχαριστώ. Βρήκα ένα τέτοιο και όλα πάνε καλά. Την επόμενη εβδομάδα που θα το δοκιμάσω το μηχανάκι, για τα καλά, θα σας πω τη γνώμη μου.

Υ.Γ.
Ρε Pseiras, εσύ είσαι στο avatar; Νομίζω ότι κάπου σε έχω δει στη Ν. Σμύρνη... :cool_11:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Πήρα τον DM-500. Κι τώρα τί κάνουμε;

Υ.Γ.
Ρε Pseiras, εσύ είσαι στο avatar; Νομίζω ότι κάπου σε έχω δει στη Ν. Σμύρνη... :cool_11:
o γκόμενος της σκυλίτσας του ειναι σητν φωτό. ο Κώστας (pseiras) είναι ακόμα πιο άσχημος...

για να επιστρέψουμε στο θέμα... εγώ ακομα προσπαθω να το κανω να δουλέψει με κάρτα Nova αλλά δεν βλέπω φως. το έχει αναλάβει ο spresv τώρα μπας και βγάλει ακρη (που θα βγάλει για το καλό του :happy_9:)

Reaction score
4

Υ.Γ.
Εγω ειμαι αλλα παλια....τωρα εχω γινει τσιουαουα..... :happy_8:

o γκόμενος της σκυλίτσας του ειναι σητν φωτό. ο Κώστας (pseiras) είναι ακόμα πιο άσχημος...

για να επιστρέψουμε στο θέμα... εγώ ακομα προσπαθω να το κανω να δουλέψει με κάρτα Nova αλλά δεν βλέπω φως. το έχει αναλάβει ο spresv τώρα μπας και βγάλει ακρη (που θα βγάλει για το καλό του :happy_9:)
Θα σας στειλω το απογευμα το δικο μου configuration να το βαλεται απο πανω να τελειωνουμε :cool_4:

Reaction score
0

Απ' ότι έχω μάθει, εξαρτάται από την έκδοση της κάρτας της ΓΟΒΑς. Αυτό το EMU που δούλεψε για τους περισσότερους είναι το SCAM. Για κάνε μια προσπάθεια και βλέπουμε. Ίσως απαιτηθούν μικροαλλαγές στα config αρχεία.

Η παραπάνω βοήθεια έχει έρθει από... Voreia. :bravo:

Τώρα είδα το μύνημά του ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ-τώρα έχω γίνει τσιουάουα-pseiras. ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΕΙΛΕ!!!

Reaction score
4

Τώρα είδα το μύνημά του ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ-τώρα έχω γίνει τσιουάουα-pseiras. ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΕΙΛΕ!!!
Αμα δεν μου στειλετε κανα μαιλ σας εχω λιγες πιθανοτητες να το βρω και να σας το στειλω....:happy_8:

Reaction score
0

Βρε παιδιά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Μαθαίνω Ισπανικά και χρειάζομαι ένα "Ισπανικό" πακέτο μέσω δορυφόρου για να κάνω practice. Με τα γερμανικά μου και τα γαλλικά μου είμαι ΟΚ. Ξέρει κανένας πως μπορώ να βρω κάποιο. Μου πρότειναν το Digital + και ειδικά το Taquilla. Δυστυχώς δεν τα καταφέρνω πολύ καλά μέχρι τώρα. Ξέρει κανένας τί πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πήρα τον DM-500. Κι τώρα τί κάνουμε;

Και σου επαναλάμβάνω Billy....CCcam 2.0.4 και φρέσκα γλυκά κάθε μέρα
Δίκιο είχες. Απλά τα γλυκά έπρεπε να πηγαίνω και να τα παίρνω από μόνος μου. Δε βρήκα κανένα ζαχαροπλαστείο που να τα στέλνει αυτόματα, μέσω Internet. Ένα που είχα βρει δε δουλεύει πλέον. Ξέρεις κανένα άλλο ;:rolleyes:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πήρα τον DM-500. Κι τώρα τί κάνουμε;

Αμα δεν μου στειλετε κανα μαιλ σας εχω λιγες πιθανοτητες να το βρω και να σας το στειλω....:happy_8:
Pseiras RUUUUUUULES!!! :cool_1:

:rei:
Ευχαριστώ για το e-mail pseiras...

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Πήρα τον DM-500. Κι τώρα τί κάνουμε;

Δίκιο είχες. Απλά τα γλυκά έπρεπε να πηγαίνω και να τα παίρνω από μόνος μου. Δε βρήκα κανένα ζαχαροπλαστείο που να τα στέλνει αυτόματα, μέσω Internet. Ένα που είχα βρει δε δουλεύει πλέον. Ξέρεις κανένα άλλο ;:rolleyes:
Θα σου στειλω το απογευμα κατι που τα κανει ολα αυτοματα.
Δεν θα ξαναχρειαστει να ασχοληθεις με τιποτα. :shock:

Reaction score
0
εγω εχω περασει το Nabilo dark star και υπαρχουν ''γλυκα'' που ανανεωνονται
καθημερινα....

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πήρα τον DM-500. Κι τώρα τί κάνουμε;

Θα σου στειλω το απογευμα κατι που τα κανει ολα αυτοματα.
Δεν θα ξαναχρειαστει να ασχοληθεις με τιποτα. :shock:

Εριξες διαβασμα βλεπω ε;:bravo:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πήρα τον DM-500. Κι τώρα τί κάνουμε;

Εριξες διαβασμα βλεπω ε;:bravo:
Μην νομιζεις , τα βασικα εχω καταφερει.
Ακομη νιοκος ειμαι :cool_11:
Να ειναι καλα ο Πυργος ο Λευκος που με ξεκολλαει :respect:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads