Πίνακες στα σχόλια

Reaction score
1.844
Πριν την αναβάθμιση του φόρουμ, υπήρχε η δυνατότητα να εισάγει κάποιος πίνακα-ες σε σχόλιό του. Μετά την αναβάθμιση αυτή η δυνατότητα χάθηκε, ή είναι κάπου καλά κρυμμένη;

Διάβασα αυτό το βοήθημα, αλλά δεν περιγράφεται τέτοια δυνατότητα.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Πίνακες στα σχόλια

Εύχομαι στο γουεμπμάστορα του φόρουμ καλές γιορτές, να προσέχει την κατανάλωση των

και μετά τις γιορτές τα ξαναλέμε. :107:

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Σε ποια περίπτωση μπορεί να χρειάζονται πίνακες μέσα στα μηνύματα;

Reaction score
49

Σε ποια περίπτωση μπορεί να χρειάζονται πίνακες μέσα στα μηνύματα;

Σε τεχνικά άρθρα πχ.
Ορίστε ένα παράδειγμα

Και αν ενεργοποιήσεις τα table tags θα μπορέσω επιτέλους να ολοκληρώσω και αυτό το θέμα

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους :107:

Reaction score
17.429

Αν τελειωσες μ αυτο το θεμα των πινακων Δακη,θα σε παρακαλουσα να βελτιωσεις την Αναζητηση.

Το αναφερω εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα.Ευχαριστω!:107:

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Όταν λες να βελτιώσω τι εννοείς; θα χρειαστώ πιο αναλυτική περιγραφή :)

Reaction score
17.429

Στα αποτελέσματα της αναζήτησης βρίσκομαι απέναντι απο μια σειρά θεμάτων που προφανώς εμπεριέχουν τις λέξεις που ψάχνω,όμως θα προτιμούσα για παράδειγμα να μου βγάζει αμέσως το ποστ με την ζητούμενη λέξη,αντί να ψάχνω εγώ να το βρω ανάμεσα σε δεκάδες σελίδες.Φυσικα,έχω δοκιμάσει, στην εξελιγμένη αναζητηση,να οριοθέτησω την αναζητηση....

Θυμάμαι,πως πριν χρόνια,η αναζητηση ήταν πολυ αποτελεσματική.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Όταν μπαίνεις στο θέμα που σου βρίσκει, μπορείς να κάνεις αναζήτηση μέσα στο θέμα για να σε πάει στο ακριβές ποστ.

Reaction score
17.429

Όταν μπαίνεις στο θέμα που σου βρίσκει, μπορείς να κάνεις αναζήτηση μέσα στο θέμα για να σε πάει στο ακριβές ποστ.
Δοκιμασα διχως αποτελεσμα την προταση σου.Θες να γινεις πιο συγκεκριμενος για την περιπτωση που εγω εψαχνα αλλου...:121:

Ειναι απλο αυτο που ζηταω.Μπορει να γινει η αναζητηση ευκολοτερη?Αυτη ηταν η ερωτηση.:403:

Ευχαριστω.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Απλό μπορεί να είναι σαν ερώτηση, αλλά δεν είναι καθόλου απλό σαν υλοποίηση, αφού η vbulletin άλλαξε τον τρόπο αναζήτησης σε αυτήν την έκδοση και ψάχνω αν μπορούμε να βάλουμε την αναζήτηση όπως ήταν πριν. :)

Οπότε λοιπόν ξαναλέω, μέχρι να βρεθεί μια λύση γι'αυτό, ότι μπορείς να βοηθηθείς ως εξής: αφού κάνεις αναζήτηση και σου βγάλει τα θέματα, όταν μπαίνεις σε ένα θέμα, μπορείς να κάνεις αναζήτηση μέσα στο θέμα για να σου βγάλει ακριβώς το συγκεκριμένο μήνυμα που σε ενδιαφέρει. Αυτό γίνεται από το κουμπάκι Search Thread επάνω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την αναζήτηση, είχα ανοίξει ένα νήμα με τίτλο "Πολύ άσχημα τα νέα για την ελευθερία στο διαδίκτυο"
Χρησιμοποιώντας "άσχημα" ή "άσχημα νέα" και κάνοντας αναζήτηση δεν πήρα κανένα αποτέλεσμα, για να βρω τελικά το νήμα το έψαξα μέσω Google

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.589

Είναι όντως περίεργη η αναζήτηση. Γιατί δεν γίνεται, αν δώσεις τον ακριβή τίτλο του θέματος που ψάχνεις, να τον βρει, έστω και μέσα στις 4-5 πρώτες επιλογές?

Έβαλα στην αναζήτηση "Οικονομικό ηλεκτρονικό masking", και μου βρήκε 1 θέμα τελείως άσχετο.

Reaction score
29.559

Το εχω διαπιστώσει και εγω αυτό , αλλά οχι μόνο τώρα.
Και στο παρελθόν κατά την ταπεινή μου άποψη , τα ίδια περίπου έκανε.
Απλά τώρα η αναζήτηση είναι ακόμα χειρότερη.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Γενικά η αναζήτηση στο vbulletin αποτελεί ψιλοπληγή. Αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι να βάλω μαζί επιλογή για αναζήτηση με google, που σίγουρα θα φέρνει καλύτερα αποτελέσματα.

Αναμείνατε. :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης