Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Αντε να σε δω ρε Βέρτιγκε!
Καφέδες γίνονται συχνά-πυκνά με διάφορες συνθέσεις. Όταν έρθεις Αθήνα το κανονίζουμε.Κι αν κανονιστεί τίποτα, έστω για καφέ,θα χαρώ να σας δω...
kisses....
Πολυ ωραια κινηση, μαλιστα αν το δωρο ειναι η χρηση ενος Μ3 με μικτη ασφαλεια και χωρις τεκμηριο για 3 μηνες, ειμαι μεσα ....Για να κάνουμε την κοπή της πίτας πιο ενδιαφέρουσα για τον τυχερό φίλο μας που θα κερδίσει το φλουρί θα υπάρχει ένα δώρο έκπληξη το οποίο είναι ευγενική χορηγία της εταιρίας BMW Σπανός Α.Ε.
Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω ότι στο χώρο του Parking πριν την έναρξη της προσέλευσης θα υπάρχει η ευκαιρία για όλους τους παρευρισκομένους να δουν για πρώτη φορά από κοντά το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW i3 όπου θα μπορούν να το επεξεργαστούν και φυσικά να το οδηγήσουν.
Παρακαλώ πολύ για μην υπάρχει πρόβλημα χρόνου και καθυστέρηση της προσέλευσης όποιος ενδιαφέρεται να οδηγήσει το αυτοκίνητο να με ειδοποιήσει έως το απόγευμα του Σαββάτου με pm.
Ρε συ το M3 είναι παλιό μοντέλο πλέον το Μ4 θα σου δώσω και μάλιστα με δωρεάν κουπόνια για βενζίνη...Πολυ ωραια κινηση, μαλιστα αν το δωρο ειναι η χρηση ενος Μ3 με μικτη ασφαλεια και χωρις τεκμηριο για 3 μηνες, ειμαι μεσα ....![]()
Στην σειρά σου και μην σμπρώχνειςΤότε το Μ4 το θέλω εγώ.![]()