Παγιδευμένοι - Eagle Eye (2008)

Reaction score
60
[IMGl]http://img390.imageshack.us/img390/1482/imgshowphpimageeagleeyegs1.jpg[/IMGl]

Παγιδευμένοι - Eagle Eye (2008)

Σκηνοθεσία: ΝΤΙ ΤΖΕΙ ΚΑΡΟΥΖΟ
Σενάριο: ΤΖΟΝ ΓΚΛΕΝ, ΤΡΕΙΒΙΣ ΡΑΙΤ
Ηθοποιοί: ΜΠΙΛΙ ΜΠΟΜΠ ΘΟΡΝΤΟΝ , ΡΟΖΑΡΙΟ ΝΤΟΟΥΣΟΝ , ΜΙΣΕΛ ΜΟΝΑΓΚΑΝ , ΣΑΙΑ ΛΑΜΠΕΦ

Πρεμιέρα (GR): 23/10/08

Δύο ανυποψίαστοι Αμερικάνοι, ο Τζέρι Σο (Σάια ΛαΜπεφ), ένας αργόσχολος νέος και η Ρέιτσελ Χόλομαν (Μισέλ Μόναχαν), μια ανύπαντρη μητέρα, βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι στα δίχτυα μιας απίστευτης συνομωσίας, με βασικό τους εχθρό το χρόνο…

Πίσω από την τεράστια αυτή σκευωρία κρύβεται…η φωνή μιας άγνωστης γυναίκας, την οποία ποτέ τους δεν έχουν γνωρίσει.

Για κακή τους τύχη όμως, εκείνη μοιάζει να γνωρίζει την κάθε τους κίνηση και έτσι τους παγιδεύει όλο και περισσότερο, χρησιμοποιώντας όλα τα τεχνολογικά μέσα της καθημερινότητάς τους.

Έτσι, οι δυό τους καταλήγουν να είναι οι πλέον "περιζήτητοι" καταζητούμενοι, έρμαια ενός διαβολικού σχεδίου, φυλακισμένοι σε ένα "κελί", να αγωνίζονται να σωθούν και να εμποδίσουν το χάος που πρόκειται να προκληθεί.

Reaction score
50
Για περιπέτεια μια χαρά ταινία ήταν! Καλή επιλογή για σινεμά χωρίς πολλούς προβληματισμούς :107:

Reaction score
173
Απάντηση: Παγιδευμένοι - Eagle Eye (2008)

Πολυ καλη περιπετεια με γρηγορους ρυθμους και δραση.

Βεβαια ειναι αλλο ενα καλοστημενο παραμυθι, αλλα εμας δεν μας
χαλαει καθολου αυτο και μαλιστα το θεωρουμε μαγαλη ευκαιρια για
να τεσταρουμε τα νεα μας αποκτηματα. :126:

Reaction score
5
Δεν μου άρεσε καθόλου. Με το ζόρι το τελείωσα για να μην πω οτι το αφησα στην μεση.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.202
Απάντηση: Παγιδευμένοι - Eagle Eye (2008)

Λάμπρο λέγε ότι θέλεις!:137:

Για μένα ήταν η καλύτερη ταινία το τελευταίο τρίμηνο. Καλογυρισμένη με εντυπωσιακές σκηνές δράσης.
Και βλέπω πάνω από 5 τη βδομάδα.

Reaction score
0
Δεν μου άρεσε καθόλου. Με το ζόρι το τελείωσα για να μην πω οτι το αφησα στην μεση.
+1. Τραγική. Φτηνή αντιγραφή του Enemy of the State με ολίγη από τον HAL9000 του 2001.

Μόλις σας γλύτωσα ένα δίωρο :116:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εγω δεν θελω να σας γλυτωσω ενα διωρο αλλα θα σας παρακινησω
να την δειτε και να αποφασισετε μονοι σας.
Ναι υπαρχουν αναφορες απο αλλες ταινιες-στα ματια μου ειδικα
απο το "2001"-αλλα ειναι και κατι αλλο απο μονη της.
Παρα πολυ καλη!

Reaction score
1.213
Eεεεενταξει.....βλεπεται αρκετα ευχαριστα.Παραμυθακι τρελο βεβαια..αλλα κυλαει γρηγορα .

6/10 :137:

Reaction score
0
Καθόλου καλή... Ίσως αν υπήρχε διαφορετική εξήγηση στο ποιος τους παρακολουθεί και τους υποκινεί, ίσως, να σωζόταν κάπως....

Reaction score
20
Κακή , πολύ κακή . Μια ταινία από αυτές που βγαίνουν για να βγαίνουν . ανόητα δήθεν έξυπνη να μπάζει από παντού , χαζά αστεία με χιούμορ για τετράχρονα , βλαβερά αφελής Και αυτή η έμμονη των studio που και καλά θέλουν να μας πείσουν ότι το βλαμμένο αυτό είναι ηθοποιός και πρέπει να του τα δίνουμε ακόμα δεν το έχω καταλάβει . Στέρεψαν από ιδέες , ηθοποιούς , σενάρια , σκηνοθέτες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο . Κι εμείς έχουμε χάσει τη μπάλα . Δράση νάχει κι ότι νάνε . Εφέ να βλέπουμε και να βαράει το woofer και τίποτε άλλο . Από μένα ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ . και μη μου πείτε τώρα για το είδος της και άλλα τέτοια . Και ποιο είναι το είδος της Ανεγκέφαλη αποβλάκωμαρτα? Ευχαριστώ δεν θα πάρω

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas