Παει και το thegt.net.(greek-tracker.com.)?

Reaction score
0
Απάντηση: Παει και το thegt.net.(greek-tracker.com.)?

Σήμερα που μπήγα να μπω σε παραπέμπτει σε μια περίεργη ιστοσελίδα που δε βλέπω να λειτουργεί κάτι.Τώρα τι γίνεται , δε ξέρω..

Πάντως πολύ κρίμα που κλείσανε και κλείνουνε τέτοια site..

Reaction score
0

Ψάχνοντας πληροφορίες για το GTnet βρήκα αυτο το φορουμ και αφου διάβασα ολες τις απόψεις έχω να πω τα εξής:

Το πιο έμπειστο site που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειναι το pirate-bay το οποίο εχει έδρα στη Σουηδία και είναι απολύτος νόμιμο και οτι και να κάνουν δεν μπορούν να το κλείσουν.

Επίσης νομίζω οτι ρόλο παίζει που έχει τη βάση του ο σερβερ.

Όσο για τον GTnet πιστεύω οτι θα ξανανοίξει γιατι πάρα πολύ απλά δεν ειχε ανεβάσει κανείς το ροζ DvD.

p.s. Αυτό είναι αποπροσανατολισμός? http://www.thegt.net/

Reaction score
20

Παντως το thegreekz ανοιξε σημερα..
Χωρις παρανομο υλικο ομως μεσα..

Reaction score
4

βρε παντού το ιδιο γράφεις :204: ξεμυαλίζεις τα παιδιά μας τώρα που είναι σύννομα τέκνα !!! Δολιοφθορέα σατανά :405:

Reaction score
0

Και τί υλικό έχει το thegreekz αν δεν είνμαι παράνομο?Δεν είμαι μέλος και θα ήθελα να μάθω..

Reaction score
20

βρε παντού το ιδιο γράφεις :204: ξεμυαλίζεις τα παιδιά μας τώρα που είναι σύννομα τέκνα !!! Δολιοφθορέα σατανά :405:
Nα μην ενημερωσω τους 10 νεους χρηστες παραπανω(ναι μιλαω για αυτους που εχουν κανει ενα σχολιο σε ολο το φορουμ και ολως τυχαιως βρισκεται σε αυτο το θεμα..) που ειχαν.. αγχος για τους tracker αυτους;;:142:

Reaction score
20

Και τί υλικό έχει το thegreekz αν δεν είνμαι παράνομο?Δεν είμαι μέλος και θα ήθελα να μάθω..
Το thegreekz εκτος απο.. πειρατικο site ειναι και φορουμ.
Συζητας δηλαδη, οπως ακριβως κανουμε στο avsite.
Εγω ειμαι πανω απο ενα χρονο γραμμενος στο thegreekz και ποτε δεν ειχα ανακαλυψει οτι εχει πειρατικο υλικο!!!
Μαλλον δεν το ειχε παρει το αυτι μου γιατι ηταν με rapidshare αν δεν κανω λαθος!:139:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.414
Members
38.697
Νεότερο μέλος
Spiromag