Παιδια βοηθεια διαφορες απορειες κ εγω μπερδεμενος για νεα τηλεοραση

Reaction score
0
Καταρχην χαιρετω την παρεα σας κ λεω το προβλημα μου,διαβαζω διαφορα που εχετε γραψει κ εχω μπερδευτει lcd η πλασμα ? π.χ. εφοσον η κεραια παιζει ρολο για το σημα γιατι λενε οτι για απλη τηλεοραση ειναι καλυτερες οι plasma απο τις LCD κ παει λεγοντας ?
1) Λοιπον η απορια μου ειναι η εξης καταρχην η plasma εχουν λιγοτερο χρονο ζωης ,κατωτερες τεχνολογικα απο τις lcd διοτι αυτο εχει επικρατησει σε οσους δεν ξερουν (διοτι απο αυτα που εχετε γραψει το αντιθετο βλεπω,λογω φωτεινοτητας καλυτερο μαυρο οποτε καλυτερα στην πιστοτητα χρωμματα αν δεν κανω λαθος ? ).Αν μπορει ας μου γραψει καποιος τα συν κ τα πλην μεταξυ plasma k lcd ? (π.χ. το burn in απο οτι διαβασα στις plasma εχει ελατωθει απο τα νεα μοντελα που εχουν κατασκευαστει οποτε ειναι κ αυτες αξιοπιστες).
2) Πως γινεται μεταξυ δυο LCD ΠΟΥ Η ΜΙΑ ΕΧΕΙ 50000:1 Κ Η ΑΛΛΗ 30000:1 (η φωτεινοτητα ειναι η ιδια κ στις δυο) να ειναι καλυτερη η δευτερη στα χρωματα οποτε γιατι υπαρχουν αυτες οι μοναδες συγκρισης(αντιλαμβανομαι πως αλλη τεχνολογια π.χ. η sony κ αλλη η lg αλλα οι μοναδες αυτες γιαυτο δεν ειναι )?
κ το πιο σημαντικο

3) ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ειμαι μεταξυ

1)LG 47LG6000(την ειδα απο κοντα κουκλι ειναι κ επαιζε μια ταινια κ ηταν απλα τελεια)
2)Panasonic TH-42PZ800Ε
3)50PG6500 Plasma TV 50'' HD Ready
4)προτεινεται καποια αλλη

Την τηλεοραση την θελω

ι) για ταινιες κ οπως κ ταινιες blueray

2)SOS ΝΑ ΣΥΝΔΕΩ ΤΟΝ ΥΠ/ΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕΣΩ HDMI εννοειται με την μεγιστη αναλυση που μπορω να αποκομισω απο την τηλεοραση ,εδω FULL HD? θα βλεπω ανετα κ ευκρινεστατα?
3) Εννοειται απλα τηλεοραση κ τον θρυλο μας κ τον βαζελο στην ευρωπη να λεμε οτι μας εκπροσωπει καποιος στο CL.
Για αυτα την θελω . Τα λεφτα που διαθετω ειναι δυστηχως μεχρι 1300-1400ε .
Αν θελετε μπορειτε να μου προτεινετε κατι που πιστευετε οτι αξιζει.
Συγνωμη που σας κουρασα αλλα κ εγω εχω μπερδευτει .

Reaction score
1
Με βάση τα χαρακτηριστικά της, φαίνεται πλήρης. Επίσης, η LG έχει καλό όνομα στην αγορά όσον αφορά την after-sales υποστήριξη.

Αφού την έχεις δει και σου αρέσει ...καλορίζικη!

Reaction score
0
Ετχαριστω φιλε μου σαυτη θα καταληξω,αν την εχει παρει κανεις ας πει τις εντυπωσεις του,επισης ενα τελευταιο εχει ψωνισει κανεις απο το corfu shop κ αν ναι ηταν ευχαριστημενος ?

Reaction score
0
Καλημερα,επειδη το ψαχνω ακομα το θεμα βλεπω πως στην περιπτωση μου μεχρι 42' μου κανει μια plasma κ πανω απο 42' μια LCD ΓΙΑ ΤΟ FULL HD απο τα λεγομενα πολλων ,ισχυει η εχω εγω μπερδευτει :134:? Απο το κορφου δεν εχει αγορασει κανεις σας?

Reaction score
1
Μην στέκεσαι στις ταμπέλες γιατί οι κατασκευαστές τις έχουν κάνει αχταρμά.

Επίσης, τα τηλεοπτικά σήματα είναι διαφορετικά από εκείνα που μπορείς να στείλεις μέσω του υπολογιστή σου ή ενός player. Χώρια που σε πολλές περιπτώσεις οι υποστηριζόμενες αναλύσεις διαφέρουν ανάλογα τη σύνδεση (VGA, HDMI, κλπ). Τέλος, η μέγιστη ανάλυση που μπορεί να δεχτεί η TV δε συνεπάγεται και αντίστοιχη ανάλυση πάνελ.

Με άλλα λόγια, δες τεχνικά χαρακτηριστικά, και όπου μπορείς τους πίνακες στα εγχειρίδια. Κι αν έχεις δυνατότητα για live δοκιμή, ακόμη καλύτερα.

Reaction score
174
Αν θα την χρησιμοποιεις και για μονιτορ του υπολογιστη νομιζω πας αποκλειστικα σε Lcd για να πετυχεις και το 1:1 pixel mapping

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo