Παιδια HELPPP για αγορα μεσω Internet!!!

Reaction score
0
Hi guys! Λοιπον, θα μπω κατ' ευθειαν στο ψητο!...
Θέλω να παρω το Assassin's Creed για PS3 και μετα απο μια ερευνα αγορας το πιο φθηνο ειναι στα Zavvi.co.uk! Μπαινω σημερα, λοιπον, κανονικα φτιαχνω λογαριασμο και το αγοραζω! Ωραια μεχρι εδω.. Ελα ομως που μετα βλεπω οτι δεν ειναι "in stock" και λεει στην περιγραφη "Availability: Usually dispatched within 3 days". Ετσι, μπαινω στο play.com και το αγοραζω κι απο εκει!! εκει ειναι "in stock"! Ειχα λοιπον σκοπο να κανω cancel order στα zavvi, αλλα συνειδητοποιω οτι εγινε λαθος απο την τραπεζα μου και τα λεφτα μου θα ειναι διαθεσιμα αυριο!!! Τωρα λοιπον εγω τι να κανω???? Το play.com λεει οτι τραβαει απο την καρτα την ημερα αποστολης του προϊοντος οπως και τα Zavvi! Την αγορα στο play.com την εκανα πριν απο 15 λεπτα. Υπαρχει περιπτωση να το στειλουν κιολας σημερα και να προσπαθησουν να τραβηξουν απο την καρτα μου? Σε περιπτωση που δεν βρουν λεφτα τι γινεται?? Τα zavvi απο την στιγμη που δεν το εχουν stock το παιχνιδι και λενε για μεσα σε 3 μερες, δεν θα τραβηξουν λεφτα σημερα ετσι δεν ειναι?
Θα το εκτιμουσα πολυ αν με βοηθουσατε, κι ας εκανα τοσες γκαφες μαζι!!!

Reaction score
60
Απάντηση: Παιδια HELPPP για αγορα μεσω Internet!!!

Πηγαινε στο Play μεσα στο λογαριασμο σου και δες σε πια κατασταση ειναι η παραγγελια σου. PACKING λεει οταν ειναι σε εξελιξη. Οταν στο στειλουν θα σου ερθει και email.

Σχετικα με το Zavvi.co.uk αφου δεν υπαρχει σε stock μολις παρεις email απο το play ακυρωνεις την παραγγελια απο το zavvi

Reaction score
0
Σ'ευχαριστω φιλε μου!! Το προβλημα μου ειναι αλλο... εμενα τα λεφτα στην καρτα μου θα ειναι διαθεσιμα αυριο! Προς το παρον, το status της παραγγελιας μου στο play ειναι "Order Placed". Το προϊον ειναι stock και λενε οτι η αποστολη του γινεται μεσα σε 24 ωρες κι οτι τα λεφτα απο την καρτα τα τραβανε την ημερα της αποστολης του προϊοντος. Υπαρχει περιπτωση να το στειλουν σημερα??? Αν υπαρχει αυτη η περιπτωση, δεν θα προσπαθησουν να τραβηξουν λεφτα σημερα απο την καρτα μου??? Οπου και δεν θα βρουν!! Σ'αυτη την περιπτωση τι γινεται??
Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου.

Reaction score
60
Απάντηση: Παιδια HELPPP για αγορα μεσω Internet!!!

Aν δουν οτι η καρτα δεν εχει χρηματα δεν το στελνουν ! και θα σου στειλουν email !

Oποτε be cool !!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe