Παλια δικαναλα μηχανακια που σκοτωνουν . sansui g22000

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Παλια δικαναλα μηχανακια που σκοτωνουν . sansui g22000

Οχι ρε τον φούστη , θα βάλει και πρόστιμα και έξτρα χρεώσεις για το hi fi.
Οχι δεν συμφέρει με τίποτα. Λοιπόν άκου σου δανείζω τα 5,500 για τον big G, τον αγοράζεις , παθαίνεις πλακάρα , και μου δανείζεις τα 8000e για να πάρω τον G33000 οταν τον βρω. Ναι?
Χαχχαχαχαχα!!!!!

Σίγουρα αν τα είχα θα το έκανα!!!! Μόνο μέσω paypal η συναλλαγή παρακαλώ!!:138:

Reaction score
29.778
Απάντηση: Παλια δικαναλα μηχανακια που σκοτωνουν . sansui g22000

Εγω δεν γελάω αγοράκι μου , σοβαρά το είπα, αν θες να γίνεις άνθρωπος.
Αλλά τι να θες με τα ονκυο και το technics που έχεις τι να γίνεις? αστο καλύτερα.
Πας μη εχων sansui= βάρβαρος. Τέρμα.
Οσοι δεν έχετε πηγαίνετε να πνιγείτε.
Οσοι έχετε ελάτε απο δω να σας τσεκάρω γιατί ακόμη και η μαμά sansui έβγαζε πατάτες.

Για ελάτε !!!

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Παλια δικαναλα μηχανακια που σκοτωνουν . sansui g22000

Εγω δεν γελάω αγοράκι μου , σοβαρά το είπα, αν θες να γίνεις άνθρωπος.
Αλλά τι να θες με τα ονκυο και το technics που έχεις τι να γίνεις? αστο καλύτερα.
Πας μη εχων sansui= βάρβαρος. Τέρμα.
Οσοι δεν έχετε πηγαίνετε να πνιγείτε.
Οσοι έχετε ελάτε απο δω να σας τσεκάρω γιατί ακόμη και η μαμά sansui έβγαζε πατάτες.

Για ελάτε !!!
Θα ρθούμε θα ρθούμε!!! Για να καψουρευτούμε!!!
Μας εφτιαξες πάλι βραδυάτικα! :136:

Reaction score
1.656

Τα μηχανακια αυτα, οντως χαρμα οφθαλμων και με ποιοτικα εξαρτηματα, κατασκευαστηκαν εποχες που το hi-fi ηταν πολυ ακριβο (στην Ελλαδα τουλαχιστον) και προνομιο ολιγων.
Απο οσο θυμαμαι (δεκαετιες 70 & 80) το 90% του πληθυσμου ακουγε σε κατι φορητα μονοφωνικα τρανζιστορακια και κασετοφωνα.

Reaction score
29.778

Λοιπόν σήμερα , έχοντας όλους τους ηλεκτρολυτικούς ανα χείρας και εις σακούλας-ες, ξεκινήσαμε με τον φίλο μου τον γιώργο , την αλλάγή των ηλεκτρολυτικών του g22k
Aκολουθούν φωτό απο τους πυκνωτές που αλλάξαμε , μόνο απο τον τελικό, χωρίς την διαδικασία που λίγο πολύ είναι γνωστή.

Reaction score
29.778

Επάνω οι 4 μεγάλοι ηλεκτρολυτικοί των 15000μf/100v 105 κελσίου , 2 ανα κανάλι αλλάχθηκαν με 4 χ 33000μf/100v/105κελσίου υψηλών ρευμάτων και αυτοί με ελάχιστη διαρροή.οΤΑΝ ΤΟΥς ΚΟΛΟΎΣΑΜΕ ΣΠΙΝΘΉΡΙΖΑΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥς ΜΗΝΕΣ , ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ.
Οι μικροί μκπ κολημένοι για λόγους ταχύτατης εκφόρτισης , απο το εργοστάσιο , μαζί με τις αντιστάσεις εκφόρτισης.

2)Ολη ομάδα του ενός καναλιού του τελικού , οι μαύροι 470/120 αντικαταστάθηκαν με 1000/200, οι πράσινοι nichicon 220/100, με 470/200, οι πράσινοι nichicon επίσης 100/100 με 470/200.

3) οι γαλάζιοι nichicon, 100/100 αλλάχθηκαν με 220/200 αν θυμάμαι καλά.
Οι 2 μπλέ 100/50 με 220/100, και ο μικρός 100/35 με εναν αντίστοιχο.

Αριστερά απο την τελευταία φωτο είναι μια μπαταρία AA για να πάρετε μια ιδεα μεγάθους.

Reaction score
29.778

Μιας και δεν μπορώ να κάνω edit και επεξεργασία , δείτε άλλες δυο γενικές απο ολη την ομάδα την οποία κρατάω και φυλάω , για μελλοντική χρήση -αναφοράς μαζί με το μάνιουαλ φυσικά.

Θα ακολουθήσει και ο προ με λιγότερο ογκώδεις , αλλά μάλλον περισότερους πυκνωτές , τις προσεχείς ημέρες.
Stay tuned.

Δεδομένων των διόδων sotce, δεν ξέρω αν το γράφω σωστά , και του soft start , που εχει ο ενισχυτής δεν αλλάχθηκαν οι εν λόγω δίοδοι , οι οποίες σημειωτέον , και απο οτι μου λέει και ο γιώργος είναι αρκετά γρήγορες , και δεν υπάρχει λόγος να αλλαχθούν.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

τελικα οι μαυροι ειναι οι πιο μακρεις και χοντροι.

Δεν ειναι μυθευμα φαινεται οτι...................:432:

Reaction score
29.778

Ναι αλλά οι γαλαζοαίματοι που τους αντικατέστησαν είναι το ιδιο χοντροί , πιο μακρείς , κατά 1 πόντο , και , εχουν την διπλή χωρητικότητα έκαστος.
Οπότε.... ο νοών νοείτω.

Reaction score
29.778

Και που να δείς τι γίνεται με τους άλλους που δεν τους φωτογράφησα.
Μερικοί είναι λίγο πιο παχείς , αλλά έχουν την τετραπλή χωρητικότητα.
Αστο μάναμ δεν βγάζουμε άκρη με τους μαύρους και τους λευκούς....χιχιχιχι.!!!!!

Reaction score
29.778

Πάντως το κάθε βαρέλι απο δαύτα είτε το παλιό είτε το νεο γαλάζιο , ζυγίζει , σχεδόν , 700γρ, μιλάμε , οτι , αν το φας στο κεφάλι , αποτελεί πρώτης τάξεως κοτρώνα.
Και φονικό όπλο αμα λάχει ναμ.Ατσα ο πυκνωταράς??????
Εσυυ ναιναμ.......

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.412

Οι μεγάλοι Γιάννη πόσο κάνουν;

Reaction score
29.778

Κάπου στα 60e έκαστος λιανική.
Συνολικό κόστος , όλων των πυκνωτών , η σχεδόν όλων κάπου στα 300-400ε.

Reaction score
1.685

Εχω να πω οτι ενας πολυ μεγαλης χωρητικοτητας πυκνωτης δεν θα δειξει σημαντικη απωλεια ονομαστικης χωρητικοτητας οταν μετριεται με την τοσο χαμηλη ταση που μετρα ενα καπασιτομετρο.

Οταν απο αυτον απαιτησεις μια σημαντικη ποσοτητα ενεργειας τοτε θα δεις ποσος ειναι...

Reaction score
1.788

Εχω να πω οτι ενας πολυ μεγαλης χωρητικοτητας πυκνωτης δεν θα δειξει σημαντικη απωλεια ονομαστικης χωρητικοτητας οταν μετριεται με την τοσο χαμηλη ταση που μετρα ενα καπασιτομετρο.

Οταν απο αυτον απαιτησεις μια σημαντικη ποσοτητα ενεργειας τοτε θα δεις ποσος ειναι...
επισεις μπορει να μετραει αρκετα καλα αλλα να εχει αυξησει το esr[λογω γηρανσης του διηλεκτρικου του] . Aυτο ακουγεται στις ψηλες συχνοτητες!! δηλαδη περαν της αποθηκης ρευματος , παιζει μεγαλο ρολο και η εικονικη αντισταση esr . :126:

Reaction score
29.778

Ολα αυτά σωστά παιδάκια , και έχετε δίκιο.
Αλλα .......
Συνεχίζεται....

Reaction score
29.778

THE KING IS BACK

Επάστρεψε δυνατότερος απο πάντα, και ανέλαβε καθήκοντα , με τη μια.
Ενα εχω να πω, οτι το μηχάνημα γύρισε στον χώρο μου με τετραπλά γκάζια απο οτι είχε πριν.Οταν έφυγε , το σκεφτόμουνα , για το τι και πως και τα λοιπά και αν θα γυρίσει όπως πρέπει η αν θα εχει αλλάξει χαρακτήρα.
Γύρισε με τον γνώριμο υπέροχο ηχο της sansui , αλλά με κάμποσα dbιά επιπλέον , και με εναν τσαμπουκά ανευ προηγουμένου.Τώρα θυμήθηκα γιατί κάπου κάποτε μέσα στις αρχές καλοκαιριού τον έβαλα να οδηγήσει τους αυλούς ξανά και έκτοτε δεν τον ξαναλάζω με τίποτα.Μιλάμε για brutal raw power παιδιά. Για ωμή βια όπως κάποιος πολύ σωστά το έθεσε.Μιλάω για τα απόλυτα ρεύματα. Του στυλ , οχι δώσε και μένα μπάρμπα , Αλλά Πάρε νάχεις.
Αν πριν μερικού μήνες τον έβαλα επάνω σαν κύριο ενισχυτή των αυλών και έπαθα , ε, τώρα κωλόπαθα.Αισθάνομαι όπως αισθάνονται μερικοί πιτσιρικάδες που κάνουν το αυτοκινητάκι τους τούρμπο. Με την μόνη διαφορά οτι αυτό εδω δεν είναι απλό τούρμπο.
Για το δίωρο που τον άκουσα και τον τεστάρησα , τα μεγάφωνα , ειδικά τα αλουμινένια midbass χτυπάγανε συνέχεια.Εννοώ τερμάτιζαν λόγω διαδρομών.
Αλλά και τα 10ιντσα δεν πέρασαν καλύτερα, τους γάμησε τη μάννα.
Πρώτη φορά είδα το capital to 10intso να χτυπάει απο διαδρομές. Μιλάμε για 10ιντσο με τεράστιο μαγνητικό σύστημα και 3 ιντσες πηνίο.
Του γ@μησε το ταμ τυριριμ.
συνεχίζεται......

Reaction score
7.078

THE KING IS BACK

Επάστρεψε δυνατότερος απο πάντα, και ανέλαβε καθήκοντα , με τη μια.
Ενα εχω να πω, οτι το μηχάνημα γύρισε στον χώρο μου με τετραπλά γκάζια απο οτι είχε πριν.Οταν έφυγε , το σκεφτόμουνα , για το τι και πως και τα λοιπά και αν θα γυρίσει όπως πρέπει η αν θα εχει αλλάξει χαρακτήρα.
Γύρισε με τον γνώριμο υπέροχο ηχο της sansui , αλλά με κάμποσα dbιά επιπλέον , και με εναν τσαμπουκά ανευ προηγουμένου.Τώρα θυμήθηκα γιατί κάπου κάποτε μέσα στις αρχές καλοκαιριού τον έβαλα να οδηγήσει τους αυλούς ξανά και έκτοτε δεν τον ξαναλάζω με τίποτα.Μιλάμε για brutal raw power παιδιά. Για ωμή βια όπως κάποιος πολύ σωστά το έθεσε.Μιλάω για τα απόλυτα ρεύματα. Του στυλ , οχι δώσε και μένα μπάρμπα , Αλλά Πάρε νάχεις.
Αν πριν μερικού μήνες τον έβαλα επάνω σαν κύριο ενισχυτή των αυλών και έπαθα , ε, τώρα κωλόπαθα.Αισθάνομαι όπως αισθάνονται μερικοί πιτσιρικάδες που κάνουν το αυτοκινητάκι τους τούρμπο. Με την μόνη διαφορά οτι αυτό εδω δεν είναι απλό τούρμπο.
Για το δίωρο που τον άκουσα και τον τεστάρησα , τα μεγάφωνα , ειδικά τα αλουμινένια midbass χτυπάγανε συνέχεια.Εννοώ τερμάτιζαν λόγω διαδρομών.
Αλλά και τα 10ιντσα δεν πέρασαν καλύτερα, τους γάμησε τη μάννα.
Πρώτη φορά είδα το capital to 10intso να χτυπάει απο διαδρομές. Μιλάμε για 10ιντσο με τεράστιο μαγνητικό σύστημα και 3 ιντσες πηνίο.
Του γ@μησε το ταμ τυριριμ.
συνεχίζεται......
Που είναι ρε παιδιά αυτό το ιμότικον που κλαίει
από το γέλια??!!!
Τέσπα βάζω το κλασσικό!!:114::114:
Μπράβο ρε Γιάννη!! το χαίρεσαι το μηχανάκι.!!

Ο ενισχυτής Γκουσγκούνης λέμε:114::143:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe