Παλιόγατες.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.761
Μερικά πράγματα παραμένουν όπως τα έφτιαξε η φύση.

Όταν μαζεύω τα αποφάγια ταΐζω τα σκυλιά και τα γατιά και με τα κομμάτια από τα ψωμιά ταΐζω τα πουλιά.
Χθες είχα κομμάτια ψωμιού και βγήκα στην ταράτσα και άρχισα να τα πετάω, οπότε ως συνήθως άρχισαν να μαζεύονται διάφορα πουλιά και να προσγειώνονται και να τα τρώνε.
Ξαφνικά πετάγονται δύο από τις γάτες, με ένα εκπληκτικό πολύ γρήγορο σάλτο και αρπάζουν από ένα πουλί η καθεμιά!
Το ένα ήταν ένα μαύρο σαν κοράκι και το άλλο σαν περιστέρι γκρι.
Τα γράπωσαν οι ρουφιάνες από το λαιμό και τα πήραν στο ασφαλές μέρος τους και άρχισαν να τα τρώνε.
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν πεινασμένες, διότι είχαν φάει καλά.
Κι αν δεν έχω αποφάγια τις δίνω κονσέρβες που παίρνω πολύ φτηνά (έχω μέσον)
Όμως αυτές έδειχναν ιδιαίτερη αγάπη για το ζεστό ωμό κρέας των πουλιών.
Έχουν ανάγκη να κυνηγήσουν.
Μάλλον λειτουργεί η φύση τους ε;

Reaction score
6
Δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα έχουμε και εμείς με τον πατερα μου οπότε πετάνε τα παλιά ψωμιά στα πούλια.

Είναι αρπακτικά ζώα και δεν αλλάζει φύση τους. Βρήκαμε ότι είναι καλύτερα να βάζουμε το ψωμί πάνω σε ένα δεντρό.

Πάντως μπράβο σου που προσέχεις τα ζωντανα :)

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Reaction score
29.748
Απάντηση: Παλιόγατες.

Κυνηγοί εκ φύσεως Μιχάλη , οι ρουφιάνες. Και το δικό μου το τσογλάνι ο μπιμπίκος , όποτε βλέπει περιστέρια , μιμείται την φωνή τους για να τα πιάσει.Ανεβαίνει στην κουπαστή και κάνει χαριτωμενιές και άλλα τρελά.

Reaction score
1.832

Πες ότι για 10 μέρες τρως σαλάτες και πίνεις νερό.

Και μετά εκεί που περπατάς, τσουπ, εμφανίζεται ο Ηλίας μπροστά σου με τη φουφού του γεμάτη με παντσέτες, σουβλάκια σουτζουκάκια και σεφταλιές.

Δίπλα είναι το ψυγείο γεμάτο amstel παγωμένες.

Τι θα κάνεις? θα προσπεράσεις?

Είναι η φύση ρε φίλε!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

..και το βραδυ οταν δεν εχει πουλια πιανουν τα ποντικια και τα ξεσκιζουν ,μονο την ουρα δεν τρωνε!
αν εχεις δει και καποιο ντοκιναντερ ,η ιδιοκτητρια της γατας του σαλονιου κ του κρεβατιου δεν ηξερε που αλωνιζει το βραδυ η καλή της, ενω την ταιζε τα καλυτερα φαγια δεν της ελειπε τιποτα,απευθυνθηκε σε καποιον ειδικο και με μικροκαμερα στο λουρακι στο λαιμο της ειδε την ανατομια ενος εγκληματος ποντικιου με λεπτομερεια! Επαθε σοκ ,ισως τωρα θα τις βλεπει με μια διαφορετικη ματια!

Reaction score
96

εμενα παρ ολο που ειναι σε διαμερισμα ,κυνηγανε τις μυγες ,και τις πιανουν φυσικα !!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Το ένα ήταν ένα μαύρο σαν κοράκι και το άλλο σαν περιστέρι γκρι.
Για να παιξουν Μιχαλη

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.761

Πες ότι για 10 μέρες τρως σαλάτες και πίνεις νερό.

Και μετά εκεί που περπατάς, τσουπ, εμφανίζεται ο Ηλίας μπροστά σου με τη φουφού του γεμάτη με παντσέτες, σουβλάκια σουτζουκάκια και σεφταλιές.

Δίπλα είναι το ψυγείο γεμάτο amstel παγωμένες.

Τι θα κάνεις? θα προσπεράσεις?

Είναι η φύση ρε φίλε!
Αμάν κι εσύ παράδειγμα που έφερες. :137: :137:

Reaction score
152

κι οι παντρεμενοι/ες μια απο τα ιδια.......
υποτιθεται οτι ειναι χορτασμενοι αφου το χουν στο πιατο,αλλα μη δουν καποιο τρυφερουδι να κουνιεται,θα θελησουν να το φανε.....

:116::116::116:

Reaction score
1

κι οι παντρεμενοι/ες μια απο τα ιδια.......
υποτιθεται οτι ειναι χορτασμενοι αφου το χουν στο πιατο,αλλα μη δουν καποιο τρυφερουδι να κουνιεται,θα θελησουν να το φανε.....

:116::116::116:
Ε, όχι και να το φάνε. Να παίξουν θέλουν!

:116:

Reaction score
433

Ε, όχι και να το φάνε. Να παίξουν θέλουν!

:116:
Έτσι είναι ειδικά οι σπιτικες γάτες... Η δικιά μου παλιότερα είχε αρπάξει ένα περιστέρι στο μπαλκόνι και μας το έφερε λάφυρο μέσα στο σπίτι να το δούμε ....έπαιζε μαζι του μέχρι να καταφέρουμε να του το πάρουμε! Φυσικα το κυνήγι είναι στην φύση της γατας , δεν έχει να κάνει με την πείνα. Ακούν τα πουλιά και μιμούνται τις φωνές τους για να τα ξεγελάσουν...δεν παίζονται αξιαγαπητα πλάσματα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.146

... και πού να δεις να σου έχει αραδιασμένα τρία ποντίκια στη σειρά στα σκαλιά της βεράντας, και να βρέχει! Μπλιαχ! Κι αυτή να κάθεται στο χαλάκι της πόρτας και να αγναντεύει σα να μη συμβαίνει τίποτα. Να καίγεσαι να προλάβεις πρωί - πρωί, και πριν φύγεις, να μαζεύεις ποντίκια από την αυλή. Είναι απίστευτες... Οι θηλυκές δηλαδή, τα αρσενικά είναι ψιλοτεμπέλικα, αλλά έχουν πλάκα κι αυτά...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.146

Μια φορά είχα πάει να δώσω αίμα για ένα ξαδερφάκι, και με έβαλαν να συμπληρώσω εκείνο το ερωτηματολόγιο, τα γνωστά δηλαδή. Ότι δεν έχω κοιμηθεί με μαροκινή, δεν έχω πυροβολήσει αντιλόπες, δεν με έχει γρατσουνίσει λεοπάρδαλη, δεν έχω δαγκώσει ρινόκερω, δεν είμαι αδερφή, κι άλλα τέτοια. Τέλος πάντων, το συμπλήρωσα, και μετά με ρωτάει ο γιατρός, "αυτά τί είναι"; "Α, τίποτα" του λέω, το γατάκι... Τέλος πάντων μου λέει, έχουμε ανάγκη από αίμα, οπότε θα δώσεις...

Είχα πάρει ένα αρσενικό από μικρό, και όταν κατάλαβε ο άτιμος τί είχε στα μπροστινά σου πόδια, ορμούσε σα τρελός. Καθόμουν στον καναπέ, κι απάνω που απολάμβανα το γουρλωμένο παγερό βλέμμα της Τρέμη στην τηλεορασάρα με το χέρι κρεμασμένο, χραπ!, απάνω στο χέρι ολόκληρος. Μου το είχε κάνει ριγέ...

Reaction score
433

... Είναι απίστευτες... Οι θηλυκές δηλαδή, τα αρσενικά είναι ψιλοτεμπέλικα, αλλά έχουν πλάκα κι αυτά...
Συμφωνώ τα αρσενικά κλασικά βαρύνουν μετα απο μια ηλικία! Αν και εμένα το περιστέρι ο αρσενικος το έφερε αλλα στα 3 του όταν ήταν στα ντουζενια του! Φυσικα και τώρα στα 13 αν ερχόταν τετ α τετ με πετουμενο η κατάληξη δυστυχώς θα ήταν η γνωστή...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

καλυτερα να βρεχει παρα να κανουν ηλιοθεραπεια :114:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.761

Πάντως οι αρσενικοί είναι πολύ κοπρόσκυλα.
Όσο είναι μικροί παίζουν αλλά κάνουν πολλές ζημιές με το παιχνίδι τους.
Μόλις μεγαλώσουν λίγο, είναι μόνο για φαΐ και ύπνο.
Και κάποια στιγμή την κοπανάνε και φεύγουν μόλις βρουν καμιά γκόμενα.
Ενώ οι θηλυκές εκεί. Πιστές.

Reaction score
29.748

Κοπρόσκυλα οι κεραμιδόγατοι???? Προχωρημένο σε βρίσκω Μιχάλη ....

Reaction score
658

το οτι ποιασανε μια μικρη οχια,

τους εδωσε το διαβατηριο να μεινουν παλαιοτερα..

μονο δυο οταν ηταν μικρες διωχνανε τις μυγες, δεν εχω δει
να τις τρωνε...

μια παλι μικρη, ετρωγε τα παντα, μεχρι εντομα ολα,
δυστυχως χαθηκε...

οταν δεν τις ταιζω πολυ,
φερνουν ποντικια νεκρα στην πορτα μπροστα!!!...
ενα βραδυ στο τσακ δεν πατησα ενα ξυπολητος!!...

και σαυρες τρωνε!!!...

μια ειχε αφησει την ουρα της, σε μερικες ξαναβγαινει,
νομισα οτι ειναι απο φιδι, αλλα ευτυχως βρηκα την ακρη,
πεινασμενες τρωνε κα ακριδες...

τελος τωρα λογω κρισης, οταν τα σπουργιτια,
πανε να φανε το φαγητο απο τις κοτες,
οι γατες παραμονεουν και...

ολοι ακομα και οι φιλοζωοι δεν λυπομαστε πολυ,
διοτι και το καλαμποκι στιλοιχιζει!!!... :)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead