Πανε μαζι?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εχω μια απορια επανω στην οποια θα ηθελα να δω τις αποψεις σας:

Οσοι βλεπουν το rainbow effect στους DLP προβολεις εχουν την ταση να βλεπουν και περισσοτερα "σπασιματα" στην κινηση?

Η ερωτηση θα μπορουσε να ειχε τεθει και με τον ακριβως αντιθετο τροπο.
Δηλαδη:
Οσοι δεν βλεπουν το ενα βλεπουν και λιγοτερο απο το αλλο?

Reaction score
1
Δηλαδη:

Σκαφάτε, μου αρέσει που ρωτάς κιόλας! Έχεις παραδεχτεί τόσες φορές ότι δεν βλέπεις καθόλου rainbow.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Από την άλλη μεριά, είναι ηλίου φαεινότερον ότι είσαι θεότυφλος και στα προβλήματα κίνησης! Βλέπαμε την άλλη φορά τον Blackwing με τα εμετικά παναρίσματα της κάμερας κι εσύ έλεγες: τι πρόβλημα έχει η κίνηση, μια χαρά είναι! :cool_11:
<o:p> </o:p>
Χιχιχι, εσύ αντιλαμβανόσουν ότι υπάρχει πρόβλημα στη κίνηση μόνο στον τρίτσιπο Infocus 777, στον οποίο η εικόνα στα παναρίσματα σταμάταγε σχεδόν εντελώς και ξαναξεκίναγε!!! Και έπρεπε να δεις το κλιπάκι του ABC για να καταλάβεις τι εστί κίνηση βούτυρο! :happy_9:

Reaction score
14
αν εχετε προσέξει κατα την διάρκεια της προβολής με προβολέα τα μάτια του Καφάτου μεταλάσσονται σε κάτι τέτοιο....

λίγο διαβολικο αλλά δυστυχώς για αυτό δεν βλέπει κανενα ουρανιο τόξο....

Attachments

Reaction score
15.548
Εχω μια απορια επανω στην οποια θα ηθελα να δω τις αποψεις σας:

Οσοι βλεπουν το rainbow effect στους DLP προβολεις εχουν την ταση να βλεπουν και περισσοτερα "σπασιματα" στην κινηση?

Δηλαδη:
Το προβλημα της κινησης εχει να κανει με σταθερα αντικειμενα που παιζει ρολο η καμερα κατα ποσο γρηγορα η αργα κινητε .....και σε αντικειμενα και μη που κινουνται μεσα στην εικονα.....
Οποτε καποιος μπορει καποια στιγμη να παρατηρη ενα απο τα δυο και νε μην βλεπει το αλλο που εχει προβλημα...

Σχετικα με το rainbow θα ελεγα οτι περαν του τροχου οπου δημιουργει καποιο προβλημα εχει να κανει και με την αντιθεση η οποια μπορει να ειναι λανθασμενη κατα την ρυθμιση...οποτε και κανει ποιο εντονη εμφανιση το rainbow.

Εγω για παραδειγμα βλεπω rainbow οταν ο προβολεας εχει αντιθεση τετοια η οποια δεν ειναι ισοροποιμενη μεταξυ μαυρου λευκου..
Σε περιπτωσεις που υπαρχει ισοροποια δεν βλεπω.....

Προσωπικα βλεπω τα σπασιματα με η χωρις rainbow Αντριους....

Παντως....οταν εχουμε αντιθεση η οποια δεν ειναι ισοροποιμενη εχουμε και επιπτωσεις στην εικονα οσον αφορα την κινηση....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Σκαφάτε, μου αρέσει που ρωτάς κιόλας! Έχεις παραδεχτεί τόσες φορές ότι δεν βλέπεις καθόλου rainbow.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Από την άλλη μεριά, είναι ηλίου φαεινότερον ότι είσαι θεότυφλος και στα προβλήματα κίνησης! Βλέπαμε την άλλη φορά τον Blackwing με τα εμετικά παναρίσματα της κάμερας κι εσύ έλεγες: τι πρόβλημα έχει η κίνηση, μια χαρά είναι! :cool_11:
<o:p></o:p>
Χιχιχι, εσύ αντιλαμβανόσουν ότι υπάρχει πρόβλημα στη κίνηση μόνο στον τρίτσιπο Infocus 777, στον οποίο η εικόνα στα παναρίσματα σταμάταγε σχεδόν εντελώς και ξαναξεκίναγε!!! Και έπρεπε να δεις το κλιπάκι του ABC για να καταλάβεις τι εστί κίνηση βούτυρο! :happy_9:
Εγω ξερω τι βλεπω και για ποιο λογο ρωταω Πανουλη:crazy_3:
Απαντησεις περιμενω...

Reaction score
3
Απάντηση: Πανε μαζι?

Μέχρι σήμερα δεν έχω καταφέρει να δω rainbow σε κανένα dlp προβολέα.
Και δεν έχω δει και σπασίματα στον Toshiba μου.
Σε παρουσιάσεις και συγκριτικά έχω δει κάποια σπασίματα αλλά ελάχιστα.

Reaction score
0
Απάντηση: Πανε μαζι?

Στο RBE είμαι εντελώς αναίσθητος. Δεν το έχω δει ποτέ και, όχι, δεν θέλω να με μάθετε να το βλέπω!!!
Τα "σπασίματα" τα βλέπω, αλλά όχι και πολύ έντονα, και οπωσδήποτε όχι ενοχλητικά, εκτός αν είναι τίποτε ...καραμπινάτο.

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid