Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Πιστεύεις ότι δεν βλέπουν τι γίνεται εδώ μέσα;
Δεν βλέπουν ότι στο 90% των περιπτώσεων,όλα τα θέματα γίνονται chat room μεταξύ της "όμορφης παρέας";
Μόνο που αυτή η "όμορφη παρέα",μάλλον κακό κάνει στη σελίδα όταν ποστάρει ντομάτες,παρά καλό.
Και σε πειραζει η ομορφη παρεα η οι ντοματες?
Νομιζω χανεις το δικιο σου γιατι οι ντοματες και η ομορφη παρεα ''ζει'' κυριως στο φωνοκουτο και στην ΔΟΘ.

Δεν νομιζω να εχει κανει ζημια στις υπολοιπες κατηγοριες...
Αλλωστε μην ξεχνας AV Site υπηρχε και χωρις την ΔΟΘ τις ντοματες η το φωνοκουτο.

Ενω Φωνοκουτο ΔΟΘ η Ντοματα χωρις το AV Site δεν θα υπηρχε.
Το ενα συμπληρωνει το αλλο ...

Σε οποιον δεν αρεσουν οι ντοματες η παρεα και η πλακα μπορει να διαβαζει τις τεχνικες κατηγοριες του φορουμ.

Που ειναι το προβλημα η εγω δεν καταλαβα κατι ?

Και κατι αλλο ...

Οι περισσοτεροι θα θυμαστε το AV Forum. Ενας λογος που το AV Site πετυχε ηταν οτι εδω δεν ειμασταν ποτε σαν ρομποτακια. Δεν χρησιμοποιησαμε ποτε μια ξυλινη τεχνικη γλωσσα που θα ηταν βαρετη και ισως κουραστικη.
Τα παιδια εδω εβαλαν ολο το μερακι τους και ενας απο τους λογους που πηγε καλα το site ηταν και η ελευθερια που μας εδωσε ο Ανδρεας σε ολους! Να κανουμε και την πλακα μας παντα σε ανεκτα πλαισια και ορια οπως επισης και να ενημερωσουμε - ενημερωθουμε για το αγαπημενο μας χομπι.

Δεν νομιζω οτι εχει ξεφυγει η κατασταση λογω του πλεοναζοντα χιουμορ των μελων του.

Θα ελεγα οτι εχει λειτουργησει υπερ του Forum.

Αυτο βεβαια το ξερει καλυτερα ο ιδρυτης του κατα ποσο ειναι ετσι ...

Αν αποφασιστει ας κοψουμε την υπερβολη στις πλακες (δεν λεω οτι δεν γινονται και οτι δεν εχεις εν μερη δικιο) αλλα εγω τουλαχιστον δεν εχω καταλαβει οτι γινεται ζημια στο forum απο αυτες.

Ετσι και αλλιως και τις ντοματες να μας παρετε μπορω να τις ριχνω στον antony 6 και απο κοντα αφου ημουν τυχερος που τον γνωρισα και κανουμε παρεα οποτε ερχεται Αθηνα. Το ιδιο ισχυει και για ολα τα παιδια ... Απλα θα μας ερθει καπως πιο ακριβα να τις αγοραζουμε. !!! )(

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Re: Απάντηση: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Οι περισσοτεροι θα θυμαστε το AV Forum. Ενας λογος που το AV Site πετυχε ηταν οτι εδω δεν ειμασταν ποτε σαν ρομποτακια. Δεν χρησιμοποιησαμε ποτε μια ξυλινη τεχνικη γλωσσα που θα ηταν βαρετη και ισως κουραστικη.
Τα παιδια εδω εβαλαν ολο το μερακι τους και ενας απο τους λογους που πηγε καλα το site ηταν και η ελευθερια που μας εδωσε ο Ανδρεας σε ολους!
Ε καλά δεν ήταν και aca... :respect:

Reaction score
1.213
''Originally Posted by HomeCinema-maniac
Τα παιδια εδω εβαλαν ολο το μερακι τους και ενας απο τους λογους που πηγε καλα το site ηταν και η ελευθερια που μας εδωσε ο Ανδρεας σε ολους!'

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΤΣΙ ->
.....ΣΕ ΕΤΣΙ->

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
12
Προσωπικη γνωμη παντως ειναι πως το χιουμορ/χαβαλες κτλ δεν ειναι παντα προβλημα τοσο οσο ο υπερμετρος "καθωσπρεπεισμος"!Ουτος η αλλος οταν ευδοκιμει ενα ευχαριστο κλιμα ειναι παντα καλυτερα για ολους!Παν μετρον αριστον λεγανε καποιοι καποιοι :happy_4:

Reaction score
17.439
Παν μετρον αριστον
"Mετρον αριστον" 8α εννοεις.

Αυτο το "μετρο",οποιος το βρει ας μου το στειλει παρακαλω!Το αναζητω στις διαπροσωπικες σχεσεις,στις σχεσεις με τα παιδια μου,στα καιρικα φαινομενα,στις πολιτικες και 8εοκρατικες παραταξεις,στις κυβερνησεις των λαων.....και στο avsite!!!!:happy_4:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Av δεν απατομαι με το παν μπροστα η μεταφραση στην νεοελληνικη γινεται:σε ολα χρειαζεται μετρο!Αν κανω λαθος συγχωρεστε με
Και οι δύο εκφράσεις είναι αποδεκτές και αναφέρονται σε ιστορικά κείμενα (μέτρον άριστον και παν μέτρον άριστον). Για να μη βγαίνουμε off-topic, για όποιον ενδιαφέρεται, μια πολύ... αναλυτική ανάλυση :happy_6: εδώ

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Και σε πειραζει η ομορφη παρεα η οι ντοματες?
Νομιζω χανεις το δικιο σου γιατι οι ντοματες και η ομορφη παρεα ''ζει'' κυριως στο φωνοκουτο και στην ΔΟΘ.

Δεν νομιζω να εχει κανει ζημια στις υπολοιπες κατηγοριες...
Αλλωστε μην ξεχνας AV Site υπηρχε και χωρις την ΔΟΘ τις ντοματες η το φωνοκουτο.

Ενω Φωνοκουτο ΔΟΘ η Ντοματα χωρις το AV Site δεν θα υπηρχε.
Το ενα συμπληρωνει το αλλο ...

Σε οποιον δεν αρεσουν οι ντοματες η παρεα και η πλακα μπορει να διαβαζει τις τεχνικες κατηγοριες του φορουμ.

Που ειναι το προβλημα η εγω δεν καταλαβα κατι ?

Και κατι αλλο ...

Τα παιδια εδω εβαλαν ολο το μερακι τους και ενας απο τους λογους που πηγε καλα το site ηταν και η ελευθερια που μας εδωσε ο Ανδρεας σε ολους! Να κανουμε και την πλακα μας παντα σε ανεκτα πλαισια και ορια οπως επισης και να ενημερωσουμε - ενημερωθουμε για το αγαπημενο μας χομπι.

Δεν νομιζω οτι εχει ξεφυγει η κατασταση λογω του πλεοναζοντα χιουμορ των μελων του.

Θα ελεγα οτι εχει λειτουργησει υπερ του Forum.

Αυτο βεβαια το ξερει καλυτερα ο ιδρυτης του κατα ποσο ειναι ετσι ...

Αν αποφασιστει ας κοψουμε την υπερβολη στις πλακες (δεν λεω οτι δεν γινονται και οτι δεν εχεις εν μερη δικιο) αλλα εγω τουλαχιστον δεν εχω καταλαβει οτι γινεται ζημια στο forum απο αυτες.

Ετσι και αλλιως και τις ντοματες να μας παρετε μπορω να τις ριχνω στον antony 6 και απο κοντα αφου ημουν τυχερος που τον γνωρισα και κανουμε παρεα οποτε ερχεται Αθηνα. Το ιδιο ισχυει και για ολα τα παιδια ... Απλα θα μας ερθει καπως πιο ακριβα να τις αγοραζουμε. !!! )(

Φίλε μου,προσωπικά δεν μ΄ενοχλούν ούτε οι ντομάτες,ούτε τα πειράγματα ούτε τα γέλια και πειράγματα μεταξύ των μελών.
Έγώ όμως είμαι ένας,εσύ,άλλος ένας και βάλε και καμιά 50αριά ακόμα μέλη.
Ρωτάω όμως και πιο πάνω που είναι οι υπόλοιποι;

Νίκο Τσαρουχά,ακόμα κι έτσι να είναι τα πράγματα,να υπάρχει δηλαδή σταθερότητα στο πλήθος των μηνυμάτων,είναι και αυτό ένας λόγος για να προβληματισθούμε για την μη αύξησή τους.

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Φίλε μου,προσωπικά δεν μ΄ενοχλούν ούτε οι ντομάτες,ούτε τα πειράγματα ούτε τα γέλια και πειράγματα μεταξύ των μελών.
Έγώ όμως είμαι ένας,εσύ,άλλος ένας και βάλε και καμιά 50αριά ακόμα μέλη.
Ρωτάω όμως και πιο πάνω που είναι οι υπόλοιποι;

Νίκο Τσαρουχά,ακόμα κι έτσι να είναι τα πράγματα,να υπάρχει δηλαδή σταθερότητα στο πλήθος των μηνυμάτων,είναι και αυτό ένας λόγος για να προβληματισθούμε για την μη αύξησή τους.

Σωκρατη καταλαβαινω τι θελεις να πεις αλλα γιατι αραγε τα μηνυματα δεν αυξανονται ? Γιατι τους απωθει ο χαβαλετζιδικος χαρακτηρας της ΔΟΘ η γιατι κατι τετοιο ειναι λογικο να συμβαινει σε ενα τεχνικο φορουμ...και μαλιστα με ενα ''ελιτιστικο''αντικειμενο ? Που ειναι οι υπολοιποι.....οι υπολοιποι διαβασαν καποια αρθρα που τους ενδιεφεραν...αποφασισαν στο περιπου τι ηχεια θα αγορασουν και με τι κριτηρια θα γινει η αγορα...και πιθανοτατα να μην τους ξαναδουμε....

Το θεμα ειναι οτι η ΔΟΘ απο ''φιλοξενουμενη'' στο avsite αυτη τη στιγμη το στηριζει και αυτο ειναι κατι που επισης που πρεπει να ληφθει πολυ σοβαρα υποψη....
Εσεις που ειχατε γραφτει και στο avforum που απο οτι εχω καταλαβει ηταν πιο ''πειθαρχημενο'' τι λετε ? Υπηρχε συνεχης αυξηση μυνηματων και αν ναι που οφειλοταν αυτο ? Αν οχι γιατι ?

Ενδεικτικα λεω οτι το ινσομνια οπου επισης ειμαι γραμμενος και ειναι το κατεξοχην τεχνικο φορουμ για υπολογιστες εχει 81000 μελη με συνδεδεμενους αυτη τη στιγμη...600...η κατηγορια με το μεγαλυτερο αριθμο μηνυματων ειναι η κατηγορια ''μπλα μπλα'' (προφανως καταλαβαινετε το αντικειμενο της )

Σωκρατη σχολια κανω..δεν λεω οτι εχεις αδικο απαραιτητα....

Reaction score
1
Κι' εγώ όταν μπήκα για πρώτη φορά στο site (πέρσι, τον Ιούλιο) έψαχνα για τηλεόραση ... και τελικά τσίμπησα ΑΜΟΙ.

Προσωπικά ποτέ δεν με έχει ενοχλήσει ο βανδαλισμός των θεμάτων. Πράγματι συμβαίνει, αλλά και πλάκα έχει και δεν νομίζω σοβαρά ότι εμποδίζεται κανείς να μάθει αυτά που θέλει στα τεχνικά θέματα αν έχει λίγη υπομονή να διαβάζει ως το τέλος.

Προσωπικά, επίσης, ψιλοχε... για τα πολύ τεχνικά θέματα - όχι ότι δεν τα διαβάζω.

Μ' αρέσει όμως η πλάκα και τα πειράγματα και - ομολογώ - και το ξεκατίνιασμα που γίνεται εδώ μέσα μεταξύ αυτών που έχουν τη μύγα και αυτών που μυγιάζονται.

Καλός λοιπόν ο χαλαρός αυτοπεριορισμός, αλλά πριν "κοπεί" ένα thread (όπως αυτό της Barbie) καλό είναι να σκεφτόμαστε αν το θέμα έχει εξαντληθεί (οπότε ο βανδαλισμός δεν πειράζει). Το συγκεκριμένο thread ήταν κωμικοτραγικό από μόνο του, άνευ των σχολίων που ακολούθησαν. Οπότε κακώς κόπηκε.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster