Παράκληση...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σας παρακαλώ πολύ όλους να γράφετε μπόλικα μηνύματα, γράψτε όσα περισσότερα μπορείτε. Ακόμη κι αν δεν έχετε άποψη, πείτε μια για όποιο θέμα συζητάμε και ο κυριότερο: βάλτε αρκετές φωτογραφίες από τις φάτσες σας.

Είναι πολύ σοβαρό το θέμα πιστέψτε με...

Για να μην μαραζώσει από την μοναξιά του, πρέπει να συνεχίσει να βρίσκει κάτι για να ασχολείται και να αναδημοσιεύει ο "μπαναρισμένος πρόεδρος" μέσα στο ιντερνετικό κλουβί του. Σε λίγο καιρό, θα είστε όλοι διάσημοι. Θα περπατάτε στο δρόμο και θα σας αναγνωρίζουν... :cool_11::cool_11:

Reaction score
1
Δεν τσιμπάω,δεν βάζω την φάτσα μου (σ έβαλαν οι γνωστοί ρουφιάνοι που ψάχνουν νέα θύματα;
) και η ιστορία δεν αλλάζει με παραληρήματα, ούτε στα αγγλικά...
Εντύπωση κάνει και το σχόλιο γιά το ΠΜ (γιά λόγους καθησυχασμού και γενικά γιά να ηρεμήσουν τα πνεύματα...) της Μαρίας, το οποίο αναφέρεται στο ότι έχει ακόμα μεγάλη πέραση στις γυναίκες...............Αυτό κατάλαβε δηλ.....

Reaction score
1
Εμμ...δεν δινετε και κανενα λινκ να γελασουμε και μεις? Δε μας λυπαστε να μας βλεπετε σε τετοια χαλια? :happy_9:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Η δικια μου παρακληση αντιθετως ειναι να μην δινουμε πουθενα σημασια.
Δεν βλεπετε πως απο εδω και περα θα εχουμε να αντιμετωπισουμε τις ιδιες ιστοριες?
Με 4-5 fora στον χωρο και αλλα τοσα σχεδον περιοδικα, οι μονες αλλαγες που προκειται να δειτε θα ειναι οι βραχυπροθεσμες αλλαγες συμμαχιων.
Ο στοχος θα παραμενει παντα ο ιδιος:
Εμεις!

Δεν βλεπω κανενα λογο λοιπον γιατι θα πρεπει να απαντουμε σε προκλησεις και να μην συνεχιζουμε αγνοωντας αυτες...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν βλεπω κανενα λογο λοιπον γιατι θα πρεπει να απαντουμε σε προκλησεις και να μην συνεχιζουμε αγνοωντας αυτες...
Νομίζεις ότι τους είχα όρεξη? Ας λένε ότι θέλουν, ξέρεις πόση σημασία δίνω στην γνώμη τους...
Θα ήταν όλα ωραία αν δεν υπήρχε αυτούσια αναδημοσίευση μηνυμάτων αλλά και φωτογραφιών προσώπων, χωρίς την έγκριση κανενός...

Όχι δεν θα κάνουμε μήνυση, απλά γελάμε...

p.s. Όπως επίσης γελάμε και με τα συγκριτικά του... ομίλου (και της γαϊδάρας οι...). :cool_11:

Reaction score
1
Sorry, γιά την Hi End, αλλά μιά μικρή παρένθεση Εθνικής Διαπαιδαγώγισης δεν έβλαψε κανέναν........
Μετά τον σηκώνουμε και στους ώμους μας κλπ κλπ, τα διαβάσατε ελπίζω......

Reaction score
0
Απάντηση: Παράκληση...

Επειδή γράφω επωνύμως και φοβάμαι τις διασυνδέσεις που έχουν οι πρώην στρατιωτικοί με την ελληνική δικαιοσύνη, δεν λέω κουβέντα

Reaction score
2
Και η συνέχεια...ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΣΗ......................................
Jesus christ monkey balls, τα πιστευουνε κιολας αυτα, η τα κανουνε για να εχουν κινηση?

Reaction score
3
Jesus christ monkey balls, τα πιστευουνε κιολας αυτα, η τα κανουνε για να εχουν κινηση?
Μήπως έχει κάποια σχέση με το θέμα που άνοιξε νυχτιάτικα ο πολυαγαπημένος μας:happy_8: Admin
:happy_5: :happy_5: :happy_5:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37711

Αυτό που με φοβίζει είναι ότι τα πιστεύουν και μάλιστα βαθιά.

Reaction score
2
Μήπως έχει κάποια σχέση με το θέμα που άνοιξε νυχτιάτικα ο πολυαγαπημένος μας:happy_8: Admin
:happy_5: :happy_5: :happy_5:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37711

Αυτό που με φοβίζει είναι ότι τα πιστεύουν και μάλιστα βαθιά.
Κακο του κεφαλιου τους...

Reaction score
0
Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι μετά από μια δύσκολη μέρα αδικούμε τους εαυτούς μας συμμετέχοντας σε αυτό το thread;:sad:

ΥΓ. Όχι, δεν είμαι προεδρικός…. αλλά θεωρώ λάθος το παρόν thread.
Δεν κοιτάμε την καμπούρα μας αλλά βλέπουμε των άλλων.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι μετά από μια δύσκολη μέρα αδικούμε τους εαυτούς μας συμμετέχοντας σε αυτό το thread;:sad:

ΥΓ. Όχι, δεν είμαι προεδρικός…. αλλά θεωρώ λάθος το παρόν thread.
Δεν κοιτάμε την καμπούρα μας αλλά βλέπουμε των άλλων.
:cool_4:
Ας κοιταξουμε τα του οικου μας και αφου(και εαν) τα διορθωσουμε ολα τοτε εαν μας μενει καιρος και θελουμε να ασχοληθουμε με τα των υπολοιπων...

Υ.Γ.Πρεπει να πω πως απο περιεργεια διαβασα τα δυο link.Καπου εχω αρχισει και γινομαι χοντροπετσος τα τελευταια 7 χρονια.Το μονο που μενει να αναρωτιεμαι ειναι η ωρα της εξιλεωσης...
Αν εγω αρχισω και γραφω πως ο global εχει ταση για...αγορακια και τον δω το βραδυ με 5 γκομενες αγκαλια δεν πρεπει να βγω και να πω ΠΟΣΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΙΜΑΙ?
Η θα πρεπει να το κρατησω κρυφο διοτι ο εγωισμος μου και η αναγκη θεασης ειναι ισχυροτερα απο την αληθεια?
Υποθετω πως ειναι θεμα προσωπικοτητας, εγω απο την μερια μου ειμαι δειλος και σκεφτομαι παντα αυτο που πρεπει να παραδωσω την στιγμη της μεγαλης αναχωρησης(και δεν μιλαω για φορουμ εδω)

Reaction score
3.579
Σας παραθέτω το επίμαχο θέμα του AVSite για τα ιστορικά γεγονότα της Μακρονήσου εν έτη 1948. Το θέμα ανοίχτηκε από εμένα στην κατηγορία “Δίχως Όρια και Θέμα”. To συγκεκριμένο θέμα δεν περιείχε δικές μου θέσεις παρά μόνο παραπομπές σε ήδη δημοσιευμένα κείμενα από άλλες πηγές καθώς και δημοσιευμένα ιστορικά βιβλία για την Μακρόνησο.

Οι αναφορές μέσω των ηλεκτρονικών links (συνδέσμων ή επώνυμων παραπομπών) προς άλλα sites του κυβερνοχώρου είναι 100% νόμιμες και δεν εκφράζουν απαραιτήτως τις προσωπικές απόψεις αυτών που τις δημοσιεύουν ή τις θέτουν στην κρίση άλλων μελών υπό το πνεύμα μια ελεύθερης και δημοκρατικής συζήτησης . Το δικαίωμα αυτό πιστεύω ότι το έχουν όλα τα μέλη του φόρουμ μας (AVSite.gr) και ειδικότερα το δικαίωμα της αναφοράς σε δημοσιεύματα τρίτων.

Το link με το θέμα της Μακρονήσου του 1948 είναι αυτό που ακολουθεί:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37372

Reaction score
3.579
Όπως θα διαπιστώσετε και στη συνέχεια, οι δικές μου προσωπικές απόψεις για τα γεγονότα εκείνης της εποχής του 1948 δεν υπάρχουν πουθενά. Πως θα μπορούσα να το κάνω άλλωστε αφού ούτε έζησα εκείνη την εποχή ούτε ήμουν γραμμένος ποτέ σε κάποιο κόμμα .

Ειδικά με το ΚΚΕ ποτέ δεν είχα κάποια σχέση, μάλιστα θεωρώ τον εαυτό μου ξένο με αυτή την ιδεολογία. Μου αρέσει όμως να διαβάζω όλες τις απόψεις των κομμάτων προσπαθώντας μέσω από τα βιβλία και τα έντυπα –ηλεκτρονικά και μη- να μάθω την αλήθεια ή έστω ένα μικρό μέρος από αυτή την αλήθεια.

Συνεπώς εάν ο κ. Σκαλούμπακας θέλει ή έχει την ανάγκη να τα βάλει με κάποιους ας τα βάλει καλύτερα με τους εκδότες αυτών των βιβλίων και τους δημοσιογράφους.
Εάν το έχει κάνει ήδη, καλά έκανε γιατί και εγώ θα έκανα το ίδιο εάν επρόκειτο για τον πατέρα μου ή για κάποιο άλλο συγγενικό μου πρόσωπο. Θα αφιέρωνα τη ζωή μου για την αποκατάσταση του ονόματος του συγγενή μου και δεν θα έχανα τον πολύτιμο χρόνο μου προσπαθώντας με προκλητικό τρόπο τους απλούς χομπίστες του ήχου και γενικώτερα τους "μη έχοντες και κατέχοντες" σε άκαρπες, ανώριμες και ηλίθιες συζητήσεις.

Τον χρόνο μου θα τον διέθετα αλλού, αλλά κυρίως σε μηνύσεις κατά του τύπου ή των μέσων μαζικής ενημέρωσης μέχρι και της αποκατάστασης της αλήθειας και του ήθους του συγγενικού μου προσώπου.

Reaction score
3.579
Την ημέρα που ανέβασα το πρώτο link για την Μακρόνησο εντυπωσιάστηκα εξ αρχής από τα πρώτα κείμενα. Δεν είχα προλάβει να τα διαβάσω όλα . Στη συνέχεια και ενώ προχωρούσα στην ανάγνωση των δημοσιευμένων κειμένων –ήταν μακροσκελή- διάβασα και εκείνη την παράγραφο με την αφήγηση του βαρκάρη που μετέφερα με τη βάρκα του τα άψυχα κορμιά των νεκρών φαντάρων. . Στο ίδιο κείμενο αναφέρονταν και το όνομα κάποιου λοχαγού εκείνης της εποχής του 1948 με το όνομα Σκαλούμπακας. Μέχρι εκείνη τη ημέρα πραγματικά δεν εγνώριζα εάν αυτός ο λοχαγός ήταν ο πατέρας του Χρήστου του Σκαλούμπακα προέδρου του φόρουμ ACA . Υπέθεσα ότι επρόκειτο περί απλής συνωνυμίας και συνέχισα την αναφορά μέσω των links.
Το γεγονός ότι εκείνος ο λοχαγός Σκαλούμπακας ήταν ο 89 ετών πατέρας του Χρήστου Σκαλούμπακα το έμαθα αργότερα διαβάζοντας τις πληροφορίες που έδωσε ο ίδιος ο Χρήστος Σκαλούμπακας στο ACA, δηλαδή στο δικό του το φόρουμ

Reaction score
3.579
Μέχρι τότε ο Χρήστος ο Σκαλούμπακας, πρόεδρος του ACA και ταυτόχρονα ένα διεγραμμένο για την γνωστή προκλητική του συμπεριφορά μέλος του avsite.gr, ουδέποτε είχε αναφερθεί στον πατέρα του και ουδέποτε είχε ανεβάσει φωτογραφίες με τον πατέρα του “εν στολή”.

Επομένως ο Χρήστος Σκαλούμπακας παραδέχτηκε ο ίδιος δημοσίως ότι ο τότε λοχαγός της Μακρονήσου του 1948 κ. Παναγιωτης Σκαλούμπακας ήταν όντως ο πατέρας του. Μάλιστα θεωρεί σήμερα τιμή του την εμπλοκή και πιθανή δράση του πατέρα ως στρατιωτικού και στα πολιτικά γεγονότα εκείνης της εποχής αφού βοήθησε στο να επαναφέρει στον σωστό δρόμο αρκετούς αριστερούς. Σε κάποιο κείμενο που δημοσίευσε ο ίδιος ο πρόεδρος στο ACA, που εγώ διάβασα σήμερα με αφορμή αυτό το thread (νήμα) από τα links που ανέβασε εδώ κάποιο άλλο μέλος μας, δηλώνει την υπερηφάνεια του επειδή ο πατέρας του βοήθησε στο να μην είναι σήμερα η Ελλάδα μια κομμουνιστική χώρα αναφερόμενος, αν δεν κάνω λάθος, στην Ευρωπαϊκή χώρα την Βουλγαρία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.994
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas