29 Ιουνίου 2006 #43 ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Μηνύματα 2.310 Reaction score 22 VIDEOMIX said: Click to expand... Η μηχανή είναι του Aναμουρλίδη??
2 Ιουλίου 2006 #48 unforgiven Μηνύματα 13.099 Reaction score 139 Μην προσπαθείς άδικα! Δεν τις βλέπουμε γιατί πρέπει να κάνουμε login στο site. Και επιπλέον φοβάμαι ότι έχεις το link προς το post και όχι τη φωτό...
Μην προσπαθείς άδικα! Δεν τις βλέπουμε γιατί πρέπει να κάνουμε login στο site. Και επιπλέον φοβάμαι ότι έχεις το link προς το post και όχι τη φωτό...
2 Ιουλίου 2006 #49 V VIDEOMIX Guest Στο site απο το οποίο τις βρίσκω εννοείς; Ωχχχ..... Κρίμα και έχουν πολύ χαβαλέ.
2 Ιουλίου 2006 #50 unforgiven Μηνύματα 13.099 Reaction score 139 Κάνε τις save στο δίσκο σου και μετά attach! Τι φαγωθήκαμε να το βάλουν!
2 Ιουλίου 2006 #51 V VIDEOMIX Guest Aυτό προσπαθούσα τώρα να κάνω αλλα η αποθήκευση ειναι σε gif και 900kb. Σε αυτό το pc δεν έχω μετατροπέα αρχείων. :? edit:Τελικά είναι bitmap και δεν ανεβαίνουν. :?
Aυτό προσπαθούσα τώρα να κάνω αλλα η αποθήκευση ειναι σε gif και 900kb. Σε αυτό το pc δεν έχω μετατροπέα αρχείων. :? edit:Τελικά είναι bitmap και δεν ανεβαίνουν. :?
2 Ιουλίου 2006 #52 n_olympios Μαντιναδόρος! Moderator Μηνύματα 4.742 Reaction score 9.391 Δεν έχεις μετατροπέα αρχείων? Είσαι σίγουρος? Start > Programs > Accessories > Paint ή αν προτιμάς Εναρξη > Προγράμματα > Βοηθήματα > Ζωγραφική
Δεν έχεις μετατροπέα αρχείων? Είσαι σίγουρος? Start > Programs > Accessories > Paint ή αν προτιμάς Εναρξη > Προγράμματα > Βοηθήματα > Ζωγραφική
2 Ιουλίου 2006 #53 V VIDEOMIX Guest Αυτό το ξέρω. Με αυτό μικραίνω τις φώτος. Την μετατροπή όμως, που την είδες;
2 Ιουλίου 2006 #54 spylab We wellcome chechen Peace Corps Moderator Μηνύματα 11.371 Reaction score 27.877 Cheaters
2 Ιουλίου 2006 #55 n_olympios Μαντιναδόρος! Moderator Μηνύματα 4.742 Reaction score 9.391 VIDEOMIX said: Αυτό το ξέρω. Με αυτό μικραίνω τις φώτος. Την μετατροπή όμως, που την είδες; Click to expand... Βρε συ, ανοίγεις τη φωτό και κάνεις save as στον τύπο που θέλεις! Επί του προκειμένου JPEG. :? Βάλε ένα ACDSee να κάνεις τη δουλειά σου εύκολα και γρήγορα. 8)
VIDEOMIX said: Αυτό το ξέρω. Με αυτό μικραίνω τις φώτος. Την μετατροπή όμως, που την είδες; Click to expand... Βρε συ, ανοίγεις τη φωτό και κάνεις save as στον τύπο που θέλεις! Επί του προκειμένου JPEG. :? Βάλε ένα ACDSee να κάνεις τη δουλειά σου εύκολα και γρήγορα. 8)
2 Ιουλίου 2006 #59 spylab We wellcome chechen Peace Corps Moderator Μηνύματα 11.371 Reaction score 27.877 Μan of the year Awards