Παράξενο πρόβλημα με heed quasar phono stage

Reaction score
325
Τελικά παιδά το έφτιαξα!!!. Μιλάμε απίστευτο και μια μικρη παρατήρηση μου έλυσε το πρόβλημα. Ολες αυτές τις μέρες που είχα αυτό το πρόβλημα δεν μπορούσε να μου ξεκολήσει από το μυαλό ότι ο κ.Ιωννάς είχε δει το μηχάνημα και το είχε βγάλει μια χαρά όπως και ότι μου είχε πει παίξε με τα καλώδια. Με τα καλώδια βέβαια είχα παίξει αλλά δεν είχα δει αποτέλεσμα.
Aύριο θα το πήγαινα στην east electronics να το δούνε έτσι είπα να δοκιμάσω μια τελευταία φορά να δω τι γίνετε. Αυτό που παρατήρησα τώρα και που παραδόξως δεν είχα παρατηρήσει τόσο καιρό ήταν ότι το ένα καλώδιο του πικάπ κούμπωνε μια χαρά ενώ το κόκκινο του ενώ κούμπωνε δεν πήγαινε προς τα μέσα στις υποδοχές του phono δλδ σαν να κόλαγε λίγο πριν τερματίσει.
Θυμήθηκα ότι πριν χρόνια μου είχε κοπεί το ένα καλώδιο και το είχα πάει για αντικατάσταση στον ορφεά. Είπα να δοκιμάσω και παίξω ξανά με τα καλώδια. Τα πίεσα, τα γύρισα και ξάφνου εκεί που παιδευόμουν ακούω ένα τσικ και στιγμιαία μια επαφή και ο ήχος να γίνετε κανονικός!. Αρχισα τους πειραματισμούς και μετά από λίγη ώρα βρήκα την επιθυμητή θέση και πλέον το phono δουλεύει κανονικά.
Για άλλη μια φορά θέλω να ζυτήσω συγνώμη ιδίως από καταξιωμένους τεχνικούς όπως τον κ.Ιωαννα της exclusive audio που έμμεσα τους αμφισβήτησα. Μιλάμε πάντως απίστευτο phono τώρα ακούω τους cinematic orchestra το in the motion και μιλάμε έχει δώσει απίστευτη ένταση και δυναμική στην μουσική.

Reaction score
325
Να αναφέρω και για την Heed audio που είχα εποικοινωνήσει μαζί τους μέσω email και μου είχαν απαντήσει ότι μπορώ να τους το στείλω και να το φτιάξουν χωρίς κανένα έξοδο από μένα! Μιλάμε απίστευτο και πάρα πολύ καλό support προς τιμη τους. Μπράβο τους!
Φυσικά τους έστειλα απάντηση ότι τελικά ήταν θέμα καλωδίων και το μηχάνημα δουλεύει άψογα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster