Παράσιτα!

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.449
Reaction score
74.927
Χθες το απόγευμα η Αναστασία ήθελε να συνδέσει κάτι λαμπιόνια που έχει απο μωρό και αποφάσισε να φέρει εδώ. Έχω όμως μείνει απο πολύπριζα.
Αρχίζω να ψάχνω, και ανακαλύπτω δυο μικρά βοηθητικά daisy chained χωμένα πίσω απο το πλαίσιο της οθόνης απο τα οποία τροφοδοτούνται Oppo, Lumagen, Dune, switch. Α, σκέφτομαι, θα φέρω ένα μεγαλύτερο εδώ, θα βάλω το ένα στη θέση του και θα της δώσω το άλλο να βάλει τις γ@μώλαμπες.

Το κάνω, καθαρίζω επι τη ευκαιρία την ελάχιστη σκόνη που είχαν και βάζουμε να δούμε ταινία.
Βόμβος απο τα 4 Atmos. >:( Αποκλείεται να τον αφήσω. Αρχίζω να ψάχνω και να γυρνάω πολικότητες, δεν βρίσκω τίποτα. Αλλάζω ξανά πολύπριζο, τίποτα. >:(>:( Έξαλλος λύνω τα πάντα και τα επανασυνδέω, τίποτα.

Βάζουμε πάλι την ταινία αλλά βράζω. Σε λίγο τη σταματάω πάλι γιατί θυμάμαι οτι κούνησα τα 4 RCA εισόδου στον Rotel τελικό. Τα απομακρύνω απο το κύριο master-slave Legrand πολύπριζο και σταματάει ο βόμβος. :rolleyes: Πολύ περίεργο, ανέκαθεν τα είχα όλα χύμα.


IMG_20171211_105227.jpg




Αν κάτι δουλεύει, μην το πειράζεις. :)
 


stampol

Οι θυσίες...
Μηνύματα
2.306
Reaction score
5.368
ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και γω..γι αυτο και αλλαξα τα rca μου,εβαλα πιο κοντα και τ'απομακρυνα απο τα ρευματα.

ακουγα παρασιτα απο τα ηχεια μου. σκεψου οτι τοτε ειχα και τους 3 Rotel συνδεδεμενους και ειχα παρασιτα απο παντου. παιζοντας με τις μακαροναδες τα καλωδια το ανακαλυψα καθως τα μετακινουσα και σταματαγε.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.710
Μηνύματα
2.873.291
Members
37.935
Νεότερο μέλος
dimos22
Top