Παραδοσεις Philips

Reaction score
0
Απάντηση: Παραδοσεις Philips

Στο θεμα της παραδοσης τωρα, ο αδερφος μου παρηγγειλε την 40pfl9704 την περασμενη Δευτερα στην Expert και σημερα την παρελαβε σπιτι του. Το ΣΚ λοιπον θα δουμε τι αξιζει. Στο site της Philips εχει 2 firmware για κατεβασμα, το ενα open source οπως λεει. Ξερει κανεις τι ειναι? Ποιο να εγκαταστησει?

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ γιά την υπόκλιση αν και δεν ήταν ανάγκη..:107:
Σίγουρα η 9732 δεν παίζει καλύτερα από τις σημερινές TV αλλά σίγουρα έπαιζε καλύτερα από τις ανάλογες TV όταν βγήκε.
Μάλλον δεν πρόσεξες ότι την έχω δώσει εδώ και καιρό και έχω την 47PFL 9703 η οποία δίπλα-δίπλα με μία 40'' Samsung πιό καινούργια ακόμη έπαιζε καλύτερα και αναλογικά αλλά και MKV από την ίδια πηγή με παραδοχή και της παρέας (σκεφτόμουν να πάρω μία ίδια γιά την κρεβατοκάμαρα).
Τώρα αν μου πείς ότι δεν θα παίζει το ίδιο σε 6 μήνες σε σχέση με τις καινούργιες .......θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί τρέχει τόσο πολύ η τεχνολογία στις μέρες μας που κάτι που βγήκε πριν 1 χρόνο σήμερα θεωρείται ξεπερασμένο (έρχονται και οι 3D).

Reaction score
73

Tελικα ξερει κανεις τι γινεται με τη ΦΙΛΙΠΣ ... ?? αν και ποτε θα ξεκινησει παραδοσεις ..? της σειρας 9704 ..?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas