Παρακαλω για την αποψη σας

Reaction score
8
Μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε καμια αποψη για την αγορα αυτης της καμερας ??? Ειναι η Sony HDR-SR12E.

Η χρηση της θα ειναι ερασιτεχνικη, αλλα θελω πολυ καλη ποιοτητα.

Ευχαριστω εκ των πρωτερων
Β.Β

Reaction score
0
Μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε καμια αποψη για την αγορα αυτης της καμερας ??? Ειναι η Sony HDR-SR12E.

Η χρηση της θα ειναι ερασιτεχνικη, αλλα θελω πολυ καλη ποιοτητα.

Ευχαριστω εκ των πρωτερων
Β.Β
Οτι θελεις για αυτη την καμερα θα το βρεις εδω
http://www.camcorderinfo.com/content/Sony-HDR-SR12-Camcorder-Review-34809.htm#

Reaction score
8
Οτι θελεις για αυτη την καμερα θα το βρεις εδω
http://www.camcorderinfo.com/content/Sony-HDR-SR12-Camcorder-Review-34809.htm#
Κατ' αρχην ευχαριστω πολυ για την απαντηση...

Εχω δει πολλα χαρακτηριστικα της καμερας και ειδα και το δικο σας site.

Επειδη δεν ειμαι ιδικος στις καμερες, γιαυτο ρωταω καποιους οι οποιοι εχουν σχεση με το αθλημα να μου πουν αν τελικα για τα χρηματα της αξιζει τον κοπο ή υπαρχει κατι καλυτερο.
Επειδη λοιπον ειδα και σε αλλο thread οτι κατεχετε το σπορ, αν γινετε πειτε μου τι νομιζετε γι'αυτην εδω.

Ευχαριστω
Με εκτημιση
Β.Β

Reaction score
0
Κοιτα να δεις πρεπει πρωτα απο ολα να μας πεις τι χρηση θελεις να κανεις με την καμερα σου για να σου πουμε λεπτομερειες Παντως η καμερα που εχεις σκεφτει να παρεις ειναι παρα πολυ καλη καμερα μα σκληρο δισκο.Πιστεψε με δεν θα ηθελες να μπεις στην περιπετεια να περνεις γνωμες για το τι θα αγορασεις ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ

Reaction score
8
Κοιτα να δεις πρεπει πρωτα απο ολα να μας πεις τι χρηση θελεις να κανεις με την καμερα σου για να σου πουμε λεπτομερειες Παντως η καμερα που εχεις σκεφτει να παρεις ειναι παρα πολυ καλη καμερα μα σκληρο δισκο.Πιστεψε με δεν θα ηθελες να μπεις στην περιπετεια να περνεις γνωμες για το τι θα αγορασεις ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ
Στο πρωτο μου post εγραψα οτι την θελω για ερασιτεχνικη χρηση, απλως θελω πολυ καλυ ποιοτητα.
Παντως και η εδω αναφορα σου με βοηθησε πολυ.
Ευχαριστω.
Β.Β

Reaction score
0
Eγω εχω παρει απο το καλοκαιρι την hd sr 11 και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος εχει πολυ καλη ποιοτητα εικονας αλλα και ηχου.Eινε σα να βλεπεις blu ray. Η διαφορα με την sr 12 ειναι ο σκληρος δισκος, που στην περιπτωση της sr 12 ειναι 120 giga και στην sr 11 ειναι 60 giga.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale