Παρακληση

Reaction score
4
Μπορει καποιος να μας δωσει ενα λινκ ή εστω να γραψει την διαδικασια και το σεταρισμα για τα γνωστα προγραμματα που χρειαζομαστε να εχουμε για να παιζουμε HD γιατι προσωπικα εχω χαθει.
Εχω βαλει ολα αυτα τα ffdshow. mpc , coreavc και αλλα και απο εκει και περα δεν ξερω τι να τικαρω και τι οχι. Βοηθεια παιδες. Ειναι χαος η κατασταση αμα δεν ξερεις.
Τουλαχιστον ενα sticky να υπαρχει.

Τουλαχιστον τα βασικα να κανουμε.

Reaction score
0
Απάντηση: Παρακληση

Aφου κανουμε setup ολα τα φιλτρα και εξηγω παρακατω για τι ειναι το καθενα...

Danielo Core Avc : Αυτο το φιλτρο ειναι για τις ταινιες h264 (θελει δυνατο pc αλλα υπαρχουν τρικ και για τα πιο αδυναμα.....
Ac3 filter : Οπως λεει και η περιγραφη ειναι για να παιρνουμε ηχο 5,1 μονο εαν το pc μας εχει optical η coaxial εξοδο και απο εκει οδηγουμε ενισχητη που δεχεται ψηφιακο σημα....
Matroska Splitter: Το φιλτρο αυτο χρειαζεται για τα περιφημα .mkv αρχεια που παρολο το μικρο τους μεγεθος εχουν απιστευτη ποιοτητα (x264).
ffdshow : με αυτο το φιλτρο παιζουν καποια mpeg αρχεια και γενικα κανει πολλα πραγματα, θελει πειραματισμο και ψαξιμο.
VobSub : Το τελευταιο φιλτρο δεν ειναι τιποτα αλλο εκτος απο το να ανοιγει τους υποτιτλους που εχουμε στον ιδιο φακελο με την ταινια και εχουν καταληξη .srt και ακριβως το ιδιο ονομα με την ταινια.

Tips
Αφου περασουμε (setup) ολα τα φιλτρα ανοιγουμε τον mpc και παμε στην επιλογη external filters....
Παταμε add και διαλεγουμε απο τη 2η στηλη τον CoreAvcfilter, αφου πατησουμε OK παταμε πανω στο φιλτρο που προσθεσαμε μεσα στη λιστα και τσεκαρουμε εκει που λεει prefer....
Oλα τα υπολοιπα φιλτρα δουλευουν μονα τους... δεν χρειαζεται να τσεκαρεις τιποτα.

Τωρα ολα τα pc που ειναι δυνατα (απο P4@3,4 και πανω) δεν εχουν ιδιαιτερα προβληματα με ολα τα αρχεια...
Τα πιο αδυνατα pC την ωρα που τρεχει η ταινια παταμε δεξι πληκτρο και παμε filters ....
Διαλεγουμε το coreavc και απο standar deblocking βαζουμε Skip all deblocking και απο κατω απο software
deinterlacing το κανουμε no deinterlacing... μπορει να χασουμε λιγο σε ποιοτητα αλλα τουλαχιστον θα δουμε το αρχειο χωρις drop frames.

Oτι αλλο θες παρε τηλ... :happy_4:

Reaction score
4
Βρε Τασο τι να πω .
Δεν σε περνω τηλεφωνο για να μην σε πριζω συνεχεια για αυτο προσπαθω να μαθω απο εδω και απο εκει. Αλλα τελικα μονο εσυ με ξελασπωνεις συνεχεια.:bravo:
Τελος παντων σημερα πουλησα το pc και παω για καινουργιο αυτην την εβδομαδα οποτε θα κανω ακριβως οτι μου ειπες .:cool_4:

Thanks και παλι φιλε.

Reaction score
77

Μια ερώτηση κι από εμένα.

Ξέρουμε κάποιον τρόπο ώστε το PixelMagic HD Mediabox 200 να παίχει τα αρχεία .mkv;
Αν όχι απευθείας, υπάρχει κάποιος μετατροπέας σε άλλο γνωστό format που αναγνωρίζει; (.m2t, .ts, .mpg, .vob)
Φυσικά χωρίς να χάσουμε την ποιότητα του High Definition.

Reaction score
0

Μια ερώτηση κι από εμένα.

Ξέρουμε κάποιον τρόπο ώστε το PixelMagic HD Mediabox 200 να παίχει τα αρχεία .mkv;
Αν όχι απευθείας, υπάρχει κάποιος μετατροπέας σε άλλο γνωστό format που αναγνωρίζει; (.m2t, .ts, .mpg, .vob)
Φυσικά χωρίς να χάσουμε την ποιότητα του High Definition.
Mε ολα αυτα παιδευομαι αυτες τις μερες... για τη δουλεια που θες να κανεις το καταληλο εργαλειο ειναι το Canopus ProCoder v2.04.02..... :cool_4:
... να 'ναι καλα ο Σωτηρης .... :bravo:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Παρακληση

Mε ολα αυτα παιδευομαι αυτες τις μερες... για τη δουλεια που θες να κανεις το καταληλο εργαλειο ειναι το Canopus ProCoder v2.04.02..... :cool_4:
... να 'ναι καλα ο Σωτηρης .... :bravo:
Δηλαδή μετατρέπει .mkv χ264 αρχεία σε .avi πχ χωρίς να χάνεις ποιότητα?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale