Παρακολούθηση κινητού?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Υπάρχει περίπτωση να παρακολουθούν το κινητό μου, και να μην το ξέρω?
Πως μπορώ να διαπιστώσω εάν κάποιος παρακολουθεί το κινητό μου, και καταγράφει ή ακούει τις συνομιλίες μου?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Παρακολούθηση κινητού?

Ανδρέα μου και εγώ ο φουκαράς για άλλον ψάχνω, που υποπτεύεται ότι η γυναίκα του τον παρακολουθή!!!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα να το κάνει οποιοσδήποτε.

Reaction score
17.299
Re: Απάντηση: Παρακολούθηση κινητού?

Ανδρέα μου και εγώ ο φουκαράς για άλλον ψάχνω, που υποπτεύεται ότι η γυναίκα του τον παρακολουθή!!!!!
Κι εσυ,γιατι προσφερεις βοηθεια?Εισαι συνεργος...:smoking:

Reaction score
0

Το πρωτο που επρεπε να μας πεις ποια συσκευη εχει..... αν τρεχει symbian ολα ειναι πιθανα....

Reaction score
14

...και σαφώς είναι ποινικο αδίκημα. Ούτε λαμβάνεται υπόψιν στο δικαστήριο εκτός αν υπάρχει εισαγγελική παρεμβαση κλπ κλπ

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
στο δικαστηριο υποψιν μπορει να μη λαμβανεται, αλλα στο μυαλο αυτου που παρακολουθει δεν υπαρχει περιπτωση να μην ληφθει....

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Τίποτα απο αυτά παιδιά, το παιδί είναι εντάξει αλλά αυτή η ζήλεια αμάν!!! είναι αρρώστεια δεν περνάει εύκολα!!!
Πάντως από ότι κατάλαβα δεν είναι εύκολο να γίνει αυτό!!! η συσκευή είναι MOTOROLA V3i.

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Παρακολούθηση κινητού?

στο δικαστηριο υποψιν μπορει να μη λαμβανεται, αλλα στο μυαλο αυτου που παρακολουθει δεν υπαρχει περιπτωση να μην ληφθει....
...που απ'ότι φαίνεται μάλλον έχει λάβει τις αποφάσεις του...

HV

Reaction score
0
Ειδικα το v3 δεν γινεται να παρακολουθηθει.
Αυτα που γινονται ειναι κυριως τα κινητα τυπου QTEK 9090 και αναλογα και αυτο μεσω προγραμματος που μπορω να πω οτι δεν μπορει να βρει μια κοπελα.
Απο την αλλη κανονικη παρακολουθηση ΜΟΝΟ με Εισαγγελικη εντολη η εκτος αν εχεις κανεναν γνωστο στην εν λογο εταιρεια με προσβαση στα τερματικα τους.

Reaction score
4
Την εκπομπη του Ευαγγελατου με τις παρακολουθησεις των κινητων τηλεφωνων την ειδε κανεις?
Εκει εξηγουσε ακριβως τι γινεται και πως γινεται.

Το μονο που ξερω και εγω ειναι οτι σε κινητα τηλεφωνα περασμενης παλαιας γενιας που δεν χρησιμοποιουν τα συγχρονα λειτουργικα symbian κτλ, η υποκλοπη συνδιαλεξεων απο τριτους δεν ειναι εφικτη.

(εκτος και αν η γυναικα σας εργαζεται σε καμια κρατικη μυστικη υπηρεσια η σε καμια εταιρια κινητης τηλεφωνιας και εχει τα μεσα)

Οσοι λοιπον ειστε παντρεμενοι και θελετε να ξενο-περπατησετε ξεθαψτε τα παλια σας κινητα απο το συρταρι για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο. :cool_4:

Το μονο που ενας ντετεκτιβ μπορει να βρει standard οτι και κινητο και αν εχει καποιος μαζι του παλιας η καινουριας τεχνολογιας ειναι η τοποθεσια που βρισκεται και αυτο πολυ γενικευμενα βρισκοντας την κεραια του δικτυου που τον εξυπηρετει.

Oποτε αν πεις αγαπη μου σημερα ημουν Καλλιθεα στη θεια μου ενω ησουν Συνταγμα με την γκομενα την εβαψες..

Μηπως να κοψουμε το κινητο να ησυχασουμε? :happy_8:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88