- Reaction score
- 5
Παιδια μολις εμαθα οτι ο μισθος ειναι καθαρα 3000€ και ασφάλεια στο ΙΚΑ!
Δηλαδή το ACA δίνει πιο πολλά; Ε τότε να πάω εκεί!Παιδια μολις εμαθα οτι ο μισθος ειναι καθαρα 3000€ και ασφάλεια στο ΙΚΑ!
Ford Focus 1,6Ιδιοκτήτης μάντρας με οικοδομικά υλικά και πρωταθλητής στα βελάκια; Καλά, μιλάμε, φοβερός συνδιασμός. Ώρα είναι να μας πεις ότι έχεις και ροζ Mazerati και μωβ καλώδια... :crazy_3::crazy_3::crazy_3:
Θα σας πάω στην επιθεώρηση εργασίας! Όσο καιρό ήμουν συντονιστής δεν πήρα μία συν τω ότι ήμουν ανασφάλιστος! :happy_5: Και είχα και προϋπηρεσία! :happy_8:Καλά ρε δεν έχεις πάρει τίποτα χαμπάρι?...
Εγώ ως γκλόμπαλ έχω ιδιαίτερα προνόμια. Ο Καφάτος μου πασάρει χαζογκόμενες και Αρβανιτάκης μαϊμούδες. "happy_1" "happy_1" :happy_9: :happy_9:
αυτά δινει ο Καφάτος έμαθα... δεν ξερω το Aca. εχω κανει αιτηση να δώσω συνεντευξη κι εκει αλλα δεν εχω ακουσει τιποτα απο μισθουςΔηλαδή το ACA δίνει πιο πολλά; Ε τότε να πάω εκεί!
Θα πάω και εγώ. Έχω και συστατική επιστολή από τον σΚαφάτο. (Ελπίζω μόνο να μην ξεθάψουν κάτι post που είχα κάνει και ρώταγα γιατί τα καλώδια θέλουν στρώσιμο, και χάσω τη δουλειά :happy_5: )αυτά δινει ο Καφάτος έμαθα... δεν ξερω το Aca. εχω κανει αιτηση να δώσω συνεντευξη κι εκει αλλα δεν εχω ακουσει τιποτα απο μισθους
Ειχες προϋπηρεσία αλλα δεν ειχες ...PS3!!!:happy_5:Θα σας πάω στην επιθεώρηση εργασίας! Όσο καιρό ήμουν συντονιστής δεν πήρα μία συν τω ότι ήμουν ανασφάλιστος! :happy_5: Και είχα και προϋπηρεσία! :happy_8:
ρωταγες γιατι πολύ απλά το ηξερες μεσα σου βαθεια οτι τα καλώδια ΘΕΛΟΥΝ στρώσιμο...αλλα ας μην αρχισουμε εδω το θεμα γιατι θα με στειλετε και μενα στο aca :happy_5::happy_5:Θα πάω και εγώ. Έχω και συστατική επιστολή από τον σΚαφάτο. (Ελπίζω μόνο να μην ξεθάψουν κάτι post που είχα κάνει και ρώταγα γιατί τα καλώδια θέλουν στρώσιμο, και χάσω τη δουλειά :happy_5: )
Πετρο, σε περιμενω:happy_5:Aδρεα πολυ χρημα ,να κανω και εγω καμμια αιτηση.?Ο κ Σκαλουμπακας παντα με τα γραφομενα του θελει να αναστατωνει τον κοσμο,γιατι καθεστε και χαλατε την ησυχια σας?
Δηλαδή, οι υπόλοιποι συντονιστές του avsite πληρώνονται;;;;
Λιποθυμώωωωωωωωωωωωω.