Παραληρημα...

Reaction score
5
Παιδια μολις εμαθα οτι ο μισθος ειναι καθαρα 3000€ και ασφάλεια στο ΙΚΑ!

Reaction score
5
Ιδιοκτήτης μάντρας με οικοδομικά υλικά και πρωταθλητής στα βελάκια; Καλά, μιλάμε, φοβερός συνδιασμός. Ώρα είναι να μας πεις ότι έχεις και ροζ Mazerati και μωβ καλώδια... :crazy_3::crazy_3::crazy_3:
Ford Focus 1,6 :oops: HiEnd Version :happy_8::happy_8:

και στα βελακια δυστυχως οχι ακομα πρωταθλητης..που θα παει ομως :prof:

Reaction score
164
Καλά ρε δεν έχεις πάρει τίποτα χαμπάρι?...
Εγώ ως γκλόμπαλ έχω ιδιαίτερα προνόμια. Ο Καφάτος μου πασάρει χαζογκόμενες και Αρβανιτάκης μαϊμούδες. "happy_1" "happy_1" :happy_9: :happy_9:
Θα σας πάω στην επιθεώρηση εργασίας! Όσο καιρό ήμουν συντονιστής δεν πήρα μία συν τω ότι ήμουν ανασφάλιστος! :happy_5: Και είχα και προϋπηρεσία! :happy_8:

Reaction score
5
Δηλαδή το ACA δίνει πιο πολλά; Ε τότε να πάω εκεί!
αυτά δινει ο Καφάτος έμαθα... δεν ξερω το Aca. εχω κανει αιτηση να δώσω συνεντευξη κι εκει αλλα δεν εχω ακουσει τιποτα απο μισθους

Reaction score
164
αυτά δινει ο Καφάτος έμαθα... δεν ξερω το Aca. εχω κανει αιτηση να δώσω συνεντευξη κι εκει αλλα δεν εχω ακουσει τιποτα απο μισθους
Θα πάω και εγώ. Έχω και συστατική επιστολή από τον σΚαφάτο. (Ελπίζω μόνο να μην ξεθάψουν κάτι post που είχα κάνει και ρώταγα γιατί τα καλώδια θέλουν στρώσιμο, και χάσω τη δουλειά :happy_5: )

Reaction score
0
Θα σας πάω στην επιθεώρηση εργασίας! Όσο καιρό ήμουν συντονιστής δεν πήρα μία συν τω ότι ήμουν ανασφάλιστος! :happy_5: Και είχα και προϋπηρεσία! :happy_8:
Ειχες προϋπηρεσία αλλα δεν ειχες ...PS3!!!:happy_5:

Reaction score
5
Θα πάω και εγώ. Έχω και συστατική επιστολή από τον σΚαφάτο. (Ελπίζω μόνο να μην ξεθάψουν κάτι post που είχα κάνει και ρώταγα γιατί τα καλώδια θέλουν στρώσιμο, και χάσω τη δουλειά :happy_5: )
ρωταγες γιατι πολύ απλά το ηξερες μεσα σου βαθεια οτι τα καλώδια ΘΕΛΟΥΝ στρώσιμο...αλλα ας μην αρχισουμε εδω το θεμα γιατι θα με στειλετε και μενα στο aca :happy_5::happy_5:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Είχες δεν είχες Βασίλη τα κατάφερες.
Να δω τι θα απογίνεις τώρα που έκλεισε για σένα η πόρτα του aca... :crazy_10:

GTX

Reaction score
39
Αυτά που διαβάζω με έχουν βγάλει απ'τα ρούχα μου....:mad_3::mad_3::mad_3:

3000 καθαρά και εμένα ο Καφάτος με έχει με το βασικό και ανασφάλιστο????
άσε που όταν του είπα για σύμβαση μου πάσαρε ένα 2μετρο HDMI και μου είπε να μη πω και τίποτα αφού οι άλλοι παίρνουν λιγότερα....:mad_2::mad_2:

Βασίλη ετοιμάσου, αύριο μαζί θα κάνουμε την καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας :happy_5::happy_5::happy_5:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
(Τωρα θα σπειρω διχονοιες:happy_5: )

Ειναι δυνατον ολες οι κατηγοριες να πλρωνονται το ιδιο?
Ειναι επισης δυνατον ο Κογιας, που ειναι διπλοθεσιτης, να παιρνει τα ιδια με τον ντρημογιαννο?
Δεν υπαρχει ενιαια πολιτικη στο λαδωμα και οποιανου του αρεσει.:happy_5: :happy_5:
Οποιου δεν του αρεσει υπαρχουν και αλλες παραλιες..."happy_1" :crazy_3:

Reaction score
16
Απάντηση: Παραληρημα...

Aδρεα πολυ χρημα ,να κανω και εγω καμμια αιτηση.?Ο κ Σκαλουμπακας παντα με τα γραφομενα του θελει να αναστατωνει τον κοσμο,γιατι καθεστε και χαλατε την ησυχια σας?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Re: Απάντηση: Παραληρημα...

Aδρεα πολυ χρημα ,να κανω και εγω καμμια αιτηση.?Ο κ Σκαλουμπακας παντα με τα γραφομενα του θελει να αναστατωνει τον κοσμο,γιατι καθεστε και χαλατε την ησυχια σας?
Πετρο, σε περιμενω:happy_5:
Απ' το να μου τα τρωνε ολα Τσαρουχαδες και Κογιας γιατι να μην τα παρεις εσυ?:happy_8:

Reaction score
164
Γιώργο, πάμε αύριο στην επιθεώρηση! Και βέβαια υπάρχει και θέμα με τους πολυθεσίτες. Τόση ανεργία υπάρχει, ο καθένας να έχει μία θέση.
Γμτ! Αν ήξερα για τα 3000€, θα είχα ρίξει νερό στο κρασί μου! :happy_5:

Reaction score
14
Δηλαδή, οι υπόλοιποι συντονιστές του avsite πληρώνονται;;;;

Λιποθυμώωωωωωωωωωωωω.

Τι λέτε ωρέ; :crazy_1:

Καφάτο "απατεώνα" ....εμείς γιατί είμαστε έξω από τη μισθοδοσία; :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Τέρμα η εκμετάλλευση. Θα πάω στην επιθεώρηση εργασίας. :happy_8: :happy_9:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.013
Members
38.521
Νεότερο μέλος
seos