Παραμόρφωση διαλόγων (Yamaha rxv-581)

Reaction score
1.317
Κοίταξε, σε μερικές μέρες θα μπορώ να δοκιμάσω και νέο ενισχυτή με αυτό το ηχείο αλλά και με νέο ηχείο οπότε θα έχω ένα πιο ασφαλή συμπέρασμα. Αλλά στη δική μου την περίπτωση επειδή είναι παλιούτσικο το κεντρικό είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι ευθύνεται αυτό.
Tέλεια..!!! Κάνε τις δοκιμές σου συνδυάζοντας ενισχυτές - ηχεία και περιμένω οπωσδήποτε update! Mιας και το έφερε η κουβέντα τι σύστημα θα πάρεις???

Reaction score
6.988
Tέλεια..!!! Κάνε τις δοκιμές σου συνδυάζοντας ενισχυτές - ηχεία και περιμένω οπωσδήποτε update! Mιας και το έφερε η κουβέντα τι σύστημα θα πάρεις???
Να έρθουνε με το καλό τα πράγματα και θα τα πούμε...:drinks:

Reaction score
92
Το κακό με αυτή την σειρά των ενισχυτών (rx-v) είναι ότι δεν έχεις την δυνατότητα να μπεις και να δεις τι φτιάχνει το ypao στο peg έτσι ώστε να μπεις στο geq και να παραμετροποιήσεις ότι δεν σου κάθεται καλά...

Reaction score
1.317
Το κακό με αυτή την σειρά των ενισχυτών (rx-v) είναι ότι δεν έχεις την δυνατότητα να μπεις και να δεις τι φτιάχνει το ypao στο peg έτσι ώστε να μπεις στο geq και να παραμετροποιήσεις ότι δεν σου κάθεται καλά...
Όντως είναι ένα πρόβλημα αυτό. Κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν τα λεφτά τους τα μεγαλύτερα μοντέλα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος βέβαια από τον 581, κατεβαίνει πολύ χαμηλά έχει όλες τις σύγχρονες net δυνατότητες και υποστηρίζει Αtmos-Dtsx. Dolby Vision του λείπει αλλά οκ δε ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω ποτέ. Για 350 που τον πήρα νομίζω ότι είναι μια χαρά!

Reaction score
6.225
Όντως είναι ένα πρόβλημα αυτό. Κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν τα λεφτά τους τα μεγαλύτερα μοντέλα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος βέβαια από τον 581, κατεβαίνει πολύ χαμηλά έχει όλες τις σύγχρονες net δυνατότητες και υποστηρίζει Αtmos-Dtsx. Dolby Vision του λείπει αλλά οκ δε ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω ποτέ. Για 350 που τον πήρα νομίζω ότι είναι μια χαρά!
Για 350 ειναι τσαμπα πραμα.

Reaction score
6.988
Δεν σε ξέχασα , δυστυχώς όμως οι δοκιμές δεν θα γίνουν γιατί και ο yamaha και το παλιό κεντρικό που είχα έφυγαν στο φτερό πριν έρθει το θηριάκι....

Reaction score
1.317
Δεν σε ξέχασα , δυστυχώς όμως οι δοκιμές δεν θα γίνουν γιατί και ο yamaha και το παλιό κεντρικό που είχα έφυγαν στο φτερό πριν έρθει το θηριάκι....
Oκ, δε πειράζει, το νέο πως είναι ηχητικά σε σχέση με το παλιό ?

Reaction score
6.988
Oκ, δε πειράζει, το νέο πως είναι ηχητικά σε σχέση με το παλιό ?
Το κεντρικό δεν το έχω ακόμη. Ο ενισχυτής ήρθε. Αλλά και το ηχείο (κεντρικό) που περιμένω δεν είναι συγκρίσιμο με αυτό που είχα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.208
Έκανες κάτι πιο απλό? Δοκίμασε να χαμηλώσεις λίγο την ένταση απο αυτό που προτείνει το ypao - ή μέχρι το σημείο που παρουσιάζεται το πρόβλημα?Στο κεντρικό μόνο εννοείται.

Reaction score
6.225
Καλα να ξερεις παντως οτι ειναι πολυ πιθανο να ειναι και θεμα ηχογραφησης περα απο τα αλλα...

Reaction score
1.317
Παιδιά κατσ 99% το δικό μου θεμα ήταν συνδιασμος δωματιου και ypao. Τη προηγουμενη εβδομάδα ειχα μετσκινησει ολο το σύστημα 15 εκατοστά πιο αριστερά ετρεξα το ypao και όλα καλά. Δεν ημουν όμως ακριβως στη μεση των Surround και το εβαλα οπως το ειχα, 15 εκεκατοστα πιο δεξια. Το πρόβλημα επανεμφανιστηκε. Κατι γινεται με ypao θέση κεντρικου και δωματίου γενικότερα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.200
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike