Παρεμβολές απο Powerline και όχι μόνο...

Reaction score
3.967
Προσπαθώντας για την πιό "καθαρή λύση" στο ρεύμα μου (τριφασικό), παίρνω απο πρίζα η οποία είναι η κυρίαρχος της μιάς φάσης. Η παροχή καταλήγει σε σταθεροποιητή τάσης Βαριακ τεχνολογίας και απεκεί κατανέμεται σε πολύμπριζα.

Πάντα είχα θέματα βόμβων, αυξημένων θορύβων κλπ κλπ, "έπαιζα" με τα φις, τις φάσεις και όλα τα σχετικά και κάτι γινόταν εντέλει στα όρια του αποδεκτού.

Η ποιότητα του ρεύματος που έρχεται απο την πρίζα είναι κακή και ο σταθεροποιητής τάσης έχει συνεχώς αναμένη την ένδειξη "επιστροφών", χωρίς όμως να καεί ποτέ η αντίστασή του.

Eπίσης τα άναψε-σβήσε των φώτων περνά μέσα στον ήχο με αρκετά θορυβώδη τρόπο!!

Τα πράγματα ζορίσανε τελευταία, με την προσθήκη ενός Powerline (παρέχει τη δυνατότητα ενσύρματης μεταφοράς internet) το οποίο δίνει απίστευτο "χαρχαρητό" στο πικάπι που συνδέεται στη Metric.

Έχω αλλάξει όλες τις πιθανές θέσεις στα πολύμπριζα, μπατ το πρόβλημα απλά αυξομειώνεται.

Κάποιος να βοηθήσει??

Reaction score
1.173
Απάντηση: Παρεμβολές απο Powerline και όχι μόνο...

Είχα παρόμοιο πρόβλημα με συσκευές που τραβούσαν αρκετό ρεύμα. +διακόπτες
Μέχρι και πυκνωτές είχα βάλει στα πολύπριζα για τα παράσιτα.
Καθώς άλλαξα τον προ ενισχυτή μου το πρόβλημα θορύβων περιορίστηκε στο ελάχιστο έως καθόλου.
Οπότε πιστεύω ότι το πρόβλημα εκτός της γραμμής ήταν και αδυναμία του προ στο να περιορίζει τέτοια παράσιτα από το τροφοδοτικό του.
Για να πειραματιστώ με το ρεύμα(πριν της αλλαγής του προ) , πήρα ρεύμα από μία άλλη πρίζα μέσω μιας μπαλαντέζας, διαπίστωσα ότι είχα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν έχω καταφέρει να τραβήξω αυτόνομη γραμμή που να έρχεται από τον πίνακα..... εν καιρό.....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αν θες φιλος καθηγητης κατασκευαζει ενα <φιλτρο> που λογικα πρεπει να σου κοψει τα κλικ και ποπς που λενε οι αγγλοι...............

Reaction score
3.967

αν θες φιλος καθηγητης κατασκευαζει ενα <φιλτρο> που λογικα πρεπει να σου κοψει τα κλικ και ποπς που λενε οι αγγλοι...............
Που κοτσάρουμε αυτόν τον φίλτρο, στο μπριζόνι του powerline?

Και βέβαια με ενδιαφέρει,

Θα παίξει πμ, θενκσ!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καπου στη γραμμη προστατευει οτι ειναι στην γραμμη και φιλτραρει.....

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef