Παρενοχληση .

Reaction score
0
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας .

Χρηστο Ακρατοπουλε θενκς πολυ για οτι εγραψες .

Κυπριε αουτς ! Αυτο ποναει . ειδικα με γοβα ( ποσο μαλλον που το εχεις να επαναλαμβανεται .)

Ανδρεαδη ειναι πολλων μηνων η κατασταση αυτη και ειναι εν μερει και δικο μου σφαλμα γιατι εχω καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα για να συνεχιζει και τον αφηνα , αλλα πλεον σοβαρευει η υποθεση .

Reaction score
0
Να κανω μια διευκρινηση .
Το νετ και τα φορουμ ειναι για μενα απλα για να περασω την ωρα μου και οχι ηλεκτρονικο γραφειο συνοικεσιων και ροζ γνωριμιων .
Το οποιο παει να πει οτι ουδεποτε εκανα η θελησα να κανω κατασταση με καποιον απο καποιο φορουμ και φροντιζω να το ξεκαθαρισω αυτο εξ'αρχης .

Το ολο θεμα δεν εχει να κανει με σχεσεις μεταξυ των δυο φυλων εστω και αν ο ορος παρενοχληση θεωρειται αρρηκτα συνδεδεμενος με αυτο .
Για αυτο και ανοιξα το τοπικ .

Γιατι ΔΕΝ υπαρχει κανενα προηγουμενο .

Εκτος αν το οτι ,οπως ζητησα απο την υπολοιπη παρεα εκεινου του φορουμ τα μεσσεντζερς τους , ζητησα και απο αυτον το δικο του ,θεωρειται αρχινισμα καταστασης , πειτε το να μη το κανω αργοτερα εδω ..

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Εlena πρεπει να ξερεις πως κανεις εδω μεσα δεν χρησιμοποιει το forum για συνοικεσια η ροζ γνωριμιες.Μην ανησυχεις λοιπον.Παρακολουθησε μας για λιγο καιρο και θα το καταλαβεις και μονη σου.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ελενα , καλως ορισες και απο εμενα.
Θα σταθω στις θεσεις του Γ.Δ.
Στο AVSite θελουμε να πιστευουμε πως τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα και οι οποιες ανθρωπινες σχεσεις/επαφες ξεφευγουν απο το τετριμμενο.
Παρ' ολα αυτα δεν μπορουμε να αγνοησουμε το γεγονος πως ειμαστε μια δικτυακη κοινοτητα με οτι αυτο συνεπαγεται.
Ως εκ τουτου καλο θα ηταν να κανεις τις δικες σου τελικες επιλογες ως προς το τι θα ζητησεις και απο ποιον.
Απο εκει και περα εμεις θεωρουμε πως ειμαστε υποχρεωμενοι να προστατεψουμε τα μελη μας απο τυχουσες κακοηθειες , αρα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να αναφερεις στον Γενικο τι και ποιος σε παρενοχλησε εδω μεσα , εαν ποτε.

Οτι αφορα αλλα φορα τωρα , γνωμη μου ειναι να προσπαθησεις να το δεις λιγο πιο cool.Βλεπεις οταν γινεσαι μερος μιας κοινοτητας υποτιθεται πως αποδεχεσαι καποιους κανονες.
Και λυπαμαι που το λεω αλλα η cyber...παρενοχληση αποτελει must στα περισσοτερα chat rooms η fora ανα την υφηλιο.Και απο τις δυο πλευρες.

Απο εκει και περα απλα αγνοεις.
Η κανεις οπως εκανε μια φιλη μου.
Ειπε στον τυπο που την ενοχλουσε πως του ειχε πει ψεμματα , δεν ηταν κοριτσι αλλα ανδρας ομοφυλοφιλος και ερωτευμενος μαζι του.
Φυσικα ο τυπος εγινε καπνος και δεν ξανακουσε για αυτον :wink:

Καλη διαμονη αγαπητη μου!

Reaction score
0
Αρβανιτακη Νικο μιλησα γενικως , δεν ηθελα να υπαινιχθω οτι γινεται κατι τετοιο εδω . Απλα θελησα να κανω μια διευκρινηση ,επειδη γνωριζω οτι για ολους μας οταν μιλαμε για παρενοχληση προυποθετουμε οτι υπαρχει και φωτια ( και εγω το ιδιο θα ελεγα για καποια τριτη που θα ελεγε το ιδιο , δεν ξεφευγω απο τον κανονα ;) ) .

Υ.γ. Μια ζητηση .
Μιας και το ερωτημα μου απαντηθηκε , μπορει να μη συνεχιστει αλλο η περαιτερω αναλυση (οσο αφορα την περιπτωση μου ) ?

Ευχαριστω

Reaction score
14
Αρβανιτακη Νικο μιλησα γενικως , δεν ηθελα να υπαινιχθω οτι γινεται  κατι τετοιο εδω . Απλα θελησα να κανω μια διευκρινηση ,επειδη γνωριζω οτι για ολους μας οταν μιλαμε για παρενοχληση προυποθετουμε οτι υπαρχει και φωτια ( και εγω το ιδιο θα ελεγα για καποια τριτη που θα ελεγε το ιδιο , δεν ξεφευγω απο τον κανονα ;) ) .

Υ.γ. Μια ζητηση .
Μιας και το ερωτημα μου απαντηθηκε , μπορει να μη συνεχιστει αλλο η περαιτερω  αναλυση (οσο αφορα την περιπτωση μου ) ?

Ευχαριστω
Αν συνεχιστεί η ανάλυση θεωρείται παρενόχληση..?? :D :D :D (Joke)

Καλή διαμονή στο forum και να ξέρεις ότι τα μέλη εδώ είναι πρόθυμα να βοηθήσουν για κάθε είδους θέμα παραθέτοντας τις απόψεις τους είτε είναι hi-fi είτε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Reaction score
51
For the record... Ο,τι και να κανετε εγω θα συνεχισω να παρενοχλω το Δημητροπουλο, μεχρι να πουλησει τον DLP και την Α και να παρει LCD και KIA.

.

Το πας γυρεύοντας να φας....κόκκινη Ανδρεάδη!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τον DLP δεν τον πουλάω......
Και αν ξαναγοράσω.....πάλι DLP θα πάρω........ :D :D :lol:

Η Alfa δεν πουλιέται (γιατί έτσι θέλω......)
Και για να σε σοκάρω........
Αγόρασα GETZ!!!

Αλλά σε λίγο καιρό πάλι Alfa θα ξαναπάρω!!!!
Είναι μια απ' τις αγάπες της ζωής μου.....
Τι να κάνω..... :D :roll: :wink:

Reaction score
51
Ο γΙΑΝΝΗΣ -οπως κι εγω-κανει 3 διαιτες γιατι με τη 1 δεν χορταινει!!
Χε,χε,χε.....Έτσι, έτσι!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(προχθές που ήρθα να σε βρω στο Εντός, στεναχωρήθηκα που δεν σε βρήκα και έκανα μια στάση στην "Πίττα του Παππού" για ένα κλάμπ.......... :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead