Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Δεν έχει καμμιά σχέση με αυτές που έβαλε ο Κώστας και αυτό φαίνεται κι από τη τιμή της!

Έχει κι άλλο ένα μείον, ότι έχει 1.2 gain!

Αν θες να σε στραβώσει ο 9000...

Εσύ θες οθόνη 1.0 gain το πολύ.
Τόση μεγάλη διαφορά έχει το 1.2 gain, με το 1.0, ε;

Τότε, ίσως αυτή η οθόνη, που, όπως λες, ξεφεύγει και η τιμή της, αφού είναι και ηλεκτρική!

http://www.smart-tech.com.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=27&the2id=217&theid=217&open1=27&open2=217&thepid=2024&page=2

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.820
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Για να μην αγχώνεσαι με τις οθόνες, θα σου πω κάτι:

Μέχρι 500-600€ δε νομίζω να υπάρχουν διαφορές στη ποιότητα εικόνας!

Ή θα πάρεις μια τέτοια, ή θα πας σε κάποια πολύ ακριβότερη.

Οι διαφορές στις οθόνες χαμηλού κόστους είναι μόνο η ποιότητα κατασκευής του μηχανισμού για μένα.

Reaction score
0

Έχω παρατηρήσει ένα μικρό θεματάκι, όσον αφορά στις ρυθμίσεις. Ενώ έχω αποθηκεύσει τις αγαπημένες μου ρυθμίσεις στον βιντεοπροβολεα, κάθε φορά που τον ανοίγω, έχει τις προεπιλεγμενες ρυθμίσεις του ενεργοποιημένες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να φορτώνω, τις δικές μου από τη μνήμη...

Μήπως γνωρίζετε, αν υπάρχει τρόπος να κρατάει τις δικές μου ρυθμίσεις, όπως ο Epson TW 2000, που είχα, πριν από τον 9000; Στον 2000, τις κρατούσε από την αρχή και δε χρειάστηκε να κάνω κάτι...

Reaction score
15.548

......το καλυτερο ειναι να φορτωνεις παντα απο την μνημη τις ρυθμισεις που εχεις κανει.......

μιλαω για ολους τους προβολεις......

Reaction score
0

......το καλυτερο ειναι να φορτωνεις παντα απο την μνημη τις ρυθμισεις που εχεις κανει.......

μιλαω για ολους τους προβολεις......
Εννοείς κάθε φορά που τον ανοίγω, να φορτώνω τις ρυθμίσεις μου; Δεν υπάρχει τρόπος να ανοίγει κατευθείαν μ' αυτές;

Reaction score
15.548

δεν υπαρχει τροπος......

εξαλλου ενα κουμπακι ειναι...

πατας την μνημη που εχεις αποθηκευσει με τις ρυθμισεις σου και εισαι οκ......

Reaction score
0

δεν υπαρχει τροπος......

εξαλλου ενα κουμπακι ειναι...

πατας την μνημη που εχεις αποθηκευση με τις ρυθμισεις σου και εισαι οκ......
Δεν είναι ένα κουμπάκι..."Memory", από το χειριστήριο, μετά "Load" και μετά επιλέγεις την αποθηκευμένη ρύθμιση! :109:

Είχα καλομάθει με τον 2000, αυτό είναι όλο...Να ανοίγεις τον βιντεοπροβολέα και να είναι έτοιμος να παίξει άμεσα, με τις ρυθμίσεις σου.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Είχα καλομάθει με τον 2000, αυτό είναι...Να ανοίγεις τον βιντεοπροβολέα και να είναι έτοιμος να παίξει άμεσα, με τις ρυθμίσεις σου.
παιζει.....αναλογα τον προβολεα.

ο infocus που ειχα,ηθελε να φορτωσεις τις ρυθμισεις που ειχα κανει......

Reaction score
0

:103:

εμενα ειναι ενα.......
Έχει ένα κουμπάκι στο χειριστήριο που γράφει "user". Μήπως μπορώ να ορίσω αυτό, ως "Load Memory";

Χα. Το βρήκα, στο manual!

"User button
Function can be set by the
user from the Settings
menu"

Σ'ευχαριστώ!

Reaction score
0

Έχει ένα κουμπάκι στο χειριστήριο που γράφει "user". Μήπως μπορώ να ορίσω αυτό, ως "Load Memory";

Χα. Το βρήκα, στο manual!

"User button
Function can be set by the
user from the Settings
menu"

Σ'ευχαριστώ!
Βιάστηκα, να χαρώ! Me το το κουμπί "user", στο χειριστήριο, μπορείς να επιλέξεις μόνο ρυθμίσεις, που αφορουν το 3D! :121:

Reaction score
0
Έχω συνδεμένο τον "9000", με το ps3. Θέλω να ρωτήσω, αν θα υπάρχει διαφορά στην απόδοση του 3D, με ένα άλλο 3D player, ενδεχομένως και στο 2D ... ευκρίνεια, χρώματα κ.τ.λ. Αξίζει η αντικατάσταση του ps3, όσον αφορά στην προβολή 2D, αλλά και 3D περιεχομένου;

Για παράδειγμα αυτός ο Player: [URL="http://www.bestar.gr/product_info.php?products_id=874"]http://www.bestar.gr/product_info.php?products_id=874[/URL]

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

To μόνο player που μπορεί να φέρει τον προβολέα στα όρια του είναι το Oppo 93.
Όλα τα άλλα πάνω κάτω πλέουν στα ίδια νερά και δεν νομίζω ότι αξίζει η αντικατάσταση του ps3.

Το καλύτερο και ταυτόχρονα πιό value for money που μπορείς να κάνεις είναι να καλιμπράρεις επαγγελματικά τον προβολέα,αν δεν έχει γίνει ήδη.

Reaction score
0

To μόνο player που μπορεί να φέρει τον προβολέα στα όρια του είναι το Oppo 93.
Όλα τα άλλα πάνω κάτω πλέουν στα ίδια νερά και δεν νομίζω ότι αξίζει η αντικατάσταση του ps3.

Το καλύτερο και ταυτόχρονα πιό value for money που μπορείς να κάνεις είναι να καλιμπράρεις επαγγελματικά τον προβολέα,αν δεν έχει γίνει ήδη.
Καλιμπράρισμα; Στην Κομοτηνή; Σαν ανέκδοτο ακούγεται!!! :114:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Παιδια καλησπερα. Ακομα δεν εχω 100 ωρες ωστε ναρθει ο γνωστος καλιμπρατορας να μου τον ρυθμισει αλλα παρατηρησα το εξης. Αποταν το πηρα τοχα στo eco.
Σημερα βλεποντας το rum diary φαινοταν λες και ειχε συννεφια ενω το πλανο ειναι σε ηλιολουστο τοπιο. Το γυρισα λοιπον σε νορμαλ απτο eco και εγιναν τελεια τα χρωματα!

Ειναι και σε σας ετσι ή επειδη ειναι ακαλιμπραριστος;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Επειδη ειμαι ακαλιμπραριστος μαλλον,ε;
ή ειναι φυσιολογικο αυτο για το eco mode?

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm