- Reaction score
- 7.100
Και το streaming καλό είναι. ΌΛα χρειάζονταιΜπα...
Μετά το πρώτο μήνα, θα έχει μάθει μέχρι και να σεταρει κεφαλή!!
Στο τρίμηνο θα έχει μάθει να ρυθμίζει αναρτήσεις...
Το streaming απαγορεύεται σ αυτό το σπίτι!!
Και το streaming καλό είναι. ΌΛα χρειάζονταιΜπα...
Λέανδρε...εσύ θέλεις κορίτσι από ΕΠΑΛ ....Μπα...

αργείς ΤζόνιΜμμμ μαρέσει αυτό.
Αυτό πάει στο κορίτσι που ξέχασα ποιός πόσταρε. εντάξει?

Γιάννη έχουμε καλύτερες.Μμμμ μαρέσει αυτό.
Αυτό πάει στο κορίτσι που ξέχασα ποιός πόσταρε. εντάξει?
Αξίζει μια κατηγορηματική απάντηση για να μην έμεναν τέτοιες απορίες νυχτιάτικα...Πέρα από την πλάκα και με κάθε σοβαρότητα εχω ενα ερώτημα ,εχεις ενα ηχοσύστημα σοβαρό ,καλοστημένο ,μετρημένο , ακριβό με πολλύ καλό και τρομερό ηχο ( σύμφωνα με τα λεγόμενά σου αλλά και οσων το εχουν ακούσει και δεν ειναι λιγοι) . Σε εχει απασχολήσει ποτέ οτι αμα του άλαζες καλώδια ,και δοκίμαζες αυτά τα Οντιοφίλ τα ακριβά ,οτι θα κέρδιζες κατι στο συνολο του ηχητικού αποτελέσματος ?
Εντάξει αντιλαμβάνομαι οτι το κοστος ειναι οντως στα υψη... Υποθετική η ερωτηση !!!! Σε εχει απασχολήσει ??![]()
Πχοιος είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις την κριτική ακουστική δεινότητα των συνομιλητών σου?Α, ξέχασα. Σόρρυ.
Το φαινόμενο πλασεμπο είναι αποδεδειγμένο, είναι υπαρκτό.
Μην το υποτιμάτε.
Συνεχίστε. Παρακαλώ.

Πέρα από την πλάκα και με κάθε σοβαρότητα εχω ενα ερώτημα ,εχεις ενα ηχοσύστημα σοβαρό ,καλοστημένο ,μετρημένο , ακριβό με πολλύ καλό και τρομερό ηχο ( σύμφωνα με τα λεγόμενά σου αλλά και οσων το εχουν ακούσει και δεν ειναι λιγοι) . Σε εχει απασχολήσει ποτέ οτι αμα του άλαζες καλώδια ,και δοκίμαζες αυτά τα Οντιοφίλ τα ακριβά ,οτι θα κέρδιζες κατι στο συνολο του ηχητικού αποτελέσματος ?
Εντάξει αντιλαμβάνομαι οτι το κοστος ειναι οντως στα υψη... Υποθετική η ερωτηση !!!! Σε εχει απασχολήσει ??![]()
Μπαίνει μέσα και θέλει να ακούσει τα δικά της. Σε ρωτάει αν έχεις Spotify και απαντάς όχι.Το streaming απαγορεύεται σ αυτό το σπίτι!!
Βινυλιοφιλος είμαι είπαμε....Μπαίνει μέσα και θέλει να ακούσει τα δικά της. Σε ρωτάει αν έχεις Spotify και απαντάς όχι.
Ή βάζεις ή φεύγω, απαντά.
Λέγε απάντηση.
Μην αρχίσεις πάλι τα γύρω γύρω. Θα ακούσει δίσκο και θα καταλάβει κλπ.
Θέλει stream. Λέγε.
Βάζεις ή φεύγει;
Αδιόρθωτος.Βινυλιοφιλος είμαι είπαμε....
...δεν είπαμε μ@λ@κ@ς!!!
... Άλλωστε μικρό κορίτσι είναι...τι να ξέρει..θα μάθει κι όλα θα γίνουν όπως πρέπει!!
) και μετά του σκας και την κυρία του!!! χαχαχαχα Αλέξη μου,Αδιόρθωτος.
Παντρεμένος είσαι;;
Τα σέβη μου στη κυρία σου.
Ηρωίδα.
Respect.

και μετά.... το Δημητροπόδαρο για να με μοντάρει ξανά στην αρχική μου μορφή!!!

Αλέξη μου,
αν ήμουν ακόμα παντρεμένος και ζήταγα τη βοήθεια της συγκεκριμένης αποκλειστικής για 5-6 χρονάκια....
τότε θα έπρεπε πρώτα να επισκεφτώ το ντόκτορ για πλήρη ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο από τα χτυπήματα της παντόφλας της κυράςκαι μετά.... το Δημητροπόδαρο για να με μοντάρει ξανά στην αρχική μου μορφή!!!
Χωρισμένος λοιπόν!![]()

Κοίτα που απο καλωδιολάτρης, έγινα καμπυλολάτρης... yummy yummy!Αξίζει μια κατηγορηματική απάντηση για να μην έμεναν τέτοιες απορίες νυχτιάτικα...
Βιώνοντας ο ίδιος ηχοσύνολα διαφορετικής αρχιτεκτονικής και φιλοσοφίας κι έχοντας περάσει επίσης από το στάδιο δοκιμής καλωδίων με στόχο βελτιώσεις στην απόδοση,βρίσκω πλέον ως πιο απολαυστική,εποικοδομητική και πάνω απ'όλα αποτελεσματική ενασχόληση το να γράφω ο ίδιος λογισμικό για την πλήρη προσαρμογή του εκάστοτε setup στην αντίστοιχη ενιαία οντότητα.
Ξεπερνώντας λοιπόν μια συμβατική διαδικασία ισοστάθμισης,οι αναμενόμενες μεταβολές από αβανταδόρικα καλώδια ωχριούν μπροστά σε όσες ακροαματικές βελτιώσεις προκύπτουν με την εφαρμογή του software που γίνεται να διαμορφώσω από μόνος μου ως εναλλακτική των Dirac και Trinnov.
Βηματική απόκριση:
View attachment 152791
Και Group Delay σημειωτέον με bass reflex sub (Κατ'εξαίρεσιν)
View attachment 152792
Αποτελέσματα σαν τα ανωτέρω θα μπορούσαν μονάχα ν'αλλοιωθούν αντί να βελτιώνονταν με εναλλαγές διαφορετικών καλωδίων από τα συμμετέχοντα κατά τη διαδικασία προσαρμογής...

Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των γκουρούδων διαχρονικάκαμπυλολάτρης