Παρουσίαση των CANTON και REAL CABLE

Reaction score
250
μια ερωτηξη ορε απο ποτε τα εξαιρετικα ειναι και φτηνα
και αλλη μια απο ποτε τα real cable εγιναν εξαιρετικα γιατι πριν 3-4 χρονια οταν τα εκανε εισαγωγη η audio evolution ηταν απλα καλωδια
παρακαλω εξηγηστε μου το εξαιρετικο με τεχνικα χαρακτηριστικα του καλωδιου

Τι δεν σου αρέσει Φίλε argi σε αυτά ;

Η χωρητικότητα , η αυτεπαγωγή , η αντίσταση , τα διηλεκτρικά ,

το υλικό των αγωγών , η διαχείριση του επιδερμικού φαινομένου , οι ακροδέκτες ή

κάτι άλλο ;

Reaction score
3
Ας μείνουμε στην περιγραφή που έκανε ο Βασίλης και στην ακρόαση θα μπορέσουμε να αξιολογήσουμε την πραγματικά μεγάλη προσπάθεια της εταιρείας για να κατασκευάσει τίμια προϊόντα Hi-Fi και γιατί όχι, κάποια μοντέλα της να είναι Hi End.:-D

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.156
Είναι αληθές, ότι διατηρώ κι εγώ επιφυλάξεις τινάς, ειδικώς όσον αφορά αυτόν τούτον το ύφασμα εις το εσωτερικόν της συσκευασίας των εν λόγω καλωδίων, το οποίον ήθελεν εστί διάφορον της τεχνητής ή φυσικής μετάξης, (κοινώς, ρεγιόν ή σατέν). Θα ετόλμουν να είπω, ότι εις την συγκεκριμένην περίπτωσιν θα ήτο προτιμωτέρα η χρήσις αμιγώς βαμβακερού υφάσματος, εκ βάμβακος προερχομένου κατά προτίμησιν από την ίδιαν χώραν, εκ της οποίας προέρχεται και η πρώτη ύλη των αγωγών, ήτοι ο χαλκός. Τοιουτοτρόπως, το καλώδιο θα ηδύνατο να αποδώσει εις το έπακρον, ειδικώς εις επί μέρους ηχητικούς τομείς, κρισίμους δια το τελικόν ηχητικόν αποτέλεσμα, όπως η ενάργεια των μεσοχαμηλών συχνοτήτων, το ομαλόν της μεταβάσεως από το κρίσιμον σημείον των χιλίων εκατόν πεντεκαίδεκα κύκλων, έως τον προθάλαμον των υψηλών.

Προσέτι, επιτρέψατέ μοι ίνα εκφράσω τας εντόνους αντιρρήσεις μου δια του πλέον κατηγορηματικού ύφους, όσον αφορά το χρώμα του ως άνω υφάσματος. Η χρήσις υφάσματος εις αποχρώσεις του κιτρίνου είναι η πλέον ατυχής επιλογή δια την συγκεκριμένην εφαρμογήν, οφείλω να είπω, καθ’ όσον δημιουργεί ανυπέρβλητα προσκόμματα προς την κατεύθυνσιν της βαθμιαίας χρηστικής ομαλοποιήσεως των καλωδίων, (κοινώς, στρώσιμο). Σπεύδω, δε, να επεξηγήσω αυτήν την τοποθέτησίν μου. Όπως ίσως γνωρίζετε, μετά μακράς και επιπόνους επιστημονικάς ερεύνας, έχει πλέον δια συντριπτικών ποσοστών διαπιστωθεί το είδος της επιδράσεως των κιτρίνων αποχρώσεων, η θέα, απλώς και μόνον, των οποίων τυγχάνει τόσον προκλητική, ώστε το κίτρινον χρώμα να έχει παγιωθεί ως συμβολίζον την ρώμην, την υπερβάλλουσαν δύναμιν, γενικώς την επί πάντων επιβολήν δια της υπερτέρας δυνάμεως. Όπως καταλαβαίνετε, ακόμη και εις περίπτωσίν τινα, κατά την οποίαν τοιούτον καλώδιον τύχει αποσυσκευασθέν λίαν συντόμως, ακόμη και ολίγας ημέρας μετά την αναχώρησίν του από το εργοστάσιον, θα είναι αδύνατον να ομαλοποιηθεί επαρκώς, καθώς θα είναι εντατικώς διατεταραγμένον, κοινώς, θα έχει τραβήξει της ψυχής του τον τάραχο.

Πλησιάζων προς το τέλος τούτης της παρεμβάσεώς μου, έρχομαι και σας ερωτώ: Θα ηδύνατο ποτέ τοιούτον καλώδιον να ανήκει εις την περίοπτον τάξιν των εκλεκτών, των καλλίστων, των high end, ούτως πως, αποκαλουμένων καλωδίων; Σας ερωτώ! Εφ’ ώ και δεν ημπορώ, παρά να εκφράσω τας βασίμους υποψίας μου, ότι, ουχί μόνον χαϊεντάδες δεν είσθε, αλλ’ είσθε απλώς δια τας εμποροπανηγύρεις, (κοινώς, για τα πανηγύρια)...

Δια την Δημογεροντίαν του ιστοτόπου avsite.gr
Κωνσταντίνος Γ. Κόγιας
Αντιπρόεδρος

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ο Αργυρης αναφερεται μαλλον στο φαινομενο της δια του τυπου πολλαπλης εξυμνησης μιας εταιρειας HiFi οταν αυτη αλλαζει "χερια" και την αναλαμβανει αντιπροσωπος με μεγαλυτερο διαφημιστικο μπατζετ απο τον προηγουμενο .

Στην περιπτωση μας ομως ,αυτη η προσπαθεια παρουσιασης των προιοντων των εν λογω κατασκευαστων , εμπιπτει στην καλοπροαιρετη και θεμιτη προσπαθεια γνωστοποιησης των προιοντων που εμπορευεται η ΙΝΤ .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
αναφερομαι σε μια hifi εταιρια καλωδιωνπου δεν μπορει να δειχνει κατι που δεν ειναι και μια εταιρια ηχειων που προσπαθει να ορθοποδησει στην ελλαδα εδω και 5 χρονια .Μακαρι να το κανει τωρα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
και αν μπορειτε να μιλατε νεοελληνικα γιατι ειμαι της δημοτικης γενιας και οχι της καθαρευουσας και δυσκολευομαι να σας καταλαβω

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Η Canton ειναι χρονια στην Ελλαδα παλαιοτερα στα χερια του κου Λαϊου , για λιγο επειτα στα χερια της LECTRON (μολις αλλαξε χερια ξαφνικα αρχισαν να κερδιζουν διακρισεις στα ελληνικα περιοδικα τα ηχεια της) και κατεληξε στα "χερια" της INT .
Ειναι αδελφη εταιρεια με την MAGNAT και για αυτο υπαρχει και εντονη σχεδιαστικη ομοιοτητα μεταξυ τους .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ο Κωστας ως αντιπροεδρος του ACA θα ειναι το αναλογο του Παγκαλου στο ΠΑΣΟΚ !! :happy_8: :happy_8:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
εγω ειμαι μεσα μιας και ειχα και απο τις δυο εταιριες προιοντα και ετσι ειμαι μεσα
ο dwain ειχε πει στον seegal αν δεν σταματησεις να μην μιλας αγγλικα θα σου φερω το λεξικο στο κεφαλι

Reaction score
7
Με μια πολύυυυ μικρή πιθανότητα αν γίνει κάτι να μην μπορέσω είμαι μέσα...

ΥΓ...ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ Ο ΜΕΛΙΔΗΣ ΘΑ ΨΗΣΕΙ ΧΟΙΡΟ ΜΕ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
ωραια να εχω το glock μαζι μου η να φερω ενα cz?

Reaction score
0
Φερε καλυτερα κανενα κουτι τουλουμπες.
Βαλτε και μενα μεσα στην παρουσιαση .

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος