Παρουσίαση Cambridge Audio & Q Acoustics από την WaveMotion

xfader

Peace and Unity throughout the world
Administrator
Μηνύματα
24.088
Reaction score
39.068
IMG_6877-2.jpg


Την Τετάρτη 25/9 βρεθήκαμε στο Life Gallery στην Εκάλη, καλεσμένοι της WaveMotion, για την παρουσίαση δύο νέων brands που πρόσθεσε η εταιρεία στον κατάλογό της. Πρόκειται για την Cambridge Audio και την Q Acoustics, δύο από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του "Αγγλικού ήχου".

Ακολούθησε φαγητό σε μπουφέ και συζητήσεις με τους παρευρισκόμενους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο Τζιραλή, παλιό φίλο και CEO της WaveMotion, τον δικό μας @Nick Arvanitakis, στέλεχος της εταιρείας, για την ηχητική προετοιμασία και τη Δανάη Σταυροπούλου που φρόντισε την οργάνωση του event.

Περισσότερα στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

Ανακαλύπτοντας τον Κόσμο του Υπέροχου Βρετανικού Ήχου

25/9/2019-Αθήνα. Η WaveMotion ανακοίνωσε την επίσημη διανομή των προϊόντων δύο σημαντικών Βρετανικών Εταιρειών, της Cambridge Audio και της Q Acoustics. Η παρουσίαση των Brands έλαβε χώρο την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, στο Life Gallery Athens Hotel, σε Δημοσιογράφους, εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου Τεχνολογίας και στους Συνεργάτες του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών, από τον τομέα του Ήχου και Εικόνας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλεσμένους τους δημοσιογράφους τεχνολογίας και ήχου και στην συνέχεια ακολούθησε ενδελεχής παρουσίαση και training, στους Συνεργάτες του Δικτύου Μεταπωλητών. Την παρουσίαση άνοιξε ο κ. Νικόλαος Τζιραλής, CEO της WaveMotion, κάνοντας μία αναδρομή στην πορεία και την εξέλιξη της WaveMotion στον χώρο του ήχου, ενώ ο κ. Tony Stott, εκπρόσωπος Μάρκετινγκ της Cambridge Audio, ανέλαβε να παρουσιάσει τις αξίες και αρχές της της Βρετανικής Εταιρείας, καθώς και κάποια σημαντικά στοιχεία των τεχνολογιών που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της.
Φυσικά, αυτό που δημιούργησε τις πιο θετικές εντυπώσεις, ήταν η ακρόαση των set up που είχαν υλοποιηθεί, με 3 διαφορετικούς συνδυασμoύς προϊόντων της Cambridge Audio και της Q Acoustics. Οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν για πρώτη φορά τον Υπέροχο Βρετανικό Ήχο, που παραδίδουν οι ενισχυτές EDGE, CX και AXA, το ολοκαίνουριο πικάπ ALVA TT της Cambridge Audio μαζί με τα ηχεία της Q Acoustics, Concept 500, Concept 40 and Q3050i.


Για την WaveMotion

H Εταιρεία WaveMotion/ΤΖΙΡΑΛΗΣ & Συνεργάτες Α.Ε., ιδρύθηκε το 1983 και εδρεύει στην Αθήνα. Είναι ανώνυμη εισαγωγική εταιρεία, δομημένη σε δύο αυτόνομες επιχειρησιακές μονάδες, τη WaveMotion και την int electronics.
Η επιχειρησιακή μονάδα int electronics δραστηριοποιείται στην αγορά της πληροφορικής και εξειδικεύεται στο χώρο του mobile computing, παρέχοντας ολοκληρωμένες mobile computing λύσεις σε εταιρείες και οργανισμούς.
Η επιχειρησιακή μονάδα WaveMotion, δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2007 και δραστηριοποιείται στο χώρο των smart electronics, της υψηλής τεχνολογίας, του ήχου και της εικόνας.
H λέξη WaveMotion μας παραπέμπει σε λέξεις όπως: ήχος, φως, εικόνα, δύναμη, ταχύτητα, διασκέδαση. Όπως τα κύματα κινούνται διαρκώς και με ταχύτητα, με τον ίδιο τρόπο εξελίσσεται η τεχνολογία στον ήχο, την εικόνα, τις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική.
Σκοπός της WaveMotion είναι η παροχή -στην Ελληνική αγορά- προϊόντων Υψηλής Τεχνολογίας, τα οποία συνδυάζουν την Τεχνολογία Αιχμής με την Αισθητική και το Μοντέρνο Σχεδιασμό.
Σήμερα, η WaveMotion διανέμει επίσημα στην ελληνική αγορά τα παρακάτω διεθνή brand names, τα οποία κατέχουν ηγετικές θέσεις στον τομέα δραστηριότητάς τους : harman/kardon, JBL, Infinity, Cambridge Audio και Q Acoustics.


----------------------------------

Θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό.
 

xfader

Peace and Unity throughout the world
Administrator
Μηνύματα
24.088
Reaction score
39.068
IMG_6881-2.jpg
IMG_6886-2.jpg
IMG_6949.jpg

Post automatically merged:

IMG_7139.jpg
IMG_7140.jpg
IMG_7141.jpg

Post automatically merged:

IMG_7147.jpg
IMG_7148.jpg
IMG_7151.jpg

Post automatically merged:

IMG_7153.jpg
IMG_7154.jpg
IMG_7156.jpg
IMG_7157.jpg

Post automatically merged:

IMG_20190925_133926.jpg
IMG_20190925_133934.jpg
IMG_20190925_152105.jpg
 


Staff online

  • xfader
    Peace and Unity throughout the world
  • abcd
    Πρώην Διοικητής
  • Zizik
    Jardinier

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
154.873
Μηνύματα
2.361.867
Members
35.161
Νεότερο μέλος
apostolistar
Top