Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Reaction score
0
Re: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Φιλε frogie καλοριζικη!!! Θα ηθελα ομως τη βοηθεια σου.Εχω παρει μικροτερο μοντελο της sharp τη 32gd8e και αντιμετωπιζω ενα μικροπροβλημα.Οταν συνδεω το pc με τη tv μεσω της vga υποδοχης που εχει μου βγαζει αναλυση μεχρι 1024*768.Εσυ πως εχεις κανει τη συνδεση? Το manual σου λεει τη αναλυση υποστηριζει μεσω vga? Εχω κανει αναλογο topic αλλα εχω λιγοστες απαντησεις.Αν δεν σου κανει κοπο θα με βοηθουσες πολυ.Thanks!!!!

Reaction score
0

την εχω συνδεση με dvi-hdmi και παιζει 1920-1080 και 1280-720!δοκιμασαι με τετοιο καλωδιο ή με dvi και ενα ανταπτορα σε hdmi(ετσι το εχω).Δεν εχω δει το manual αλλα το manual θα λεει μονο για συνδεση me vga..

Reaction score
0

σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου.Οταν βρεις χρονο ριξε και μια ματια στο manual να μου πεις για τη vga.Τον ανταπτορα που τον βρισκω και ποσο κανει περιπου? Thanks again!!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

pinturicchio said:
Φιλε frogie καλοριζικη!!! Θα ηθελα ομως τη βοηθεια σου.Εχω παρει μικροτερο μοντελο της sharp τη 32gd8e και αντιμετωπιζω ενα μικροπροβλημα.Οταν συνδεω το pc με τη tv μεσω της vga υποδοχης που εχει μου βγαζει αναλυση μεχρι 1024*768.Εσυ πως εχεις κανει τη συνδεση? Το manual σου λεει τη αναλυση υποστηριζει μεσω vga? Εχω κανει αναλογο topic αλλα εχω λιγοστες απαντησεις.Αν δεν σου κανει κοπο θα με βοηθουσες πολυ.Thanks!!!!
Καταρχήν τι ανάλυση έχει η τηλεόρασή σου; Νομίζω είναι 1366Χ768. Μέσω dvi νομίζω μπορείς να φτάσεις αυτή την ανάλυση αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει η τηλεόραση τέτοια ανάλυση από pc. Ή αν υποστηρίζει τότε μάλλον θα το κάνει αλλά με overscan/underscan. Δες και μέσα από την κάρτα γραφικών σου αν μπορείς να δώσεις ανάλυση 1366Χ768.

Από vga σίγουρα δεν υποστηρίζει τέτοια ανάλυση. Μάλλον μέχρι 1024Χ768 μπορείς να πας...

Reaction score
0

Φίλε vadergr καλησπέρα!
Αν θέλεις γράψε το κατάστημα για τις Sharp με τις τόσο καλές τιμές.
Ξέρω οτι η Net Electric εχει την 52 4199 και την 46 3349.

Reaction score
800

Tην net-electric ελεγα.Προφανως δεν θυμομουν καλα την τιμη της 46αρας και επεσα 200ε εξω ;)

Reaction score
0

Ok πάντως ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες εσένα Vadergr και όλους στο φόρουμ μιας και με ενδιαφέρει άμεσα μια 46 ιντσών.

Reaction score
0
Υπάρχει πρόβλημα αν το τηλεοπτικό σήμα προβάλεται σε 4:3 ? δηλαδή με μαύρες μπάρες δεξιά και αριστερά της οθόνης ?

Το λέω γιατί στο εγχειρίδιο χρήσης αναφέρεται ότι τυχόν πρόβλημα δεν καλύπτεται από την εγγύηση...

Reaction score
0

Λογικά μέχρι την παρασκευή θα την έχω και εγώ την τηλεόραση καλά για τιμή δεν το συζητάω όταν την πάρω και θα σας πω θα πάθετε ζημιά!
Τώρα σκέφτομαι να πάρω έτοιμο καλώδιο dvi-hdmi και όχι με αντάπτορα.
Λέω να χρησιμοποιήσω τον Zoom palyer στο htpc γιατί έχω κατεβάσει πολύ υλικό από hd ταινίες...
Η adsl 2Mb έχει λιώσει 18 μέρες εχει να κλείσι το pc μου!
Περιμένω με ανυπομονησία τον Αγίο Βασίλη να μου την φέρει αλλιώς μαύρη πρωτοχρονιά!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Re: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Λογικά μέχρι την παρασκευή θα την έχω και εγώ την τηλεόραση καλά για τιμή δεν το συζητάω όταν την πάρω και θα σας πω θα πάθετε ζημιά!
Τώρα σκέφτομαι να πάρω έτοιμο καλώδιο dvi-hdmi και όχι με αντάπτορα.
Λέω να χρησιμοποιήσω τον Zoom palyer στο htpc γιατί έχω κατεβάσει πολύ υλικό από hd ταινίες...
Η adsl 2Mb έχει λιώσει 18 μέρες εχει να κλείσι το pc μου!
Περιμένω με ανυπομονησία τον Αγίο Βασίλη να μου την φέρει αλλιώς μαύρη πρωτοχρονιά!!!!
Με το καλό και καλές θεάσεις!!!!!!

:-D :-D

Reaction score
0

Mιλαμε ο Δημητρης εχει τρελαθει...ζει και αναπνεει για την ημερα που θαρθει η τηλεοραση.στο σπιτι του...αν δειτε στις ειδησεις του ΑΛΦΑ εναν γυμνο τυπο στην κορυφη του πυργου του ΟΤΕ να απειλει οτι θα πεσει να ξερετε οτι ειναι αυτος και οτι δεν του εχει ερθει η τηλεοραση ¨)

Reaction score
0

Βασικά αν δείτε έναν χοντρό τρελό τότε θα είμαι αυτός χαχαχαχα :d : D

Αύριο είπαν!!!! άντε δεν είμαι καλά!!!!

HV

Reaction score
0
Εγω τωρα δεν θα μπορουσα να δω σε 37αρα...Συνηθισε το ματι μου στις 55 και αυτη ακομα φαινεται μικρη ακομα...Η 70αρα θα ηταν καλυτερη λυση :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός