Παστρικές απεγκαταστάσεις προγραμμάτων σε Windows

Reaction score
1.846
Είναι καιρός που έχω λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών, μετά την απεγκατάσταση διαφόρων προγραμμάτων. Ειδικά σε υπολογιστές πειραματόζωα, που είχα κατά καιρούς, έπρεπε παλιότερα να γίνεται καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού κάθε 5-6 μήνες.

Το πρόβλημα λύθηκε με το Revo Unistaller, ένα δωρεάν, πλήρως εξελληνισμένο πρόγραμμα (*), αλλά και με μια συγκεκριμένη μεθοδολογία χρήσης του, που θα περιγραφεί αναλυτικά εδώ. Χρησιμοποιώ επίσης περιοδικά και το CCleaner καθώς και πιο αραιά το Registry Seeker (που δεν χρειάζεται εγκατάσταση), όλα δωρεάν. :144:

Εκτός απ' αυτή τη λειτουργία, κάνει και άλλα πράγματα, όπως Άνοιγμα κλειδιού στο Μητρώο των εγκατεστημένων εφαρμογών, Εύρεση της τοποθεσίας εγκατάστασης, Διαχείριση Αυτόματης εκκίνησης, Καθαρισμό άχρηστων αρχείων, Μόνιμη (μη αναστρέψιμη) διαγραφή αρχείων και ένα σωρό "ευκολίες". :444:

(*) Η επιλογή γλώσσας γίνεται: Επιλογές - Γενικά - Τρέχουσα γλώσσα - Hellenic (για ελληνικά).

Σε περίπτωση που βρείτε κάποιο λάθος στη μετάφραση, ή κάποια καλύτερη περιγραφή από την υπάρχουσα, στείλτε μου pm. :403:

Reaction score
1.846
Οδηγός χρήσης του Revo unistaller

Η πρώτη οθονιά, μόλις ανοίγει το πρόγραμμα.

Στο λευκό πεδίο υπάρχουν εικονίδια για τα εκατεστημένα προγράμματα. Άφησα ενδεικτικά 2, με επεξεργασία σε πρόγραμμα εικόνας.
Επιλέγουμε το πρόγραμμα για απεγκατάσταση και πιέζουμε το κουμπί Απεγκατάσταση (6ο στη σειρά) στη γραμμή εικόνων. Υπάρχει αίτηση επιβεβαίωσης, για περίπτωση λάθους.

Μετά το yes επιλέγουμε "Για Προχωρημένους"

Επόμενο

Μόλις συμπληρωθεί η μπάρα θα αντικρύσουμε τον απεγκαταστάτη του προγράμματος

Εδώ θα επιλέξουμε το αντίστοιχα σωστό ανά περίπτωση κουμπί, εδώ το unistall. Μπορεί, ανά περίπτωση να πάρετε κάποια μηνύματα, όπως

Σε περίπτωση που σας ζητηθεί να γίνει άμεσα επανεκκίνηση, θα αρνηθείτε, γιατί θα διακοπούν οι παρακάτω ενέργειες που θα κάνει το Revo.

Reaction score
1.846
Οδηγός χρήσης του Revo unistaller

Κλείνετε το ξεχωριστό απεγκαταστάτη και πατάτε στο Revo Επόμενο. Θα δείτε αυτό:

Μόλις τελειώσει

πατάτε Επόμενο

Επιλογή όλων - Διαγραφή

Yes

Πατάτε Επόμενο

Επιλογή όλων - Διαγραφή

Yes

Περιμένετε. Ενδέχεται να αντικρύσετε κάποιο παρόμοιο μήνυμα:

Και τέλος

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.588
Απάντηση: Παστρικές απεγκαταστάσεις προγραμμάτων σε Windows

Πολύ ωραίος οδηγός, ευχαριστούμε!

Έχεις δοκιμάσει το Your Uninstaller για να μας κάνεις σύγκριση με το Revo Unistaller;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.993

Μπράβο Δημήτρη, ωραία παρουσίαση! :107:

Είμαι κι εγώ fan του Revo.

Για τις πιο απαιτητικές και δύσκολες δουλειές χρησιμοποιώ το jv16 της Macecraft , αλλά θέλει περισσότερη προσοχή γιατί μπορεί να κάνει περισσότερο κακό από καλό, στην περίπτωση που δεν είμαστε σίγουροι για το τι κάνουμε.

Reaction score
2
Το Revo όσο καιρό το δουλεύω με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο!Κορυφαίο εργαλείο και μπράβο στους developers που το έχουν και δωρεάν!

Ανέμελε συγχαρητήρια για την πολύ καλή παρουσίαση!!!Πάντα τέτοια φίλε μου!

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.821

Πολύ ενδιαφέρον!

Reaction score
438

Δηλαδή το advanced uninstaller που χρησιμοποιώ και κάνει ακριβώς το ίδιο (στην τελευταία version) να το σουτάρω;

Reaction score
0
Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το Your Uninstaller και στις περισσότερες των περιπτώσεων ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Υπήρχαν, βέβαια, και οι περιπτώσεις όπου το πρόγραμμα που ήθελα να απεγκαταστήσω δεν είχε το αρχειάκι "unwise" οπότε δεν μπορούσα να προχωρήσω. Τώρα, άν αυτό το πρόγραμμα μπορεί να βρει τις απαιτούμενες πληροφορίες για να προχωρήσει στην απεγκατάσταση και αυτών των προγραμμάτων, θα το χρησιμοποιήσω με μεγάλη ευχαρίστηση. Ευχαριστώ πολύ για τον κατατοπιστικό οδηγό σου και το πρόγραμμα που προτείνεις!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale