- Reaction score
- 8
[YOUTUBE]5IqhPeQSPA8[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]iEs9qN-cqqo[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]qzdsrf1XqQw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]iEs9qN-cqqo[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]qzdsrf1XqQw[/YOUTUBE]
Εγω βλεπω οτι σκεφτομαστε ακριβως τα ιδια τραγουδια.KOYMPAREEEEEEEEEEEE !!!! ME ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΤΑ !!!!
αψογο ειναι !!!!:137:
:142: θα νικήσει η αγάπη..Εγω βλεπω οτι σκεφτομαστε ακριβως τα ιδια τραγουδια.
Τι λες. ΝΑ αφησουμε την κουμπαρα και να τα φτιαξουμε οι δυο μας;;;;:142::143::135:
Εγω βλεπω οτι σκεφτομαστε ακριβως τα ιδια τραγουδια.
Τι λες. ΝΑ αφησουμε την κουμπαρα και να τα φτιαξουμε οι δυο μας;;;;:142:
:142::142::142::142: θα νικήσει η αγάπη..
ΛΑΛΗΣΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ AVSITE ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ !!! :143:Εγω βλεπω οτι σκεφτομαστε ακριβως τα ιδια τραγουδια.
Τι λες. ΝΑ αφησουμε την κουμπαρα και να τα φτιαξουμε οι δυο μας;;;;:142:
Τις ηλικιας του κομματι εβαλε παλι.:142::142:[reliops=Giannis Parios - Poios na sygkrithei mazi sou][youtube]x72k4b_AvN4[/youtube][/reliops]
![]()
ΛΑΛΗΣΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ AVSITE ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ !!! :143:
Έτσι είναι ο έρωτας wanda μου τρελιάρης :142: δεν ξέρει που ρίχνει τα βέλη του γιατί είναι πάντα πιωμένος:143: τι να κάνουμε?Fedra , μάζεψέ τους γιατί θα σου το κάνουν εδώ μέσα ...@#$%&^@ :137:
Ευχαριστουμε για την απεριοριστη κατανοηση Fedra μου.:142::142:Έτσι είναι ο έρωτας wanda μου τρελιάρης :142: δεν ξέρει που ρίχνει τα βέλη του γιατί είναι πάντα πιωμένος:143: τι να κάνουμε?
TO ασμα!:444:[youtube]VFZSQr4peb4[/youtube]
Κομματάρα από τα καλά τραγούδια του Πάριου!!![reliops=Giannis Parios - Poios na sygkrithei mazi sou][youtube]x72k4b_AvN4[/youtube][/reliops]
![]()
Μου αρέσουν που και που οι υπερβολές αυτό το λέει ξεκάθαρα το παρακάτω τραγούδι....γιατί να το κρύψωνεννν άλλωστε?:108::142:Ευχαριστουμε για την απεριοριστη κατανοηση Fedra μου.:142::142: