Περί κεντρικού...

Reaction score
210
Έχω ένα δίλημμα και θέλω να μάθω αν αξίζει τον κόπο και το χρήμα βέβαια,για να προχωρήσω στην αλλαγή του κεντρικού μου.
Από Klipsch rc-10 στο rc-62 το οποίο το βρίσκω μεταχειρισμένο γύρω στα 200€.
Υπάρχει ήδη ένα τεχνικό θέμα που ίσως να επιβάλει την αλλαγή και έχει να κάνει με την υπάρχουσα τοποθέτηση όπως θα δείτε και στις φώτο,ίσως και όχι,εσείς θα μου πείτε.
Αν τελικά το πάρω θα πρέπει να μπει κάτω από την τιβι,οπότε θα πρέπει να φτιάξω ένα ξύλινο πλαίσιο για να μπει το κεντρικό και από πάνω να κάτσει η τιβί.
Ιδού οι φωτο

Λοιπόν τι λέτε;
1.Θα καταλάβω τίποτα με την αλλαγή;
2.Να βάλω το υπάρχον στην μέση κάτω από την τιβι;
3.Να τα αφήσω ως έχουν;
Υ.Σ.Αν τοποθετηθεί στην μέση το ένα ή το άλλο,η τιβι θα "ανέβει" +23 πόντους,δε νομίζω να επηρεάζει πολύ;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Περί κεντρικού...

να κανεις αυτο που σκεφτεσαι

Reaction score
210

Αργύρη εννοείς να το κάνω αυτό που σκέφτομαι έτσι όπως το παρέθεσα;

Reaction score
29.849

Αν και δεν είμαι ο αργύρης συμφωνώ και εγω. Να το κάνεις .

Reaction score
142

....τζαστ ντου ιτ.
εγω προτεινω να αγορασεις βαση τοιχου για την τηλεοραση και να ακουμπησεις το κεντρικο στο υπαρχον επιπλακι.
(και τωρα τα ασχετα)
* ..τι θα γινει με τα καδρακια απο πισω?
**...διμετρος ναργιλες ειναι αυτός ή ειναι πανω σε τραπεζακι?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.679

....τζαστ ντου ιτ.
εγω προτεινω να αγορασεις βαση τοιχου για την τηλεοραση και να ακουμπησεις το κεντρικο στο υπαρχον επιπλακι.
Πολύ καλή ιδέα!:126:

Reaction score
210

Λοιπόν θα το κάνω,αν βέβαια είναι διαθέσιμο ακόμα το κεντρικό!:114:
Φίλε parkos μη μου βάζεις φωτιές,2 βάσεις έχω αγοράσει γιατί την είχα σε άλλη μεριά του σαλονιού.Την μια και καλή βάση που μου έχει μείνει δεν την έχω βάλει για 2 λόγους.
1.Θα πάει πολύ πίσω η τιβι στα 4,70, ήδη είναι οριακά στα 3,70 δυστυχώς είναι 46":110:
2.Τα klipsch λέει ότι θέλουν απόσταση από τον πίσω τοίχο κανένα μέτρο(αν και δεν το έχω δοκιμάσει για να ακούσω αποτέλεσμα)
Οπότε....
Τα καδράκια κι ο ναργιλές(σε τραπεζάκι είναι...ε) καθώς και το φωτιστικό θα φύγουν, γιατί θα μπει ταπετσαρία σε σκούρο φόντο και 2 κομμάτια λεπτή γυψοσανίδα στις άκρες για να σχηματιστεί ένα Π στο οποίο θα μπει κρυφός φωτισμός.
Κάπως έτσι το έχω φανταστεί,τώρα οποιαδήποτε ιδέα πέσει στο τραπέζι θα εξεταστεί.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ναι χτυπα ενα μεγαλυτερο κεντρικο

Reaction score
0

δεν του χρειαζεται ,καλυτερα να πεταξει το Koda και να παρει ενα σαμπ της προκοπης:139:

Reaction score
210

δεν του χρειαζεται ,καλυτερα να πεταξει το Koda και να παρει ενα σαμπ της προκοπης:139:
Το koda όμως συνεχίζει να βαράει,ενώ κάποια...άλλα δεν.
Α και πούσε,στο ερώτημα της υπογραφής σου πάρε το Klipsch κι άμα σου μπουκώνει το χώρο,δώστο σε μένα για να έχω ολοκληρωμένο το σετάκι.:138:

Reaction score
1

....τζαστ ντου ιτ.

...
Συμφωνώ κι εγώ με αυτή την ιδέα, σκέφτομαι κάτι παρόμοιο να κάνω και σε μένα (ίδιες περίπου διαστάσεις επίπλου / TV / Ηχείων)

Επίσης πιστεύω οτι για αισθητικούς λόγους θα ήταν πολύ πιο όμορφο το κεντρικό να βρεθεί και στο κέντρο ακριβώς ! :144:

Reaction score
210

Πιστεύω πως σε καμιά δεκαριά μέρες να το έχω αν όλα πάνε καλά.
Αλλά για να πάει πίσω η τιβι με την βάση τοίχου,αποκλείεται γιατί θα φτάσουμε τα 5μ. περίπου απόσταση θέασης:111:
Κι όπως πάνε τα πράγματα μάλλον την βάση θα την βάλω στις αγγελίες.

Reaction score
1

υπάρχουν και βάσης που εξασφαλίζουν και απόσταση από τον τοίχο, πχ η παρακάτω που βρήκα μ ενα πρόχειο ψάξιμο, από 15 ως 72 cm - λογικά θα υπάρχουν κ με άλλες αποστάσεις..

http://www.electroland.gr/brateck/v...i-tileorasis-lcd-plasma-tetraplis-kinisis.htm

Πάντως στη δική μου περίπτωση το θέμα ειναι οτι υπάρχει παράθυρο πίσω από την TV, οπότε θα πρέπει η βάσει να πιάσει πιό χαμηλά, υψομετρικά, από την TV... περίπου από τα μισά της TV και κάτω.. δεν ξέρω αν θα βρώ κάτι τέτοιο..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.308
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower