Περί Physics(άσχετα)

Status
Not open for further replies.

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί Physics

Συμφωνώ αλλά είναι κρίμα να χαλάμε τα threads μόνο και μόνο γι' αυτό.....
Προτείνω να μεταφέρεις τα άσχετα με physics σε άλλο thread γιατί όντως είναι κρίμα, κάθε φορά η ίδια ιστορία γίνεται, αλλά όπως είπε και ο Gabriel κάποια πράγματα θέλουν απαντήσεις, δε μπορεί κάποιος να γράφει ότι του κατέβει και να μη του απαντάει κανείς για να μη χαλάσει το thread.

Reaction score
0
Re: Περί Physics

αλλά δεν είδα και κάποια βοήθεια από εσένα πχ για να βάλουν μυαλό.
Σε στριμώξαμε ε; Θα ήθελες ο Mod να σβήσει κανένα μύνημα ε, για να αποφύγεις να απαντήσεις; Μήπως θα ήθελες να φάμε και κανενα ban;

Παιδιά μην απασχολείτε άλλο τον Υπουργό...:happy_4:

Τέρμα, πάμε σε physics.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί Physics

Προτείνω να μεταφέρεις τα άσχετα με physics σε άλλο thread γιατί όντως είναι κρίμα, κάθε φορά η ίδια ιστορία γίνεται, αλλά όπως είπε και ο Gabriel κάποια πράγματα θέλουν απαντήσεις, δε μπορεί κάποιος να γράφει ότι του κατέβει και να μη του απαντάει κανείς για να μη χαλάσει το thread.
Ετοιμαζόμουν να το κάνω......αλλά και πάλι τί?...............θα συνεχιστεί η αντιπαράθεση εκεί.........τέσπα........πες πως έγινε.....:respect:

Reaction score
0

Σε στριμώξαμε ε; Θα ήθελες ο Mod να σβήσει κανένα μύνημα ε, για να αποφύγεις να απαντήσεις; Μήπως θα ήθελες να φάμε και κανενα ban;

Παιδιά μην απασχολείτε άλλο τον Υπουργό...:happy_4:

Τέρμα, πάμε σε physics.
Να σας πει να μην κάνετε την "προπαγάνδα" σας σε άσχετα topic γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να τα χαλάτε... ξέρετε ότι δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες οι χοντράδες.

Αν τους αρέσει βέβαια αυτή η κατάσταση , ας μην πουν τίποτα.

ΥΓ
Tα ίδια και για το trolling , πχ με τις σαχλαμάρισες τύπου "υπουργός" ... αν συνεχίσουν οι mod να αδιαφορούν, να ξέρουν ότι πολλές φορές θα υπάρξει απάντηση και θα χαλάνε τα topic.

GTX

Reaction score
39

Να σας πει να μην κάνετε την "προπαγάνδα" σας σε άσχετα topic γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να τα χαλάτε... ξέρετε ότι δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες οι χοντράδες.

Αν τους αρέσει βέβαια αυτή η κατάσταση , ας μην πουν τίποτα.
Φαντάζομαι απευθύνεσαι στον εαυτό σου???

Reaction score
0
Κοίτα στο πρώτο post αυτού του topic και θα καταλάβεις θες δεν θες .

Ευτυχώς που έγινε το split και φαίνεται εντελώς καθαρά ποιος άρχισε τα τελείως άσχετα.
Και έλα μετά να μου πεις ότι έτσι πρέπει να γίνεται εδώ από τους συντονηστές και τέτοιες σπόντες με ψέματα εναντίων του ps3 πρέπει να μένουν αναπάντητες ... θα έχει πολύ πλάκα.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Περί Physics

ναι αλλά επίσης ειναι γεγονός οτι με κάποιους εδω μέσα δεν βγαίνει άκρη.

το γεγονός οτι λένε π@π@ριες ειναι ολοφάνερο και δεν θέλει PhD στην πυρινική φυσική για να καταλάβεις κάποια πράγματα.

Κόφτε την κουβέντα. Physics.

ΕΔΩ ειναι ο ορισμός των Physics Λοιπόν ( http://www.ageia.com/physx/videos.html ) και όποιος έχει νοιώσει την διαφορά της PhysX θα καταλάβει.

Ο Βλιζαρντ μπορει να έχει δίκιο σε ενα πράγμα μόνο. Είμαι σκληρός με το PS3 και δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. το Wii κοστίζει 250€ και αναγνωρίζω οτι δεν μπορώ να περιμένω πολλά.
Απο μία κονσόλα ομως που διατυμπανίζει τα physics, τα γραφικά της, τα ατού της γενικότερα περιμένω πολλά! και μην ξεχνάμε οτι εχω καλομάθει στα specs του PC...

ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ απο τα Physics και τα graphics του PS3 και μέχρι στιγμής ΑΠ'ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ απο αυτά που θέλω!

αυτο ειναι ασχετο με τα Physics?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Περί Physics

Εγώ έκανα ότι μπορούσα πάντως ... τους έκανα παρατήρηση από την αρχή που πετάγονται σε άσχετα θέματα και "παραπληροφορούν", αλλά δεν είδα και κάποια βοήθεια από εσένα πχ για να βάλουν μυαλό.
Αν πρόσεξες σας έκανε χτές το βράδυ παρατήρηση ο συνάδελφος Δημήτρης............τι άλλο να κάνω εγώ δηλαδή?............θές ν'αρχίσω να σβήνω posts?......αν θυμάσαι καλά όταν έφαγε το ban ο Doherty ο Γενικός έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους Mod να σβήνουν τα άσχετα posts χωρίς καν να λογοδοτούν σε κανέναν.......μη με αναγκάσετε να εφαρμόσω αυτή την τακτική....:mad_1:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Περί Physics(άσχετα)

Βάλτο μόνος σου ξανά ... προφανώς δεν το πρόσεξαν.
Λάμπρο sorry.........μου ξέφυγε.....αλλά θα το φτιάξω αμέσως....:respect:

Reaction score
0
Ναι έχεις δίκιο , τώρα το θυμήθηκα … αλλά είμαστε και λίγο βόδια να ξέρετε ,οπότε όταν ανάψει η κόντρα δεν ακούμε καλά.

Reaction score
0
Re: Περί Physics(άσχετα)

Ναι έχεις δίκιο , τώρα το θυμήθηκα … αλλά είμαστε και λίγο βόδια να ξέρετε ,οπότε όταν ανάψει η κόντρα δεν ακούμε καλά.
Speak For Yourself:smoking:

Reaction score
0
Χαρακτηρίζω αυτούς που ταιριάζουν στην περιγραφή... όποιοι και να είναι ;)

Reaction score
0
Απάντηση: Περί Physics(άσχετα)

Κλειδώνεται και αυτό το θέμα.........έτσι κι αλλιώς άχρηστο είναι.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.237
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos