Περιοδικο High Fidelity - Πρώτες Εντυπώσεις

Reaction score
3.576
Το είδα χθες και σε περίπτερο και μου έκανε εντύπωση που δεν το είχε πάρει κανείς. Ρώτησα τον περιπτερά και μου είπε ότι του έφεραν μόνο ένα.

Δεν το ξέρει ακόμα ο κόσμος, αλλά και λόγω του μικρού μεγέθους του, χάνεται συνήθως πίσω από το Hitech, τον Ηχο ή την Τεχνική Εκλογή .

Reaction score
658
το πετυχα τελικα..

ωραιο πολυ ωραιο σαν σχημα φωτογραφια.. :)

κακος εχει εξω τα MF 3.5..
ενω μεσα απλως τα αναφερει..

ακριβο στα 6 ευρω..

μονο ακριβα μηχανηματα.. :(

Reaction score
0
Το πέτυχα κι εγώ τελικά!!!

Κάτι από AVxtreme θυμίζει (ή μαλλον ειναι το ιδιο ακριβώς!!!!)

Τεσπα.....

Καλο φαινεται, το προτιμώ απο τα κινητα, τις καμερες και τα λοιπα του ήχου....

Πάντως εγώ είμαι υπέρ της βαθμολόγησης....εξάλλου κριτική δεν γίνεται σε μια δοκιμή? Στον τομέα αυτόν προτιμώ τα αστερια του ΗΧΟΥ.

Καλή επιτυχία

A

audiomusic

Guest
Καλημέρα σας και καλώς σας βρίσκω μιας και αποτελώ ένα από τα νεότερα μέλη αυτής της παρέας, αν όχι το νεότερο.

Ο καλός άνεμος που με έφερε εδώ είναι γιατί αναζητώ απεγνωσμένα το δεύτερο τεύχος του περιοδικού High Fidelity.
Έχω ήδη επικοινωνήσει με το περιοδικό και όπως με ενημέρωσαν έχει εξαντληθεί. :(

Έτσι άρχισα να το αναζητώ στο internet και τυχαία βρέθηκα εδώ.

Όπως διαπίστωσα πολλοί από εσάς, δεν το συμπαθείτε ιδαίτερα...κάποιοι μάλιστα μου έδωσαν την εντύπωση πως αν μπορούσαν θα το εξαφάνιζαν κίολας! :)

Αγαπητοί φίλοι και θαμώνες αυτού του forum, έχω όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσω να απαλλαγείτε από το δεύτερο τεύχος!

Όσοι το έχετε και δεν το χρειάζεστε παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου για τα περαιτέρω.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω νέα σας!

Reaction score
298
audiomusic said:
Όπως διαπίστωσα πολλοί από εσάς, δεν το συμπαθείτε ιδαίτερα...κάποιοι μάλιστα μου έδωσαν την εντύπωση πως αν μπορούσαν θα το εξαφάνιζαν κίολας! :)
Υπερβολές. Αποτελεί ένα τρόπον τινά διεστραμμένο - είναι η αλήθεια - ου μην αλλά και ευχάριστο είδος διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Μία πηγή κεφιού, αν προτιμάτε: κεφιού και ιλαρότητας. Κατακρεουργεί βεβαίως και την ελληνική γλώσσα, αλλά στον τομέα αυτόν δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε δυστυχώς το τελευταίο. Εάν ανήκε και επισήμως στον χώρο που ονομάζεται "φανταστική λογοτεχνία" (fiction), δεν θα ήταν διόλου κακό, τουλάχιστον από στυλιστικής πλευράς. Από πλοκή θα έπασχε κάπως, πράγμα εν δυνάμει διορθώσιμο, προϊόντος του χρόνου.

A

audiomusic

Guest
Μιλάτε για το παρόν forum ή για το περιοδικό;

Το forum δεν μπορώ να το κρίνω διότι είμαι αρκετά νέο μέλος για να έχω άποψη.
Η πρώτη μου εντύπωση όμως είναι ότι σε κάποια θέματα το κλίμα είναι αρκετά εριστικό, ειρωνικό και κακοπροαίρετο.

Εύχομαι να κάνω λάθος.

Ευχαριστώ.

Reaction score
298
Όπως και στα περιοδικά, έτσι και εδώ, συχνά θα χρειαστεί να διαβάζετε ανάμεσα στις γραμμές. Και τι θα βρείτε εκεί? Πολύ συχνά άγνοια, προχειρότητα, τσαπατσουλιά, σκοπιμότητα, υστεροβουλία, οικονομικό συμφέρον, αγορές (από το eBay ή αλλού) που, αφού εξυμνηθούν δεόντως, προωθούνται στις Μικρές Αγγελίες με σκοπό το κέρδος, αγαθές, "αγαθές" ή και σχεδόν αιμομικτικές σχέσεις με εισαγωγείς και μεγαλεμπόρους, δηλαδή τα γνωστά και αναμενόμενα. Μόνο που αυτά εκεί είναι θεσμοί και ο κανόνας, ενώ εδώ συμβαίνουν σπανίως και εκριζώνονται πιο αποτελεσματικά. Ή τουλάχιστον αυτό είναι το πλάνο. Όμως το κάθε πλάνο είναι τόσο καλό, όσο εκείνοι που το υλοποιούν. Να κάτι στο οποίο το κάθε μέλος, άρα και σεις, οφείλει να συνεισφέρει αυτό που μπορεί.

A

audiomusic

Guest
RDoherty said:
Όπως και στα περιοδικά, έτσι και εδώ, συχνά θα χρειαστεί να διαβάζετε ανάμεσα στις γραμμές. Και τι θα βρείτε εκεί? Πολύ συχνά άγνοια, προχειρότητα, τσαπατσουλιά, σκοπιμότητα, υστεροβουλία, οικονομικό συμφέρον, αγορές (από το eBay ή αλλού) που, αφού εξυμνηθούν δεόντως, προωθούνται στις Μικρές Αγγελίες με σκοπό το κέρδος, αγαθές, "αγαθές" ή και σχεδόν αιμομικτικές σχέσεις με εισαγωγείς και μεγαλεμπόρους, δηλαδή τα γνωστά και αναμενόμενα. Μόνο που αυτά εκεί είναι θεσμοί και ο κανόνας, ενώ εδώ συμβαίνουν σπανίως και εκριζώνονται πιο αποτελεσματικά. Ή τουλάχιστον αυτό είναι το πλάνο. Όμως το κάθε πλάνο είναι τόσο καλό, όσο εκείνοι που το υλοποιούν. Να κάτι στο οποίο το κάθε μέλος, άρα και σεις, οφείλει να συνεισφέρει αυτό που μπορεί.
Δεν κατάλαβα? Να συνεισφέρω πως? Καθυβρίζοντας? Για ποιό λόγο? Επειδή οι ανα τον κόσμο reviewers δεν είναι πάντα αντικειμενικοί?

Μιλάμε για εμπόριο αν το έχετε καταλάβει. Οι έμποροι και τα περιοδικά κάνουν την δουλειά τους. Οι αγοραστές έχουν αυτιά, μάτια και μυαλό να κρίνουν.

Δεν νομίζω ότι επιθυμώ να γίνω Δον Κιχώτης, σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο.

Κανονικά εδώ μέσα θα έπρεπε να γίνονται όμορφες και εποικοδομητικές συζητήσεις σχετικά με το χόμπυ σας και όχι να κυνηγάτε ανεμόμυλους.

Λυπάμαι μα δεν μπορώ, ούτε δύναμαι να σας ακολουθήσω.

Ελπίζω και εύχομαι να μην είναι τόσο τραγικά τα πράγματα εδώ μέσα. Διαφορετικά θα περιμένω να βρεθεί κάποιος να μου διαθέσει το δεύτερο τεύχος του High Fidelity και να σας αφήσω να συνεχίσετε τον δύσκολο και επίπονο αγώνα σας για την σωτηρία των αγοραστών.

Ευχαριστώ.

Reaction score
298
audiomusic said:
Δεν κατάλαβα? Να συνεισφέρω πως? Καθυβρίζοντας?
Έγραψα:
RDoherty said:
το κάθε μέλος, άρα και σεις, οφείλει να συνεισφέρει αυτό που μπορεί.
Συνεπώς ελπίζω να συνεισφέρετε αυτό που μπορείτε.

A

audiomusic

Guest
RDoherty said:
audiomusic said:
Δεν κατάλαβα? Να συνεισφέρω πως? Καθυβρίζοντας?
Έγραψα:
RDoherty said:
το κάθε μέλος, άρα και σεις, οφείλει να συνεισφέρει αυτό που μπορεί.
Συνεπώς ελπίζω να συνεισφέρετε αυτό που μπορείτε.
Συνεισφέρω όταν δεν ενοχλώ τους άλλους.
Συνεισφέρω όταν δεν είμαι κακοπροαίρετος.
Συνεισφέρω όταν εκτιμώ την προσπάθεια του άλλου είτε μου αρέσει, είτε όχι.
Συνεισφέρω όταν δεν είμαι κριτής των πάντων
Συνεισφέρω όταν δεν το παίζω έξυπνος ή εξυπνάκιας
Συνεισφέρω όταν δεν διακατέχομαι από συμφέροντα και εμπάθεια.

Θα μπορούσα να σας γράψω πολλά αλλά νομίζω ότι καταλάβατε με ποιο τρόπο σκοπεύω να συνεισφέρω.

Νομίζω ότι έχετε μπερδέψει την καλοπροαίρετη κριτική με την κακοπροέραιτη.

Αν κάτι δεν σας ικανοποιεί μπορείτε να απευθυνθείτε στους υπευθύνους και να τους μιλήσετε για τα παράπονά σας ή να τους προτείνετε τρόπους να γίνουν καλύτεροι.

Λυπάμαι αλλά δεν με πείσατε ότι έχετε αγαθούς σκοπούς. Ελπίζω και εύχομαι να αλλάξω γνώμη....

Ευχαριστώ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
audiomusic said:
Καλημέρα σας και καλώς σας βρίσκω μιας και αποτελώ ένα από τα νεότερα μέλη αυτής της παρέας, αν όχι το νεότερο.

Ο καλός άνεμος που με έφερε εδώ είναι γιατί αναζητώ απεγνωσμένα το δεύτερο τεύχος του περιοδικού High Fidelity.
Έχω ήδη επικοινωνήσει με το περιοδικό και όπως με ενημέρωσαν έχει εξαντληθεί. :(

Έτσι άρχισα να το αναζητώ στο internet και τυχαία βρέθηκα εδώ.

Αγαπητοί φίλοι και θαμώνες αυτού του forum, έχω όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσω να απαλλαγείτε από το δεύτερο τεύχος!

Όσοι το έχετε και δεν το χρειάζεστε παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου για τα περαιτέρω.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω νέα σας!
Γειά σας.
Το post σας πρέπει να μπει στις αγγελίες.
Ευχαριστώ.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas