- Reaction score
- 0
Χμμμ....το διάβασα σε κάποιο βαθμό το σ/κ που πέρασε...
Η αλήθεια είναι πως πολύ μαγεία έπεσε...
Η αλήθεια είναι πως πολύ μαγεία έπεσε...
Υπερβολές. Αποτελεί ένα τρόπον τινά διεστραμμένο - είναι η αλήθεια - ου μην αλλά και ευχάριστο είδος διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Μία πηγή κεφιού, αν προτιμάτε: κεφιού και ιλαρότητας. Κατακρεουργεί βεβαίως και την ελληνική γλώσσα, αλλά στον τομέα αυτόν δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε δυστυχώς το τελευταίο. Εάν ανήκε και επισήμως στον χώρο που ονομάζεται "φανταστική λογοτεχνία" (fiction), δεν θα ήταν διόλου κακό, τουλάχιστον από στυλιστικής πλευράς. Από πλοκή θα έπασχε κάπως, πράγμα εν δυνάμει διορθώσιμο, προϊόντος του χρόνου.audiomusic said:Όπως διαπίστωσα πολλοί από εσάς, δεν το συμπαθείτε ιδαίτερα...κάποιοι μάλιστα μου έδωσαν την εντύπωση πως αν μπορούσαν θα το εξαφάνιζαν κίολας!![]()
Δεν κατάλαβα? Να συνεισφέρω πως? Καθυβρίζοντας? Για ποιό λόγο? Επειδή οι ανα τον κόσμο reviewers δεν είναι πάντα αντικειμενικοί?RDoherty said:Όπως και στα περιοδικά, έτσι και εδώ, συχνά θα χρειαστεί να διαβάζετε ανάμεσα στις γραμμές. Και τι θα βρείτε εκεί? Πολύ συχνά άγνοια, προχειρότητα, τσαπατσουλιά, σκοπιμότητα, υστεροβουλία, οικονομικό συμφέρον, αγορές (από το eBay ή αλλού) που, αφού εξυμνηθούν δεόντως, προωθούνται στις Μικρές Αγγελίες με σκοπό το κέρδος, αγαθές, "αγαθές" ή και σχεδόν αιμομικτικές σχέσεις με εισαγωγείς και μεγαλεμπόρους, δηλαδή τα γνωστά και αναμενόμενα. Μόνο που αυτά εκεί είναι θεσμοί και ο κανόνας, ενώ εδώ συμβαίνουν σπανίως και εκριζώνονται πιο αποτελεσματικά. Ή τουλάχιστον αυτό είναι το πλάνο. Όμως το κάθε πλάνο είναι τόσο καλό, όσο εκείνοι που το υλοποιούν. Να κάτι στο οποίο το κάθε μέλος, άρα και σεις, οφείλει να συνεισφέρει αυτό που μπορεί.
Έγραψα:audiomusic said:Δεν κατάλαβα? Να συνεισφέρω πως? Καθυβρίζοντας?
Συνεπώς ελπίζω να συνεισφέρετε αυτό που μπορείτε.RDoherty said:το κάθε μέλος, άρα και σεις, οφείλει να συνεισφέρει αυτό που μπορεί.
Συνεισφέρω όταν δεν ενοχλώ τους άλλους.RDoherty said:Έγραψα:audiomusic said:Δεν κατάλαβα? Να συνεισφέρω πως? Καθυβρίζοντας?
Συνεπώς ελπίζω να συνεισφέρετε αυτό που μπορείτε.RDoherty said:το κάθε μέλος, άρα και σεις, οφείλει να συνεισφέρει αυτό που μπορεί.
Γειά σας.audiomusic said:Καλημέρα σας και καλώς σας βρίσκω μιας και αποτελώ ένα από τα νεότερα μέλη αυτής της παρέας, αν όχι το νεότερο.
Ο καλός άνεμος που με έφερε εδώ είναι γιατί αναζητώ απεγνωσμένα το δεύτερο τεύχος του περιοδικού High Fidelity.
Έχω ήδη επικοινωνήσει με το περιοδικό και όπως με ενημέρωσαν έχει εξαντληθεί.
Έτσι άρχισα να το αναζητώ στο internet και τυχαία βρέθηκα εδώ.
Όπως διαπίστωσα πολλοί από εσάς, δεν το συμπαθείτε ιδαίτερα...κάποιοι μάλιστα μου έδωσαν την εντύπωση πως αν μπορούσαν θα το εξαφάνιζαν κίολας!
Αγαπητοί φίλοι και θαμώνες αυτού του forum, έχω όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσω να απαλλαγείτε από το δεύτερο τεύχος!
Όσοι το έχετε και δεν το χρειάζεστε παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου για τα περαιτέρω.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω νέα σας!