Περιοδικό High Fidelity ???

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???

Δηλαδη μονο για τις μεσαιες γραφει ειναι οτι ανθρωπινος. Χμ, κατα τα αλλα πολυ καλος αλλα μαλλον για αλλα ειδη ζωων!
Μα τι παιδιά είστε ρε! :114::114:

...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Ρε παιδιά αν αρχίσουμε να γράφουμε τα άσχημα του High-Fidelity θα μπορούσαμε να γεμίσουμε σελίδες επί σελίδων.

Εδώ υπάρχουν πολύπειροι συντάκτες του που δεν γνωρίζουν πως οι ενισχυτές, εδώ και 30 και πλέον χρόνια, είναι συμμετρικοί και οι τάσεις τροφοδότησης τους είναι επίσης συμμετρικές.
Όταν λοιπόν δουν δυο πυκνωτές τροφοδοσίας γράφουν... ένας για κάθε κανάλι.:142:

Παρόλα αυτά είναι καλό να συνεχίσει να υπάρχει στα περίπτερα αυτό το έντυπο.
Δεν μας έχει μείνει και τίποτα άλλο για ενημέρωση από γραπτό τύπο.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???

το παιρνω πισω...
συμπερασμα για ενισχυτη
"ηχος μεταξενιος στα πριμα, πολυ ανθρωπινος στις μεσαιες,πολυ καλος στα μπασα,παρα πολυ καθαρος και διαφανος σε ολο το φασμα,ντελικατος και συμπαγης, εξαιρετικα ρυθμικος..." κλπ κλπ

εγω λογω επαγγελματος αποφευγω ανθρωπινες μεσαιες...
να μην ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας ένα έντυπο, το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά να θεωρείτε ένα τεύχος 100 σελίδων κακό εξαιτίας μιας μεμονωμένης άστοχης έκφρασης, το θεωρώ τουλάχιστον υπερβολικό.
Και αναφέρομαι προφανώς στην λογική αυτή και με αυτό δεν υποστηρίζω πως το περιοδικό αυτό είναι τέλειο, το αντίθετο, όλοι έχουμε μάτια και καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε.

Reaction score
1

... ελπίζω...
και γω το ελπίζω φίλε...
Το θέμα όμως είναι άλλο. Αν κάποιος θέτει ως προτεραιότητα να ανακαλύψει μια γκάφα ή μια αστοχία, προφανώς και θα τα καταφέρει. Είναι όμως αυτή η αστοχία μια κίνηση αποπροσανατολισμού του αναγνώστη? Αν ναι, τότε όντως πρέπει να καταδικαστεί.
Και στο High Fidelity, και στο Βήμα, και στο AVSITE και παντού.
Εσύ θεωρείς πως το ανθρώπινες μεσαίες, αποσκοπεί στο να εξαπατήσει έστω και έναν αδαή αναγνώστη? Εγώ προσωπικά δεν το βλέπω και είμαι και αδαής...

Reaction score
11
Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???

Yπάρχει και η εγγενής αδυναμία του μέσου να μεταδώσει γραπτά ... ήχο! Ο... γραπτός ήχος δημιουργεί πολλές παρεξηγήσεις...

:107:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Η ακουστική εκτίμηση είναι υποκειμενική και ο καθένας δικαιούται να έχει άποψη.

Αυτό που δεν είναι υποκειμενικό είναι η περιγραφή ενός μηχανήματος, και σαν κύκλωμα και σαν υλικά.

Εκεί όταν διαβάζεις πράγματα που δεν στέκουν μιλάμε με βεβαιότητα για παραπλάνηση.

Reaction score
1

κάποιος πριν έγραψε για "πολύπειρη συντάκτες". Μετά από λίγο πόνεσαν και του ιδίου τα μάτια και το μάζεψε. Αυτό τι σημαίνει, ας πούμε? Πως ο κύριος θέλησε να μας μορφώσει εκ νέου επί της ελληνικής γλώσσας? Ή μήπως ένα αθώο ορθογραφικό λάθος της στιγμής, επιτρέπει τελικά στους κακεντρεχείς να ξεθάψουν τα φτυάρια?
Αυτό που λέω είναι πως αν εμείς είμαστε οι τέλειοι, ας απαιτούμε και την τελειότητα παρά έξω... Πέρα από περιοδικά μιλάμε προφανώς. Εκτός αν στο περιοδικό αυτό έχουν αποκαλέσει τους εαυτούς τους τέλειους, οπότε αλλάζει το πράμα.

Reaction score
1

Η ακουστική εκτίμηση είναι υποκειμενική και ο καθένας δικαιούται να έχει άποψη.

Αυτό που δεν είναι υποκειμενικό είναι η περιγραφή ενός μηχανήματος, και σαν κύκλωμα και σαν υλικά.

Εκεί όταν διαβάζεις πράγματα που δεν στέκουν μιλάμε με βεβαιότητα για παραπλάνηση.
συμφωνώ απόλυτα. Ή για παραπλάνηση, ή για ασχετοσύνη.
Εδώ όμως ο vet ανακάλυψε απλά μια άστοχη διατύπωση και τίποτε παραπάνω. Αν θες να το γενικεύσουμε και να το πάμε στο σύνολο των τευχών, τότε όντως, πολλές τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να βρει κανείς.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Ναι το έγραψα και όταν το είδα το διόρθωσα...το πολύπειρη!
ένας πυκνωτής όμως εκεί είναι και δεν αλλάζει και υπάρχει πολύς χρόνος να διορθωθεί το, δήθεν, σφάλμα.
Και την Κατίνα αν την έγραφα Κατήνα θα το καταλαβαίναμε αν και λάθος...

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

το παιρνω πισω...
συμπερασμα για ενισχυτη
"ηχος μεταξενιος στα πριμα, πολυ ανθρωπινος στις μεσαιες,πολυ καλος στα μπασα,παρα πολυ καθαρος και διαφανος σε ολο το φασμα,ντελικατος και συμπαγης, εξαιρετικα ρυθμικος..." κλπ κλπ

εγω λογω επαγγελματος αποφευγω ανθρωπινες μεσαιες...
Ποιός ξέρει τι δοκιμάστηκε πριν ώστε να γίνει τέτοια γραπτή αναφορά. Είναι κάτι σαν το θέμα που ανοίχτηκε περι αντικειμενικότητας και υποκειμενικότητας. Το συναίσθημα (υποκειμενικό) είναι απο μόνο του κόντρα στο αντικειμενικό, προφανώς τον συνεπήρε η έκφρασή του. Με όλο το σεβασμό προς το περιοδικό, σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη έκφραση.

Reaction score
1

το κείμενο με τη περίφημη έκφραση, αφορά τον τελικό Αrt Audio Diavolo TWRef 300B, είναι γραμμένο από τον Θανάση Μωραίτη και διαβάζοντας το ολόκληρο θεωρώ πως πρόκειται για ένα μεστό και απέριττο κείμενο. Αν τώρα μια άστοχη έκφραση στα συμπεράσματα αρκεί για να ακυρώσει ένα κείμενο 4 σελίδων, ή ένα περιοδικό 100 σελίδων, τότε όπως προείπα πάω πάσο.
Η ταπεινή μου άποψη παραμένει ως είχε. Το περιοδικό με τις τελευταίες κινήσεις που έχουν γίνει στη συντακτική του ομάδα, βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

(...) Το περιοδικό με τις τελευταίες κινήσεις που έχουν γίνει στη συντακτική του ομάδα, (...)
??

Για πες... (Σοβαρά ρωτάω, δεν ξέρω ποιοι ήρθαν, ποιοι έφυγαν - αν έφυγαν)...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Αν δεν σου κάνει κόπο μας λες και ποιες αλλαγές έγιναν.
Ποιοι έφυγαν και ποιοι ήρθαν?

Reaction score
10
To θέμα είναι αν εκτός από καλώδια αυτοί που γράφουν πωλούν και τίποτα άλλο.

Reaction score
1

άλλαξε ή αλλάζει η αρχισυνταξία. Πιθανώς θα ενεργοποιηθεί περισσότερο ο Σταματάκος.
Και το επίσης σημαντικό είναι πως ήδη στα τελευταία τεύχη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια αποφυγής ή έστω μείωσης των "εκφραστικών αστοχιών", να το πω κομψά.

Reaction score
4.301

To θέμα είναι αν εκτός από καλώδια αυτοί που γράφουν πωλούν και τίποτα άλλο.
Ωχ, ωχ!
Παντως μου φαινεται Μιχαλη οτι θα ειναι παρα πολυ εμπειροι!

Περα απο την πλακα ομως, απο τα περιοδικα που κυκλοφορουν εν Ελλαδι το συγκεκριμενο για το τμημα audio που μας ενδιαφερει ειναι διαφορα το καλλυτερο.

Ανεξαρτητως αν προσωπικα το βλεπω πολυ γλυκαναλατο για να μην στεναχωρει τους διαφημιζομενους. Ετσι και ο απλος κοσμος μενει ευχαριστημενος γιατι ολα τα προιοντα που παρουσιαζονται στο περιοδικο ειναι παρα πολυ καλα, αρα οποιος αγορασει κατι απ αυτα θα ειναι πολυ ευχαριστημενος. Το ιδιο και οι εμποροι που οι διαφημησεις πιανουν τοπο.

Ωστοσο πολυ πλουσια υλη και πολλες παρουσιασεις το κανουν πρωτοπορο στο ειδος του.

Reaction score
10
Eμένα Βασίλη μου αρέσει το glossε χαρτί και η ποιότητα εκτύπωσης.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Ο Μήτσος αρχισυντάκτης; Ωχ - ωχ - ωχ, το βλέπω από τώρα το σκηνικό!

"Έλα 'δώ βρε ανεπρόκοπε, τί γράφεις εδώ; Πάρτο πίσω και να είναι έτοιμο αύριο πρωί στις εφτάμιση στο γραφείο μου, αλλιώς θα γράψεις διακόσες φορές στο τετράδιό σου 'είμαι ρηβιούερ παρλαπίπας και βουλιάζω στου νερού της τρύπας ' " ... :114:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON