Περιπέτειες με Cosmote

Μηνύματα
2.612
Reaction score
1.685
Δηλαδη οποιος υποστηριζει κατι πρεπει να εργαζεται γι αυτο και να το δηλωνει κιολας;
Τι συμπερασμα ειναι τουτο;

Αφου λοιπον ειμαι φαουλ (το δεχομαι) μπορειτε να συνεχισετε την συζητηση σας.
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Μηνύματα
46.961
Reaction score
23.746
Γιατί,τι έχει ο τόπος;
Τι διάλο ρε Κώστα,η CIA είναι ο Ο.Τ.Ε;
Έλεος..
Σίγουρα κάτι έχει ο ''τόπος''.
ΔΕΝ χαιδεύει αυτιά και μ αρέσει πολύ!

Γερμανική εταιρεία KAI η CIA?
Δεν άφησε τίποτα όρθιο η κόρη πάστορα.
 







VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Μηνύματα
8.073
Reaction score
14.057


Σε έσκισα Βλάσση. Οσο πάει και βελτιώνεται η γραμμή. Λέτε να στρώνει το stp?
Γιαννη η δικια μου ειναι adsl , ασε που στο πινγκ σου ριχνω :imtheking:

Κριμα παντως ρε παιδι μου, να πληρωνεις και να μην εχεις αυτο που πληρωσες ...
 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
39.629
Reaction score
97.135
Μετά από 1,5 χρόνο με VDSL 30 αποφάσισα να περάσω σε 50. Την Παρασκευή έγινε η ανανέωση του συμβολαίου, σήμερα το πρωί με αναβάθμισαν.

Screenshot.png
 


stampol

Οι θυσίες...
Μηνύματα
2.331
Reaction score
5.412
εμεις στο παλαιο φαληρο ακομα να μπουμε σε vdsl.... :(

για το adsl και τον οτε μπορω να πω οτι δουλευει σταθεροτατα!!
 




xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
39.629
Reaction score
97.135
Ο λόγος της αναβάθμισης της ταχύτητας δεν ήταν λόγω ανάγκης. Και με τα 30 ήμουν υπερευχαριστημένος. Όταν όμως έκανα φορητότητα στη HOL για να πετύχω καλύτερη τιμή συμβολαίου (που δεν μου έκαναν αλλιώς), άρχισε το παζάρι και μέσα σε όλα μου έδωσαν και τη 50άρα.
 


lakiss51

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
11.826
Reaction score
2.427
Να σας πω μια μινι περιπετειά μου, προσφατη:
Θελησα να αλλαξω το "εξοχικο" σε κοινο προγραμμα , και ταχυτητα απο 24 σε 4 ( πλην του downloading δεν ειχα διαφορα στο browsing). "Μπορειτε μα επειδη ειναι υποβαθμιση πακετου λογω (ΠΡΟΣΕΞΤΕ) υποβαθμισης ταχυτητας(!!!) πρεπει να πληρωσετε την ποινη (11μηνεςΧ20€=220€". - " Βρε πατε καλα; Ζητω να σας δωσω πιο πολλα λεφτα (απο 20€ σε 25€/μηνα) και θα μου βαλετε και προστιμο; ". Μπα, τιποτα. Μιλω και με δευτερον, προισταμενο του πρωτου, τιποτα, τα ιδια! "Κοψτε τα ολα, δεν θελω καθολου, και βαλτε οποια ποινη θελετε". Αυτα Σαββατο, Δευτερα πρωι παιρνω το ρουτερ να το παραδωσω στον ΟΤΕ, κοντοστεκομαι στην πορτα "βρε δεν ξαναπαιρνω το 13888 να δουμε τι θα μου πει και κανενας αλλος;". Παιρνω...και μου ειπαν "βεβαιως γινεται αλλαγη ΧΩΡΙΣ καμια ποινη, προκειται για αναβαθμιση πακετου οποτε ΟΚ"!!!
Ειπατε τιποτα περι γερμανικης οργανωσης; στυγνοι αποικιοκρατες ειναι...

Για οσους αντιμετωπισουν θεμα ποινης και ΔΕΝ εχουν υπογραψει συμβολαιο, δηλ η συνδεση εγινε τηλεφωνικα και δεν τους σταλθηκαν συμβολαια προς υπογραφη, με σχετικη υπουργικη αποφαση ΔΕΝ υποχρεουνται να πληρωσουν ποινη διακοπης!
 

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Μηνύματα
14.503
Reaction score
36.685
Στην ανω γλυφαδα εδω και δυομισι χρονια την εχω καταχαρει την vdsl 50 , και το περιεργο ειναι χωρις κοπωση στις επιδοσεις. Πριν με dsl ηταν πολυ μετρια ως δραμα .Σε 5 λεπτα απο 3,5 DL πηγα 46-47 :)
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Μηνύματα
3.026.496
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88
Top