Περιφεριακα ηχεια για εγκατασταση 7.1

Reaction score
5
Ψαχνω ζευγαρι ηχειων για πισω σε εγκατασταση 7.1
Τα ηχεια που εχω τωρα ειναι:
Klipcsh RF-5 II δαπεδου εμπρος,
Klipcsh RS-5 II διπολα πισω,
Klipcsh RC-5 II κεντρικο εμπρος,
Το ιδανικο θα ηταν τα RB-5 II βασης, επισης της Klipcsh, αλλα εχει σταματησει η παραγωγη τους και δεν υπαρχουν. Τι θα μου προτεινατε σαν εναλλακτικη λυση;

Reaction score
62
Ψαχνω ζευγαρι ηχειων για πισω σε εγκατασταση 7.1
Τα ηχεια που εχω τωρα ειναι:
Klipcsh RF-5 II δαπεδου εμπρος,
Klipcsh RS-5 II διπολα πισω,
Klipcsh RC-5 II κεντρικο εμπρος,
Το ιδανικο θα ηταν τα RB-5 II βασης, επισης της Klipcsh, αλλα εχει σταματησει η παραγωγη τους και δεν υπαρχουν. Τι θα μου προτεινατε σαν εναλλακτικη λυση;
Θα σου πρότεινα να βάλεις και δίπολα πίσω, αυτά συγκεκριμένα που έχεις και στα πλάγια. Βέβαια οι απόψεις διίστανται. Υπάρχουν άλλοι που ισχυρίζονται ότι πίσω πρέπει να μπούν απλά ηχεία και άλλοι είναι υπέρ των δίπολων, εφόσον καλύπτουν τέλεια το surround, χωρίς να αφήνουν κενά σημεία και τον ήχο τον προσδιορίζεις δύσκολα απο που έρχεται, πράγμα ζητούμενο για surround. Εγώ σε φίλο που έχει δίπολα σε όλα τα πίσω, εντυπωσιάστηκα απο το πόσο καλά παίζουν τα περιφεριακά εφέ. Σε άλλους πάλι δεν αρέσει να παίζουν δυνατά, πράγμα που θα έχεις με τα δίπολα. Για μουσική δεν το συζητάμε, αφού παίζουν χάλια. Κατα τη γνώμη μου, αν θές να τονίσεις τα surround σου πάρε δίπολα και πίσω.

Reaction score
4
Διπολα = μονοδρομος ιδιως για τα HD φορμα ηχου :bravo:
Και εγω εχω ακουσει τα διπολα surround της crystal audio και εντυπωσιαστηκα απο την πολυ καλη πιστοτητα που ειχαν στην αναπαραγωγη του surround ηχου της ταινιας.
Την ιδια ταινια την ειδα μετα σπιτι μου που δεν εχω διπολα surround και απλα απογοητευτηκα :-|

Τωρα αν αναπαραγαγουν τον surround ηχο τοσο καλα και σου ακουγονται συνεχεια παιζεις με το delay η απλα χαμηλωνεις τα db και τις συχνοτητες τους απο τον ενισχυτη σου ...

Εγω ολες αυτες τις συχνοτητες και τα db στα surround μου τα εχω σχεδον στην τσιτα για να καταλαβω ηχο surround.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Περιφεριακα ηχεια για εγκατασταση 7.1

Διπολα = μονοδρομος ιδιως για τα HD φορμα ηχου :bravo:
Και εγω εχω ακουσει τα διπολα surround της crystal audio και εντυπωσιαστηκα απο την πολυ καλη πιστοτητα που ειχαν στην αναπαραγωγη του surround ηχου της ταινιας.
Την ιδια ταινια την ειδα μετα σπιτι μου που δεν εχω διπολα surround και απλα απογοητευτηκα :-|

Τωρα αν αναπαραγαγουν τον surround ηχο τοσο καλα και σου ακουγονται συνεχεια παιζεις με το delay η απλα χαμηλωνεις τα db και τις συχνοτητες τους απο τον ενισχυτη σου ...

Εγω ολες αυτες τις συχνοτητες και τα db στα surround μου τα εχω σχεδον στην τσιτα για να καταλαβω ηχο surround.
Το ιδιο πιστευω και εγω γιαυτο και ψαχνω στο ιντερνετ αποκλειστικα για surround ηχεια, και βρηκα τα RS-35 με 300Ε και μαλλον θα τα παρω να τελειωνω μια ωρα αρχιτερα γιατι αν συνεχισω να ψαχνω απο Ελλαδα δεν θα βρω ουτε μεχρι τα Χριστουγεννα...

Reaction score
11
Με την ευκαιρία ... δίπολα ηχεία για surround προτείνετε και όταν σε όλους τους τοίχους και ταβάνι υπάρχει ηχοαπορροφητικό. Τα δίπολα δουλεύουν απλά με την καλύτερη διασπορά του ήχου ή είναι απαραίτητες και οι αντανακλάσεις στους τοίχους ?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas