Περι Συλλογών....HD

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

Κρίμα...

Και τι καλό είχε?

Εκατοντάδες τίτλους BD σε R1, διάφορα Special Editions και πολλά μα πάρα πολλά memorabilia από ταινίες !!

Ηθελα να πάρω ένα πλαστικό γλυπτό του Freddy σε σχεδόν φυσικό μέγεθος αλλά θα μου κόβανε τον ποπό στο αεροπλάνο :142:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

Εκατοντάδες τίτλους BD σε R1, διάφορα Special Editions και πολλά μα πάρα πολλά memorabilia από ταινίες !!

Ηθελα να πάρω ένα πλαστικό γλυπτό του Freddy σε σχεδόν φυσικό μέγεθος αλλά θα μου κόβανε τον ποπό στο αεροπλάνο :142:
επρεπε να σε πετυχαινα εγω στο check in να σου πω εγω!!! Μονο τις πλαστικες θηκες θα σε αφηνα να παρεις μαζι χαχαχαχχαααα!!!!

Καλλαααα αμα πετυχαινα ΤΟΝ αλλο απο Κρητη οχι μονο πλαστικες θηκες δε θα περνε θα τον εστελνωα σπιτι να φερει κ τα υπολοιπα χαχαχαχααααααα!!! :143::143:

Reaction score
1
Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

Και για να μην έχω σε αγωνία τον JD :137: αγόρασα δύο φιγούρες, μία από το The Thing και μία του Captain Teague από τους Πειρατές σε 18'' ύψος που κινείται και μιλάει κιόλας !!!!!

Πήρα και δυό τρία blu ray το The Thing, το King Kong και το Changeling για τη γυναίκα :116: ... όλα αυτά με 80 ευρουλάκια :137:

Η συλλογή μου δεν φτάνει σε καμία περίπτωση τις δικιές σας αδέρφια, αλλά κάνω την αρχή σιγά σιγά και με τη ρέγουλα μη με πάρει χαμπάρι ο Στρος Καν :142:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

Εισαι ετη φωτος μακρυα..... μπραβο JD!!!!! εχουμε και καμια λιστα με steelbook η ironpacks με ελληνικα???:108:
ωππαααα βρεθηκε και αλλος συμπασχοντας!!!!!!!! Και συ Δημητρης??? ρε κατι τρεχει εδω περα μιλαμε για οργανωμενο εγκλημα :142:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

επρεπε να σε πετυχαινα εγω στο check in να σου πω εγω!!! Μονο τις πλαστικες θηκες θα σε αφηνα να παρεις μαζι χαχαχαχχαααα!!!!

Θα έλεγα ότι είσαι της Αλ Κάϊντα να σε μπαγλαρώσουνε αβλεπί ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Reaction score
60
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

αππππππ νατος κατα φωνη !!!!

να πας να εξομολογησεις αμεσως!!! ΤΩΡΑΑΑ εφυγες για Μητροπολη. (μη τυχον κ παρεις μαζι σου τιποτα special editions κ μου τον ξελογιασεις το παπα σε σφαξα!!! )
:143::143:

ετσι ε ??

τοτε ΔΕΝ θα σου πω οτι βρηκα αυτα σε τσαμπα τιμες !!!!

ΔΕΝ στο λεω που να σκασεις !!!!

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

:143::143:

ετσι ε ??

τοτε ΔΕΝ θα σου πω οτι βρηκα αυτα σε τσαμπα τιμες !!!!

ΔΕΝ στο λεω που να σκασεις !!!!

Που που που ?!!! :119::404:

Reaction score
89
ετσι στα πεταχτα που το ειδα μετα απο αυτα που κατεβασα σημερα μου φανηκε σαν αρνι στη σουβλα ρε χαχαχαχαχαααααα (στη πρωτη φωτο αναφερομαι φυσικα χαχαχαχααα) :142:

το ραβδι αυτο δεν ειναι το τηλεκοντρολ ή μου φαινεται εμενα? :111:

Reaction score
89
λοιπον εχουμε ενα φιλικο να δουμε τωρα.... σας παρακαλω ησυχια ταξη και ασφαλεια ωσπου να γυρισω πισω σε κανα μιαμιση ωριτσα..

ησυχα παιδακια σας θελω :126::126:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
78.995
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

Που που που ?!!! :119::404:

JD, μην του πείς!

Να περάσει λίγος καιρός να τον πλησιάσουμε, και μετά! :136::136:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
78.995
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

:404::404::404: WANT!!!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

λοιπον εχουμε ενα φιλικο να δουμε τωρα.... σας παρακαλω ησυχια ταξη και ασφαλεια ωσπου να γυρισω πισω σε κανα μιαμιση ωριτσα..

ησυχα παιδακια σας θελω

Δεν μπορούμε να αγιάσουμε εδώ μέσα ρε γμτ

Ρε σεις θα πάθω εγκεφαλικό λέμε !! Το ΚΑΚΟ 2 έχει κυκλοφορήσει σε blu ray στο εξωτερικό και δεν έχει κυκλοφορήσει εδώ !!!!!

Πτάνα Μερκελίνα, θα μας τα πάρεις πάλι

http://www.amazon.de/Evil-2-Blu-ray...ef=sr_1_5?s=dvd&ie=UTF8&qid=1290361305&sr=1-5

Reaction score
60
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

JD, μην του πείς!

Να περάσει λίγος καιρός να τον πλησιάσουμε, και μετά! :136::136:
Nαι ναι δεν βγαζω αχνα ουτε για αυτο το ολοφρεσκο !!!

Reaction score
60

αινιγματακι αυτη τη βδομαδα βαλαμε ? ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ !!! :137:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ? :121:

αντε να σας αφησω ενα μικρο χρονικο περιθωριο να το βρειτε μεχρι 31/12/2010 ας πουμε !!!:143:

Reaction score
60

κι επειδη ειμαι χαρουμενος σημερα απο κατι που εγινε χτες θα σας δωσω κι αλλη βοηθεια !

μεταξυ αλλων περιεχεται και αυτο εδω ( ο τιτλος ειναι σβησμενος οπως βλεπετε ) κανονικη κλακετα που ανοιγει !!!

οι εχοντες γερα ματια εχει tip και πανω αριστερα στην εικονα !!!!

τιπ 2

για τον κο μακη !

αν το παρεις αυτο δωρο στη γυναικα σου ισως λεω ισως σε αφησει να παραγγειλεις εκεινο το καστρο ........

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539