Περι Συλλογών....HD

Reaction score
60
Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

Και που θα το βρούμε? Δεν το έχω δει πουθενά.
http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/9732597/Battlestar-Galactica-The-Complete-Series-1-5-Box-Set/Product.html?searchstring=BATTLESTAR+GALACTICA&searchtype=BLU&searchsource=0&urlrefer=search&strefer=BLU&searchfilters=s{BATTLESTAR%20GALACTICA}+c{57}+ae28{Blu-ray}+

http://www.amazon.co.uk/Battlestar-...ef=sr_1_3?s=dvd&ie=UTF8&qid=1291365027&sr=1-3

KAI LIMITED ΜΕ ΡΟΒΟΤ ΜΕΣΑ

http://www.amazon.co.uk/Battlestar-...ef=sr_1_7?s=dvd&ie=UTF8&qid=1291365027&sr=1-7 DVD

KI εδω η γαλλικη εκδοση

http://www.amazon.fr/Coffret-Intégr...TNZ4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291365187&sr=8-1

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.916
Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

Και ναι η παραγγελια της ημερας ειναι γεγονος !!!!

MEΓΙΕΣ !!!:137:

Στο δρόμο θα μείνω!

Από τη μία ο Καφάτος, από την άλλη ο JD! :116:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

Ή εγώ είμαι παράξενος γέρος, ή οι Κύλονες σεξοβόμβες (και οι γυναίκες αντικαταστάτριες) είναι για τα μπάζα!

Reaction score
89
και στο τελος μετα απο τοσο ξεεσκισμα ειπα να βαλω κ λιγο κοινωνικο δραμα ετσι μπας κ δει μαζι μου κ μια ταινια η γυναικα :136::136::136:

ειναι η εκδοση βιβλιο με το σκληρο χαρτινο εξωφυλλο!! :131:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Reaction score
89
Παιδες λογω λαλακιας των εγγλεζων το prince of persia μου το εστειλαν κ με χρεωσαν 2 φορες οι ατιμοι......

Το Alien vs predatos 1 &2 μου το εστειλαν κ με χρεωσαν... 3 φορες οι ατιμοι. Επρεπε να το ξερα εξαρχης οτι τη δουλεια την εκανε ο αντιχριστος ο ακατονομαστος αλλα τι να του πω τωρα.... :137:

Αν καποιος ενδιαφερεται αντι να τα τα στειλω πισω δινω το ενα prince of persia STEELBOOK 25 ευρω και τα δυο Alien vs Predators 1 & 2 στα 20 ευρω οσο και τα πηρα. Δεν εχουν ελληνικα το νου σας. Ολα ειναι σφραγισμενα.
Το Alien vs Predators 1 & 2 το εχω δυο φορες εεε τη τριτη τη κρατησα εγω....

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.916
Παιδες λογω λαλακιας των εγγλεζων το prince of persia μου το εστειλαν κ με χρεωσαν 2 φορες οι ατιμοι......

Το Alien vs predatos 1 &2 μου το εστειλαν κ με χρεωσαν... 3 φορες οι ατιμοι. Επρεπε να το ξερα εξαρχης οτι τη δουλεια την εκανε ο αντιχριστος ο ακατονομαστος αλλα τι να του πω τωρα.... :137:

Αν καποιος ενδιαφερεται αντι να τα τα στειλω πισω δινω το ενα prince of persia STEELBOOK 25 ευρω και τα δυο Alien vs Predators 1 & 2 στα 20 ευρω οσο και τα πηρα. Δεν εχουν ελληνικα το νου σας. Ολα ειναι σφραγισμενα.
Το Alien vs Predators 1 & 2 το εχω δυο φορες εεε τη τριτη τη κρατησα εγω....

Θέλω το ένα AVP!

Reaction score
89
Θέλω το ένα AVP!
μμμμ ζιζικακη εσυ μου φαινεσαι τεκνο του θεου!! :111:
θρησκος ανθρωπος σοβαρος κ με αρχες !! :116:

Οχι σαν τον αλλο το σαταναααααα :125:

Αποτασσεις το σατανα?

Αποτασσεις το σατανα?

Αποτασεις το σατανα?

Αποταξαμενος χαχχαχααααα :143:

ΟΚ το ενα κρατηθηκε

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

Θέλω το ένα AVP!

Κάτσε ρε να πάρει και κανας άλλος χαχαχαχααχαχαχα μπα σε καλό σας...μην αργήσει ένας άνθρωπος να μπεί στο φόρουμ χαχαχαχαχα...

ΜάτΣη (με βαριά κρητική προφορά)...θέλω κι εγώ ότι μείνει χε χε.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

Κάτσε ρε να πάρει και κανας άλλος χαχαχαχααχαχαχα μπα σε καλό σας...μην αργήσει ένας άνθρωπος να μπεί στο φόρουμ χαχαχαχαχα...

ΜάτΣη (με βαριά κρητική προφορά)...θέλω κι εγώ ότι μείνει χε χε.
Εσυ εισαι οντως κ με τη βουλα δουλος του θεου οποτε κλεισαμε με τη μια!! :143::143: Βαλε μπρος για καφε κ παρε να μου το θυμησεις μη γινουμε παλι ρομπα με τα βουντου του κρητικου χαχαχααααα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.261
Members
38.543