Περι Συλλογών....HD

Reaction score
89
ωχχχχ ωχχχ ωχχχχχ ορεξατος ξυπνησε σημερα μανα μ......

φευγω τωρα που ναι νωρις χαχαχαχααα

Reaction score
89
τι εγινε ωρε παλικαρια σα πολυ ησυχια δεν επεσε στο νημα??? εεε κρητικε που σαι ωρεεεεεεε.......

Reaction score
2
Θενξ παιδιά! Σήμερα ήρθαν αυτά (12 μέρες από amazon.com, σπάνια εμένα μου κάνει λιγότερο από δύο full βδομάδες!).

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

Ένας ήταν ο Σπάρτακος! όλοι οι άλλοι είναι απλά καρτούν! ούτε δωρεάν δεν θα το έβαζα στην ταινιοθήκη μου!

Reaction score
2
το spartacus ειναι αυτες οι λεγομενες book εκδοσεις ??
Στο περίπου ntetari! Καλά κατάλαβες εν μέρει.

Αν εννοείς ότι είναι digibook, όπως τα Green Mile, Shawshank Redemption και αρκετές άλλες ταινίες, δεν είναι. Στα digibooks υπάρχει το ένα δισκάκι (ή δύο όπως στο Exorcist) και 30-40 σελίδες με διάφορες πληροφορίες.

Το Spartacus έχει απλά book-style packaging (όπως το αμερικάνικο Rome ας πούμε), όπου στις "σελίδες" του υπάρχουν τα δισκάκια. Επίσης υπάρχει και εξωτερικό slipcase! Πολύ καλή η συσκευασία, μιας και μιλάμε για standard release και όχι κάποια ειδική/special κ.λπ..

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

Ένας ήταν ο Σπάρτακος! όλοι οι άλλοι είναι απλά καρτούν! ούτε δωρεάν δεν θα το έβαζα στην ταινιοθήκη μου!
Αυτός:119:

...με 11.99 !!!!!....με ελληνικούς υπότιτλους από εδώ

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

τελικα δε μου πολυαρεσουν αυτες οι εκδοσεις.... ειχα παρει το πιανιστα σε αυτη την εκδοση αλλα τελικα αμα δεν εχει τουλαχιστον 90% σιδερο η συσταση δε λεει χαχαχαχαχαχαααααα

Reaction score
2
Ρε παιδιά, παρήγγειλα το Deadwood The Complete Series από το amazon.com, και για πρώτη φορά μου το έστειλαν μέσω courier (χωρίς να το επιλέξω, χωρίς να πληρώσω extra)!!!

Έλεος, δεν με θέλει καθόλου η αγορά του Deadwood!

Ένα ένα όμως, ψωνίζω χρόνια από το .com, έχω πάρει μέχρι και το Box Set του Galactica ($200+) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Γιατί λέω όμως ότι δεν με πάει το Deadwood καθόλου;
Μία φορά πήγα να ψωνίσω από το amazon.ca, και πάλι το Deadwood, και πάλι μου το έστειλαν με courier! Με DHL και εννοείται το γύρισα πίσω γιατί ουσιαστικά θα πλήρωνα τα διπλάσια όπως ενημερώθηκα από τον υπάλληλο.

Εντωμεταξύ την εταιρεία δεν την ξέρω (IPARCEL)...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540