- Reaction score
- 39
JD η συγκεκριμένη έκδοση του Lost κυκλοφορεί Ευρώπη;
Καλημερες !!!!
Δημητρη πρεπει να το δεις !!!
θα κολλησεις αλλα εισαι τυχερος που εχει ολοκληρωθει ! Εμεις περιμεναμε με αγωνια καθε βδομαδα να βγει !!
Να μην το ξεχάσω.Όποιος δεν ενδιαφέρεται για τα HD-DVD'S που έχει στην 'βιντεοθήκη' του
(βαραίνουν και το έπιπλο-άσε που δεν χωράνε άλλα Blue Ray:137και θέλει να τα 'ξεφορτωθεί'
υπάρχουν και οι αγγελίες η' ακόμα καλύτερα τα π.μ:143:
:414:
Καλημερα συντεκνε !JD η συγκεκριμένη έκδοση του Lost κυκλοφορεί Ευρώπη;
να τον νε 5 ειμαστε μεχρι τωρα !!!Να μην το ξεχάσω.Όποιος δεν ενδιαφέρεται για τα HD-DVD'S που έχει στην 'βιντεοθήκη' του
(βαραίνουν και το έπιπλο-άσε που δεν χωράνε άλλα Blue Ray:137και θέλει να τα 'ξεφορτωθεί'
υπάρχουν και οι αγγελίες η' ακόμα καλύτερα τα π.μ:143:
![]()
:414:![]()
βαζελαρας θα λες ειπαμε μια ειναι η ομαδαρα !!!! ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ !!!:137:Φίλε Dedari 2009 ειμαι τρελός....τρελός!! Που λεεί και ο Κωστανταρας!!! Χαίρομαι πάρα πολυ που είμαι στην τρελούτσικη παρέα σας!!!!
Είμαι απο Πειραιά Κέντρο....αλά έχω ένα κακό....βεζελάκι!!!
JD Superius!!!! ολο το πακέτο LOST!!!!
βαζελαρας θα λες ειπαμε μια ειναι η ομαδαρα !!!! ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ !!!:137:
PS
ΑΝΟΙΞΕ και τα Pm σου ( πανω δεξια ) !!!!
Καταστατικο αρθρο 15 παραγραφος 4Να και η πρώτη διάσπαση του club! :137:
Με το Nelson εννοώ, εγώ δεν! Παίζει ποδόσφαιρο και φεύγω. :140:
Καταστατικο αρθρο 15 παραγραφος 4
οποιος δηλωσει βαζελος στο club παιρνει δωρο super duper limited edition τιτλο της επιλογης του !!!:138:
Τζίμηηηηηηη εγώ έχω μόνο [reliops="μία συλλογή"][/reliops] πειράζει; :121:![]()
ναι καλα ειναι οντως οπως τα λεςΚι όποιος δηλώσει γαύρος, το HD-DVD της αρεσκείας του! :114:
Θα κοστίσει και φθηνότερα!
Που θα παει καποια στιγμη θα ερθεις στον ισιο δρομο κι εσυ τεκνον μου !:143:Τζίμηηηηηηη εγώ έχω μόνο [RELIOPS="μία συλλογή"][/RELIOPS] πειράζει; :121:![]()
Ετσι ετσι !!!:137:Άρθρο 7 παράγραφος 13 οι Παναθηναϊκοί θα παραλαμβάνουν μια εβδομάδα νωρίτερα τα ταινιάκια τους και τα Γαυράκια δυο εβδομάδες μετά....
Παίδες να ρωτήσω......Μπορώ να ανεβάσω και τις φώτο από όλα τα συλλεκτικά απο ταινίες η θα είμαι εκτός θέματος?