Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
Και δε μου λες τώρα, αυτό γιατί μας το ΄δειξες?και τωρα ενα λιτο και απεριτο ultimate limited edition !!!!!!
![]()
![]()
Και δε μου λες τώρα, αυτό γιατί μας το ΄δειξες?
Για να τα πάρω στο κρανίοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!?????
ε, μα! Παρέλαβα εχθές το λιλιπούτειο βαλιτσάκι.....και απογοητεύτηκα....:122:Είναι ΦΟΒΕΡΟ!!!
WANT! :404:
Τι να λέμε κι εμείς με τα ψωροβαλιτσάκια μας... :110:
EDIT: Καλώς το Loyis!
ε, μα! Παρέλαβα εχθές το λιλιπούτειο βαλιτσάκι.....και απογοητεύτηκα....:122:
μωρη κουφαλιτσα αλλοι τρεχουν σε highend meetings και συ ανεβασεις βαλιτσες??? αισχοςςςς!!!Οπως ειδατε η γαλλικη εκδοση ειναι πλουσιοτερη απο αυτη που κυκλοφορει ελλαδα !!!
Εδώ είμαι ρε !!!!! :142::142::142: δεν έχω ψόφο εγώ...ασχετο αλλα ο madpax πρεπει να τα τεζαρε με αυτα που ανεβασες δεν το βλεπω πουθενα χαχαχαχαχααααα :142:
υπαρχει η μικρη εκδοση οπως την δικη μας και με steelbook αλλα υπαρχει και η μεγαλη εκδοση ( η γαλλικη ) παλι με steelbook !!μωρη κουφαλιτσα αλλοι τρεχουν σε highend meetings και συ ανεβασεις βαλιτσες??? αισχοςςςς!!!
Καλα η γαλλικη εκδοση εχει μεσα steelbook κουτι ή απλα την εβαλες ξεχωριστα?? Ποσο πηγε το μαλλι ???
ωραια πραματα οι φρανσουα μπραβο!! εγω ανοιξα τωρα τη δικια μας βαλιτσουλα τι βαλιτσουλα νεσεσερ σκετο ηταν.... ψηλοαπογοητευση... :134::134:
Ναι αλλα η δικια μας εκδοση εχει ελληνικους υποτιτλους !!:126:ε, μα! Παρέλαβα εχθές το λιλιπούτειο βαλιτσάκι.....και απογοητεύτηκα....:122:
ναι ναι τι προνομοιο και αυτο!!! :134::134::134:Ναι αλλα η δικια μας εκδοση εχει ελληνικους υποτιτλους !!:126: