Περι Συλλογών....HD

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.887
Με άφθονο κόκκο σε ορισμένα σκοτεινά, αλλά μιά χαρά είναι το CEΟΤΤΚ, Νίκο.

Ασχετα από τα effects theories, είναι ένα Sci-Fi παραμυθάκι που δεν μπορεί να σε αφήσει εύκολα ασυγκίνητο. Στοχεύει στην αθωότητά μας, το κόλπο του Spielberg που σε εμένα πιάνει μιά χαρά!

Είναι κάτι σαν το Jaws, όποιος το δει, του αρέσει! :107:

Γιά το Back To The Future πάλι... Το DVD σετ με το ζόρι το είδα πρόπερσι. Και δεν θα το πάρω σε BD.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785
Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

Λοιπόν.
Εμένα αυτή η ταινία δεν μου άρεσε. Για το Close encounetrs λέω.
Εντάξει γούστα είναι αυτά.

Η ερώτησή μου παραπάνω προς τον φίλο ovtcharov αν μπορεί να δει σήμερα μια τέτοια ταινία, είναι ακριβώς επειδή είναι νεαρότερος και σήμερα η ταινία αυτή δεν ικανοποιεί με τα εφφέ της σε σχέση με όλες τις τωρινές.

Από την άλλη εμένα π.χ. μου είχε αρέσει πολύ το Remains of the Day (Tα απομεινάρια μιας μέρας)
Άλλοι που τους πρότεινα να το δουν με έκραξαν.
Διαφορετικά γούστα.

Reaction score
14

Λοιπόν.
Εμένα αυτή η ταινία δεν μου άρεσε. Για το Close encounetrs λέω.
Εντάξει γούστα είναι αυτά.

Η ερώτησή μου παραπάνω προς τον φίλο ovtcharov αν μπορεί να δει σήμερα μια τέτοια ταινία, είναι ακριβώς επειδή είναι νεαρότερος και σήμερα η ταινία αυτή δεν ικανοποιεί με τα εφφέ της σε σχέση με όλες τις τωρινές.

Από την άλλη εμένα π.χ. μου είχε αρέσει πολύ το Remains of the Day (Tα απομεινάρια μιας μέρας)
Άλλοι που τους πρότεινα να το δουν με έκραξαν.
Διαφορετικά γούστα.
κοιτα ρε σι δεν την ειχα δει και μου αρεσε η περιληψη και την τσιμπησα δεν με νοιαζουν τα εφε :126:

Reaction score
89
πλεον οπως βλεπετε δε μπορουμε αν ανοιξουμε κουτα με την ησυχια μας αν δε περασει πρωτα απο .... τελωνειο. :138:

Uploaded with ImageShack.us

η μικρη λουλου απο πισω κοβει βολτες κ περιμενει με αγωνια να δει τη εχει μεσα!!! :138:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.887
Ωραία τα ζωντανά, αύριο θα μας το δείξεις το περιεχόμενο? :141:

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

πλεον οπως βλεπετε δε μπορουμε αν ανοιξουμε κουτα με την ησυχια μας αν δε περασει πρωτα απο .... τελωνειο. :138:

η μικρη λουλου απο πισω κοβει βολτες κ περιμενει με αγωνια να δει τη εχει μεσα!!! :138:

open it NOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW:136:

Reaction score
60

μαλλον επειδη δεν τον αφηνει η γυναικα να παρει το καστρο του harry που κυκλοφορει εκανε την καρδια του πετρα και το πηρε σε playmobil !!!!

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

μαλλον επειδη δεν τον αφηνει η γυναικα να παρει το καστρο του harry που κυκλοφορει εκανε την καρδια του πετρα και το πηρε σε playmobil !!!!
μπουχαχχααααα φυγε τωραααα :143:

Reaction score
89
σορρυ ρε παιδια αλλα οι υπολοιπες φωτος ειναι στο κινητο δε της περασα γμτ στο λαπτοπ χαχαχαχαχααααα :143:

το τελικο αποτελεσμα ειναι κατι σαν αυτο εδω

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.422

Καλορίζικο βρε!

Θα κεράσεις κανα γαλακτομπούρεκο; :144:

Reaction score
89
και στο ερωτημα πως το πηρε η γυναικα! :131::131:

το ερωτευτηκε σας λεω απο κοντα ειναι αλλο πραμα!!!

εχει και χωρο στο κατω μερος οπου βγαζεις το φελιζολ για τα δυο τελευταια κομματια.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

Καλορίζικο βρε!

Θα κεράσεις κανα γαλακτομπούρεκο; :144:
ασε ρε θηριο την επαθα το σαββατο εμεινα χωρις αυτοκινητο να κανω παρεα στη γατα..... ( η καημενουλα τη πηγαμε για στειρωση τη παρασκευη κ μονο που την εβλεπα το σ/κ σα μαστουρωμενη με ειχε πιασει καταθλιψη..... :134::134:

Reaction score
1

Το ερωτεύτηκε γιατί εκεί μέσα θα σε χώσει για το υπόλοιπο του βίου σου :142::143::135::142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.190
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe