Περι αντίστασης εισόδου

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.948
Απάντηση: Περι αντίστασης εισόδου

αν το πολύμετρό σου έχει και καπασιτόμετρο, τότε μετράς και χωρητικότητα. τη χωρητικότητα τη μετράς μεταξύ των 2 αγωγών του καλωδίου, δηλαδή μεταξύ + και - ενός RCA, ενώ το άλλο RCA είναι στον αέρα.

ryk

Reaction score
925

αν το πολύμετρό σου έχει και καπασιτόμετρο, τότε μετράς και χωρητικότητα. τη χωρητικότητα τη μετράς μεταξύ των 2 αγωγών του καλωδίου, δηλαδή μεταξύ + και - ενός RCA, ενώ το άλλο RCA είναι στον αέρα.
Αυτό φαντάστηκα, έτσι βγαίνει νόημα...γιατί να μετράς τα δύο άκρα ενός αγωγού (μονόκλωνου) για χωρητικότητα....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.948

παρακαλώ να διαβάσετε το παρακάτω pdf. Είναι εξόχως αποκαλυπτικό. Αναφέρεται σε ένα νέο καλώδιο της Belden:

http://www.beldenemea.com/uploads/media/NP_267E_AES_DigAudio_01.pdf
εννοείται πως αυτό αποτελεί αποστομωτική και τελεσίδικη απάντηση στο ερώτημα που έθεσε ο vintage_service για το αν μεγάλος κι επώνυμος κατασκευαστής καλωδίων προτείνει τη χρήση ψηφιακού καλωδίου σε αναλογικό σήμα.

Πιο μεγάλο και πιο επώνυμο κατασκευαστή καλωδίων από τη Belden, δε ξέρω...

ryk

Reaction score
925

εννοείται πως αυτό αποτελεί αποστομωτική και τελεσίδικη απάντηση στο ερώτημα που έθεσε ο vintage_service για το αν μεγάλος κι επώνυμος κατασκευαστής καλωδίων προτείνει τη χρήση ψηφιακού καλωδίου σε αναλογικό σήμα.

Πιο μεγάλο και πιο επώνυμο κατασκευαστή καλωδίων από τη Belden, δε ξέρω...
Μα UTP? Τι άλλο θα δούμε....
Να δοκιμάσω σύρμα από φράχτη?:140:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.948

ο φράχτης βλέπει ανατολή ή βορρά? :116::137::138:

βέβαια, πρέπει να ψάξεις λιγάκι στο δίκτυο, να μάθεις τι εστί utp, τι περνάει από κει, και τι χρήσεις υπάρχουν. κι όσο ζεις, μαθαίνεις...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434

Γιώργο καλό είναι αλλά...ακριβούλι το άτιμο.

ryk

Reaction score
925

ο φράχτης βλέπει ανατολή ή βορρά? :116::137::138:

βέβαια, πρέπει να ψάξεις λιγάκι στο δίκτυο, να μάθεις τι εστί utp, τι περνάει από κει, και τι χρήσεις υπάρχουν. κι όσο ζεις, μαθαίνεις...
Δεν θυμάμαι..., αλλά σίγουρα βλέπει κάτι κότες! Κοτέτσι για!
Πέρα από την πλάκα, σίγουρα δεν το έχω ψάξει το θέμα και δεν του τό'χα του utp για να λέω την αλήθεια.
Το μόνο που έχω δει με τα μάτια μου είναι τι σημαίνει χάλκινο καλώδιο ανακυκλωμένο και τι καθαρό! (σε κεντρική καλωδίωση παλιάς μηχανής 6V, δεν πιστεύεις την διαφορά πτώσης τάσης - αμελητέα στην 2η περίπτωση)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead