- Reaction score
- 10
Καλημερα σας,
Τον τελευταιο καιρο δεχομαι πολλα τηλεφωνα σχετικα με τα DAC και USB convertors της ADA.
Αναφερομαι στα :
DAM-2, Digital to Analog Audio convertor ,
USB-ADO, USB to PCM convertor.
Μερικα χαρακτηριστικα που δεν θα δειτε στα λινκ ειναι τα εξης :
DAM-2 : 2 chips, AK4395 ( AKEMD ) is the DAC, CS8415 ( Cirrus Logic ) is the Receiver. The chips are capable of passing 24/192.
USB-ADO : single chip PCM2902 ( Burr-Brown now owned and manufactured by Texas Instruments ) that is 16/48.
The most important thing to note about both these products is that they are not passing 5.1 or 7.1 !
They are both passing PCM type ( 2-channel ) digital only !
Η τιμη τους με βαση το δολαριο σημερα ειναι 470 ευρω.
Αν τελικα σας ενδιαφερει και μπορειτε να μαζευτειτε μερικοι να κανουμε μια παραγγελια η τιμη θα ειναι για σας 350 ευρω.
Σημειωνω οτι δεν περιλαμβανεται το τροφοδοτικο 12V, 500mA γιατι απλα θα ειναι στα 110V. Οποτε θα βρουμε ενα καλο απο την Ελληνικη αγορα, οπως μου προτειναν απο την ADA.
Στην ιδια τιμη ερχεται και το PP-1200 Phono Preamplifier
Αν θελετε επι πλεον χαρακτηριστικα πεστε μου να ρωτησω.
Ευχαριστω.
Τον τελευταιο καιρο δεχομαι πολλα τηλεφωνα σχετικα με τα DAC και USB convertors της ADA.
Αναφερομαι στα :

DAM-2, Digital to Analog Audio convertor ,

USB-ADO, USB to PCM convertor.
Μερικα χαρακτηριστικα που δεν θα δειτε στα λινκ ειναι τα εξης :
DAM-2 : 2 chips, AK4395 ( AKEMD ) is the DAC, CS8415 ( Cirrus Logic ) is the Receiver. The chips are capable of passing 24/192.
USB-ADO : single chip PCM2902 ( Burr-Brown now owned and manufactured by Texas Instruments ) that is 16/48.
The most important thing to note about both these products is that they are not passing 5.1 or 7.1 !
They are both passing PCM type ( 2-channel ) digital only !
Η τιμη τους με βαση το δολαριο σημερα ειναι 470 ευρω.
Αν τελικα σας ενδιαφερει και μπορειτε να μαζευτειτε μερικοι να κανουμε μια παραγγελια η τιμη θα ειναι για σας 350 ευρω.
Σημειωνω οτι δεν περιλαμβανεται το τροφοδοτικο 12V, 500mA γιατι απλα θα ειναι στα 110V. Οποτε θα βρουμε ενα καλο απο την Ελληνικη αγορα, οπως μου προτειναν απο την ADA.
Στην ιδια τιμη ερχεται και το PP-1200 Phono Preamplifier

Αν θελετε επι πλεον χαρακτηριστικα πεστε μου να ρωτησω.
Ευχαριστω.