Περνάς ετσι απο τον Πειραιά?

Reaction score
0
Ναι .Με τον Unfo στο τιμονι και τον Αρβανιτακη στο παραθυρο με την σημαια !! :happy_9:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Περνας!:prof:
Με την νοημοσυνη που εχουν οι καφρ...χμ...οι γαυροι ωσπου να καταλαβουν τι αντιπροσωπευει το αυτοκινητο θα εχεις φτασει στην...Ινσταμπουλ:happy_5:

Reaction score
0
με τον "ΕΞΑΔΕΡΦΟ" Andrew και το τεράστιο μαγκνουμ του!!!!!!! :crazy_3:

Reaction score
14

λοιπόν το ήξερα ότι είχε μακριά ιστορία αυτό το παιδί... τίποτε τυχαίο!!!!

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Περνάς ετσι απο τον Πειραιά?

Με την νοημοσυνη που εχουν οι καφρ...χμ...οι γαυροι ωσπου να καταλαβουν τι αντιπροσωπευει το αυτοκινητο θα εχεις φτασει στην...Ινσταμπουλ:happy_5:
Σιγουρα.............

.........πετωντας.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν δείτε προσεκτικά αυτό το αυτοκίνητο θα παρατηρήσετε:

1. Είναι μοντέλο δεκαετίας 80.
2. Είναι Ζωγραφιώτικο
3. Ο συνοδηγός είναι γύρω στα 40.

Συμπέρασμα:

Αυτοί οι 2 είναι οι ιδρυτές του club zografou είναι παλιοί συμμαθητές μου και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πάνε στον Πειραιά έτσι...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Αυτοί οι 2 είναι οι ιδρυτές του club zografou είναι παλιοί συμμαθητές μου και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πάνε στον Πειραιά έτσι...
Ώστε συμμαθητές?!Δεν πρέπει να ήταν και πολύ "διαβαστεροί" ε? :happy_5:

Σοβαρά τώρα, σε πιστεύω Χρήστο. Αν στα 40 τους ασχολούνται τόσο σοβαρά/παθιασμένα με το ποδόσφαιρο (και δη το ελληνικό) και κάνουν τέτοια καραγκιοζιλίκια, τι να πω...Σίγουρα δεν θα τους σταματήσει το μυαλό (the what?) να περάσουν από τον Πειραιά.

Reaction score
0

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια....εμείς οι καφρ...χμ...γαύροι από τον Πειραιά...:cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια....εμείς οι καφρ...χμ...γαύροι από τον Πειραιά...:cool_4:
Μιχαλη, πλακα κανω και το ξερεις:crazy_3:
Πολλοι απο τους φιλους μου ειναι καφρ...χμ...γαυροι :happy_5: αρα εαν ειχα προβλημα...:prof:

Αλλα ακριβως επειδη ειστε φανατιλες τρελλαινομαι να σας τσιγκλαω:cool_1:

Reaction score
0
Μιχαλη, πλακα κανω και το ξερεις:crazy_3:
Πολλοι απο τους φιλους μου ειναι καφρ...χμ...γαυροι :happy_5: αρα εαν ειχα προβλημα...:prof:

Αλλα ακριβως επειδη ειστε φανατιλες τρελλαινομαι να σας τσιγκλαω:cool_1:
μμμμμμ.........θα τα πούμε στο γήπεδο την κυριακή...κο κο κο κο κοοοο....
χαχαχαχαχαχαχαχα

"happy_1""happy_1""happy_1""happy_1":cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
μμμμμμ.........θα τα πούμε στο γήπεδο την κυριακή...κο κο κο κο κοοοο....
χαχαχαχαχαχαχαχα

"happy_1""happy_1""happy_1""happy_1":cool_4:

Κοιτα, εγω για καθε ενδεχομενο εχω βρει 2-3 συνταγες για το βραδυ της Κυριακης.
Καλου κακου, καλου κακου λεω δεν ψαχνεις τιποτα και εσυ?Ισως σου φανουν χρησιμες...:happy_5:

Reaction score
0
Κοιτα, εγω για καθε ενδεχομενο εχω βρει 2-3 συνταγες για το βραδυ της Κυριακης.
Καλου κακου, καλου κακου λεω δεν ψαχνεις τιποτα και εσυ?Ισως σου φανουν χρησιμες...:happy_5:
Καταρχήν για εμάς δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα του αγώνα. :cool_4:
Δεύτερον παίζουμε χωρίς 2-3 βασικούς, Τζόλε, Μιχαλάκη είσαι τρέλα κ πιθανότατα Ρίμπο. :crazy_1:
Αλλά κίνητρο υπάρχει πάντα για την νίκη....είναι ο βάζελος αντίπαλος...:smoking:

Reaction score
3
Εγώ πάντως πριν αρκετά χρόνια, που δούλευα στον Πειραιά, σφυριζα τον ύμνο του Παναθηναϊκού, (μου αρέσει ως κομμάτι), περνώντας απο το λιμάνι και δεν είδα να παρεξηγηθεί κανένας.

Reaction score
4
Εγώ πάντως πριν αρκετά χρόνια, που δούλευα στον Πειραιά, σφυριζα τον ύμνο του Παναθηναϊκού, (μου αρέσει ως κομμάτι), περνώντας απο το λιμάνι και δεν είδα να παρεξηγηθεί κανένας.
Με τοσους πανυγηρισμους και βαρελοτα καθε χρονο , εχουν κουφαθει οι ανθρωποι....:smoking:

Reaction score
3
Με τοσους πανυγηρισμους και βαρελοτα καθε χρονο , εχουν κουφαθει οι ανθρωποι....:smoking:
Μπα, δεν νομίζω, τότε δεν έβγαιναν πρωταθλητές.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Μπα, δεν νομίζω, τότε δεν έβγαιναν πρωταθλητές.
Πέρα από τον ύμνο του Πανατινάικος υπάρχει και η version που τραγουδούν οι φίλοι του Ολυμπιακού (με λίιιιιιγο διαφορετικούς στίχους). Θα θεωρούσαν ότι σφυρίζεις τη δεύτερη! :cool_4:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543