Πηγή ή tablet σε Audi A4 B7

Μηνύματα
12
Reaction score
0
Καλημέρα και καλή χρονιά!
Θέλω να αντικαταστήσω εργοστασιακή πηγή 1 DIN σε Α4 Β7.
Η μια επιλογή είναι να κρατήσω το 1DIN και να βάλω μια πηγή σαν αυτήν Alpine ILX-F903D ή κάτι σε 2DIN tablet με τροποποίηση στην κονσόλα (ξηλώνεται το ταμλό και κατεβαίνει ο κλιματισμός χαμηλότερα).
Προτεραιότητα είναι η ύπαρξη DAB+ tuner αν και αποτι καταλαβαίνω στις πηγές με Android OS μπορείς να εγκαταστήσεις ότι εφαρμογή μουσικής θέλεις ενώ στις απλές παίζεις με εφαρμογές car play (χρήστης iPhone).

Ποια είναι τα συν και τα πλην της κάθε τοποθέτησης; Ξέρει κανείς αν με την πρώτη επιλογή χάνω την πρόσβαση στη θήκη καρτών και στην ποτηροθηκη που φαίνεται στη φωτό;
 

Attachments


ifievadam

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
509
Reaction score
356
Καλημερα και χρονια πολλα.
Δεν θα απαντησω στο ερωτημα σου, μα γενικα για τις οθονες επαφης με android: ειναι επικινδυνες στον χειρισμο τους απο τον οδηγο. Κι ο λογος οτι αποσπαται η προσοχη του απο τον δρομο πολυ ευκολα κατα τον οποιοδηποτε χειρισμο. Μερικες βασικες ενεργειες υπαρχουν στο τηλεκοντρολ, αλλα γυρνωντας τα ματια στην οθονη ...εφυγες! Μας συνεβη δυο φορες προσφατα με φιλο σε πολυωρη εκδρομη, οποτε αναγκασθηκα να γινω "βοηθος" χειριστου. Θα μου πειτε ποσες φορες χρειασθγκε να βαλει "δακτυλο" επι της οθονης, λιγες βεβαια, αλλα το κακο δεν αργει. Προσοχη, μεγαλη προσοχη.
 


Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.384
Reaction score
74.634
Τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα μεσαίας και πάνω κατηγορίας, και αρκετά μικρής, έχουν οθόνες επαφής.
 

Μηνύματα
12
Reaction score
0
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δε πάω να μπλεξω με χάζι στην οθόνη, το θέμα μουσική με ενδιαφέρει γιατί προσωρινά βολεύομαι με Bluetooth fm transmitter στο οποίο υπάρχουν παράσιτα τις περισσότερες φορές. Εξάλλου οι πλατφόρμες car play & google auto είναι στημένες για να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού (για αυτό και δεν υποστηρίζονται YouTube Netflix κλπ).
Το Android tablet το σκέφτηκα μήπως απασχολείται και κανα κουτσούβελο στο πίσω κάθισμα αν και θα πρέπει να είναι καθισμένο στη μέση του πίσω καθισματος.
 

Μηνύματα
271
Reaction score
127
Γιατί δεν παίρνεις ένα yatour για το μοντέλο σου έτσι θα χεις Bluetooth, USB και aux εννοείται δεν θα χεις την τέλεια ποιότητα του CD αλλά θα σαι χωρίς τα παράσιτα του transmitter
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.553
Μηνύματα
2.864.118
Members
37.929
Νεότερο μέλος
stergiosgk
Top