Πιάτο σταθερό ή κινητο ?...Triax ή Gibertini

Reaction score
0
Είμαι στις παραμονές αλλαγής πιάτου. Το τωρινό 60 cm της Nova από το 1998 έχει φάει τα ψωμιά του :)
Πόλλές οι δυνατότητες επιλογής και έχω ψιλοχαθεί. Για βοηθήστε λίγο συνφορουμίστες γιατί ο καιρός για Mundial πλησιάζει και δεν λέει να τρέχω τελευταία στιγμή.

Το πρώτο δίλημμα είναι σταθερό ή κινητό και φυσικά τί μέγεθος ?
Να πάρω ένα σταθερο γύρω στο 1,20 - 1,40 και να βάλω 2 LNB για Αstra και Hot Bird ? . Tι θα μου προσφέρει περισσότερα το κινητό?.Εντάξει δεν λέω περισσότερους δορυφόρους και ατελείωτες ώρες zapping (μήπως και χαμένες ώρες ? :?) , ίσως όμως και κάποιο θόρυβο , μπελάδες συντήρησης , ξερυθμίσματα και φώναξε τον τεχνικό για να το ρυθμίζει μιά φορά το μήνα ? :x
Τα ενδιαφέροντά μου αρχίζουν να στρέφονται περισσότερο σε HDTV που νομίζω ότι είναι το μέλλον που έρχεται(ή μήπως ήρθε κι' όλας? :)), σε λίγα αθλητικά γεγονότα και ντοκυμαντέρ. Η γλώσσα που ξέρω πολύ καλά είναι τα Ιταλικά και λιγότερο καλά τα Αγγλικά. Με αυτά τα ενδιαφέροντα και εφόδια αξίζει το κινητό κάτοπτρο ?

Τώρα απο decoder μάλλον στον Humax 2000 με βλέπω να καταλήγω , μέσω του power-buy του site μας.Αλλά θα ήθελα και την γνώμη των πιό ειδικών ή και όσων είναι κάτοχοι κατόπτρων μάρκας Triax ή Gibertini να πούνε την γνώμη τους για την ποιότητα , την αντοχή στον αέρα ( εδώ κάτω στη Μάνη φυσάει μερικές φορές Πουνέντες που φτάνει και τα 8 με 9 Μποφώρια ) και φυσικά το κέρδος τους στην λήψη .

Περιμένω τις απόψεις σας και ..............μην αργείτε φίλοι γιατί ο χρόνος στενεύει !!!!! :) :) :)

Reaction score
0
Heeeeeeeeeeeeeeeelllppppppppppppp :( :( :( :( :( :( :(

Κανείς ???? :( :( :( :( :( :( :(

Περνάνε οι μέρες και οι ώρες και με πιάνει απελπισίααααααααα :lol: :lol: :lol:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Μενελαε κινητο...δαγκωτο, μην το σκεπτεσαι καν!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Κινητό 1,20 με μοτέρ της Motec...

Σήμερα που μιλούσα με ένα τεχνικό θα σου βγεί γύρω στα 250€ (70€ ένα καλό πιάτο, 60€ το μοτέρ, 15€ το lnb, καλώδια κλπ και εγκατάσταση)....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Σπυρο προ ημερων καποιυ αλλου φιλου απο εδω του ζητησαν 450€ και οταν διαφωνησα ("με τιποτα πανω απο 250") μερικοι μου... χωθηκαν και με τιμες.Τωρα τι γινετε; επεσαν οι τιμες;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Δεν ξέρω τι γίνετε Αθήνα αλλά εδώ οι τιμές είναι περίπου σε αυτά τα πλαίσια...

Φυσικά αν θες μπορείς να τις ανεβάσεις όσο θες. Υπάρχει lnb των 60€ και των 15€, πιάτο των 70€ και πιάτο των 150€ κλπ κλπ κλπ. Και φυσικά δεν ξέρω τι χρεωνουν για εγκατάσταση στας Αθήνας. Εδώ για εγκατάσταση σε κεραμοσκεπή ζητούν 70 € και σε ταράτσα 40€-50€.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Και για Λαρισα τα ιδια Σπυρο. Ειμαστε λιγο τυχεροι!!!

Reaction score
0
Eγώ θα σου πω σταθερό.

Το κινητό μπορεί να πιάνει περισσότερους αλλα.

Κάνει θόρυβο (εμένα προσωπικά με ενοχλεί)
Μπορεί να ξερυθμιστεί..

Με 1.20 εγώ πιάνω hotbird, astra, hellasat...Δεςν πιστεύω να κυκλοφορεί και τίποτα καλύτερο σε άλλους δορυφόρους. Ίσως μόνο στον hispasat...
Το καλύτερο είναι να βάλεις 2 πιάτα αν θες να πιάνεις πχ και hispasat..

Όσο για το πιάτο. Η καλύτερη μάρκα είναι η visiosat...Mία κλάση πιο πάνω απο τα Gibertini και λίγο πιο ακριβά βέβαια..

Reaction score
0
nickolas2005 said:
Eγώ θα σου πω σταθερό.

Το κινητό μπορεί να πιάνει περισσότερους αλλα.

Κάνει θόρυβο (εμένα προσωπικά με ενοχλεί)
Μπορεί να ξερυθμιστεί..

Με 1.20 εγώ πιάνω hotbird, astra, hellasat...Δεςν πιστεύω να κυκλοφορεί και τίποτα καλύτερο σε άλλους δορυφόρους. Ίσως μόνο στον hispasat...
Το καλύτερο είναι να βάλεις 2 πιάτα αν θες να πιάνεις πχ και hispasat..

Όσο για το πιάτο. Η καλύτερη μάρκα είναι η visiosat...Mία κλάση πιο πάνω απο τα Gibertini και λίγο πιο ακριβά βέβαια..
Νικόλα σ'ευχαριστώ όπως ευχαριστώ και όλους όσοι έδωσαν κάποια βοήθεια. Τελικά κατέληξα σε ΣΤΑΘΕΡΟ Gibertini 1,40 και νομίζω ότι θα κάνω καλά την δουλειά μου. :D :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef