Πιανίστες.Ποια μας αρέσει? (ελάτε να ξεπεράσουμε το νήμα του @Prince!)

Ποιά πιανίστα;

• Dora Deliyska

Votes: 0 0,0%
  • Hélène Grimaud

• Olga Jegunova

• Eloïse Bella Kohn

• Irina Lankova

• Olga Scheps

• Primavera Shima

• Belle Suwanpotipra

• Katharina Treutler

• Chihiro Yamanaka

• Total voters
    25
  • Poll closed .

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.199
Προφανώς δεν έχεις ζήσει καθόλου στην Άπω Ανατολή (το να έχεις ταξιδέψει δεν σε "σώζει"). Υπάρχουν και εκεί πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια αρκούντως...addictive.
στην αντεπίθεση ο πρίγκιπας!

πες μας ότι έκανες κ μπ0υρδελότσαρκες.... :party: :laugh:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.199
...για δουλεια και (ποσο) διασκεδαση ? ...προσαρμοσου βρε λιγο στις συνθηκες...
..ποσο βαθια Ασια δηλαδη ?
;D
εγώ τα ξέρω από τις ταινίες φιλαράκ...
όλοι οι καθωσπρέπει...μαυροκουστουμάτοι ντε κουλτουρέ τύποι...που σέβονται τον εαυτό τους...με το που τελειώνουν τα μιτινγκς στον ουρανοξύστη αργά το βράδυ....τρέχουν στις τρώγλες να φάνε μαστίγωμα στα 4 με λατέξ κ κόκκινο μπάλακι στο στόμα από τα εσκορτάκια :lolsign: :lol:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.130
... χρονια ειχα password kinkyseksmakestheworldgoround04 🐒
.. δεν ειμαι ρατσιστης αλλα δε μπορω να παω ανατολικοτερα της παρουσας ταιμζ(ω)ον,ή δεν μπορω να παραμεινω για πολυ ωρα.

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.443
- Πες μου μια ηθοποιό που σου αρέσει.
- Η Σαπφώ Νοταρά
Ως ηθοποιός η Νοταρά ήταν πάρα πολύ καλή. Νομίζω είναι γνωστό σε όλους.
Salma Hayek. Μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο ταλέντο, αλλά ως γυναίκα με εξιτάρει ιδιαιτέρως.
Halle Bery, το αυτό.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.443
Από Ελληνίδες : Θεοφανία Παπαθωμά, Κατερίνα Παπουτσάκη. Φιλαρέτη Κομνηνού.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.135
Προφανώς δεν έχεις ζήσει καθόλου στην Άπω Ανατολή (το να έχεις ταξιδέψει δεν σε "σώζει"). Υπάρχουν και εκεί πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια αρκούντως...addictive.
Αν ζούσα στην Άπω Ανατολή θα με είχαν σφάξει με τόσα ρατσιστικά που τους έχω σύρει στο παρελθόν.

Το δικό σου addictive δεν με πείθει. Εσύ μπορεί να φτιάχνεσαι ακούγοντας όπερα σε παρτούζα. :p :biggrin:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.199
... χρονια ειχα password kinkyseksmakestheworldgoround04 🐒
.. δεν ειμαι ρατσιστης αλλα δε μπορω να παω ανατολικοτερα της παρουσας ταιμζ(ω)ον,ή δεν μπορω να παραμεινω για πολυ ωρα.
τιναυτορε?! :headbang:

Reaction score
6.708
Αν ζούσα στην Άπω Ανατολή θα με είχαν σφάξει με τόσα ρατσιστικά που τους έχω σύρει στο παρελθόν.

Το δικό σου addictive δεν με πείθει. Εσύ μπορεί να φτιάχνεσαι ακούγοντας όπερα σε παρτούζα. :p :biggrin:
Ως προς την πρώτη πρότασή σου, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Οι Ασιάτες έχουν τον τρόπο να σε διορθώνουν, χωρίς να σου ανταποδίδουν ό,τι τους "προσφέρεις".
Ως προς τη δεύτερη πρόταση, δεν χρειάζεται, εν πρώτοις, να καταφεύγεις σε προσβλητική γλώσσα. Ως προς την ουσία του θέματος, εάν δεν δοκιμάσεις, μην προβαίνεις σε...bold statements. Πήγαινε εκεί, δες τι παίζει και, εν τέλει, βίωσε την εκεί πραγματικότητα και μετά...τα λέμε ξανά.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.199
Ως προς την πρώτη πρότασή σου, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Οι Ασιάτες έχουν τον τρόπο να σε διορθώνουν, χωρίς να σου ανταποδίδουν ό,τι τους "προσφέρεις".
Ως προς τη δεύτερη πρόταση, δεν χρειάζεται, εν πρώτοις, να καταφεύγεις σε προσβλητική γλώσσα. Ως προς την ουσία του θέματος, εάν δεν δοκιμάσεις, μην προβαίνεις σε...bold statements. Πήγαινε εκεί, δες τι παίζει και, εν τέλει, βίωσε την εκεί πραγματικότητα και μετά...τα λέμε ξανά.
έλα Χριστέ και Παναγιά....προσβλητική η παρτούζα?! :roflmao:

κατεβάστε το logo του AVSITE.gr και βάλτε το
1589570736756.png
:laugh::lolsign:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.505
πες μας ότι έκανες κ μπ0υρδελότσαρκες....
Εκανα εγω 666 με τους συναδελφους 1974 στην επιστρατευση, μετα πηγα στην πολη σου 74-76
λιοσιων 1974 μαζευομασταν να ψησουμε τι μεγαλη ψ.....η 33 εκ
Το γελιο που επεφτε δε λεγετε, μπαιναμε στο σπιτι εβγαινε η κοπελα ποιος θα περασει
ο κυριος λεγαμε εν χορω, σε 5 λεπτα εβγαινε εξω μας ελεγε τι καταλαβατε ρε μα........κες πληρωστε τωρα πληρωναμε αλλα ειχαμε πεσει κατω απ τα γελια μετα εβγαινε το καλο παιδι και του ελεγε
αστες καλε της Μουντζες εμεις ειμαστε εδω οτι θελεις επιλοχια μας

daharis666

Moderator
Reaction score
83.199
Και εγώ σε έκανα να παραδεχθείς ότι είναι..."κακιά" λέξη. Δεν είναι και λίγο για κάτι που δεν είναι "προσβλητικό". ΧΑ?
για μένα καθόλου....και γενικά καθόλου...
για το επίπεδο σου όμως των γαλλικών και του πιάνου....που θέλεις να μας παρουσιάσεις....ναι
άντε και Καζαντζίδη την επόμενη φορά:lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88