Είμαι της...τσάντας (δηλαδής...συλλέκτης).δεν είσαι της τσ0ντας δηλαδής?
θα μείνει αναπάντητο το ερώτημα του Εαρ...?
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Είμαι της...τσάντας (δηλαδής...συλλέκτης).δεν είσαι της τσ0ντας δηλαδής?
θα μείνει αναπάντητο το ερώτημα του Εαρ...?
στην αντεπίθεση ο πρίγκιπας!Προφανώς δεν έχεις ζήσει καθόλου στην Άπω Ανατολή (το να έχεις ταξιδέψει δεν σε "σώζει"). Υπάρχουν και εκεί πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια αρκούντως...addictive.
...για δουλεια και (ποσο) διασκεδαση ? ...προσαρμοσου βρε λιγο στις συνθηκες...μπ0υρδελότσαρκες
εγώ τα ξέρω από τις ταινίες φιλαράκ......για δουλεια και (ποσο) διασκεδαση ? ...προσαρμοσου βρε λιγο στις συνθηκες...
..ποσο βαθια Ασια δηλαδη ?
;D
Ως ηθοποιός η Νοταρά ήταν πάρα πολύ καλή. Νομίζω είναι γνωστό σε όλους.- Πες μου μια ηθοποιό που σου αρέσει.
- Η Σαπφώ Νοταρά
Αν ζούσα στην Άπω Ανατολή θα με είχαν σφάξει με τόσα ρατσιστικά που τους έχω σύρει στο παρελθόν.Προφανώς δεν έχεις ζήσει καθόλου στην Άπω Ανατολή (το να έχεις ταξιδέψει δεν σε "σώζει"). Υπάρχουν και εκεί πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια αρκούντως...addictive.
τιναυτορε?!... χρονια ειχα password kinkyseksmakestheworldgoround04
.. δεν ειμαι ρατσιστης αλλα δε μπορω να παω ανατολικοτερα της παρουσας ταιμζ(ω)ον,ή δεν μπορω να παραμεινω για πολυ ωρα.
Ως προς την πρώτη πρότασή σου, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Οι Ασιάτες έχουν τον τρόπο να σε διορθώνουν, χωρίς να σου ανταποδίδουν ό,τι τους "προσφέρεις".Αν ζούσα στην Άπω Ανατολή θα με είχαν σφάξει με τόσα ρατσιστικά που τους έχω σύρει στο παρελθόν.
Το δικό σου addictive δεν με πείθει. Εσύ μπορεί να φτιάχνεσαι ακούγοντας όπερα σε παρτούζα.![]()
![]()
Το κοντινότερο που βρήκα ήταν αυτό:Εσύ μπορεί να φτιάχνεσαι ακούγοντας όπερα σε παρτούζα.
Κι από αυτά έχει. Ψάξε για "Allegra Cole".Απο σαιτ ενηλικων;
έλα Χριστέ και Παναγιά....προσβλητική η παρτούζα?!Ως προς την πρώτη πρότασή σου, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Οι Ασιάτες έχουν τον τρόπο να σε διορθώνουν, χωρίς να σου ανταποδίδουν ό,τι τους "προσφέρεις".
Ως προς τη δεύτερη πρόταση, δεν χρειάζεται, εν πρώτοις, να καταφεύγεις σε προσβλητική γλώσσα. Ως προς την ουσία του θέματος, εάν δεν δοκιμάσεις, μην προβαίνεις σε...bold statements. Πήγαινε εκεί, δες τι παίζει και, εν τέλει, βίωσε την εκεί πραγματικότητα και μετά...τα λέμε ξανά.
Εκανα εγω 666 με τους συναδελφους 1974 στην επιστρατευση, μετα πηγα στην πολη σου 74-76πες μας ότι έκανες κ μπ0υρδελότσαρκες....
Η παρτούζα όχι. Η όλη πρόταση, όμως, είναι...έλα Χριστέ και Παναγιά....προσβλητική η παρτούζα?!
κατεβάστε το logo του AVSITE.gr και βάλτε το
View attachment 165983![]()
ΧΑ! Σε έκανα επιτέλους να γράψεις κακιά λέξηΗ παρτούζα όχι. Η όλη πρόταση, όμως, είναι...
Και εγώ σε έκανα να παραδεχθείς ότι είναι..."κακιά" λέξη. Δεν είναι και λίγο για κάτι που δεν είναι "προσβλητικό". ΧΑ?ΧΑ! Σε έκανα επιτέλους να γράψεις κακιά λέξη![]()
![]()
για μένα καθόλου....και γενικά καθόλου...Και εγώ σε έκανα να παραδεχθείς ότι είναι..."κακιά" λέξη. Δεν είναι και λίγο για κάτι που δεν είναι "προσβλητικό". ΧΑ?