Πικάπ Thorens TD-166 Mk I

Reaction score
1
Πωλείται πικάπ Thorens TD-166 MkI, χωρίς κεφαλή, σε πολύ καλή κατάσταση, με πρόσφατο service, αλλαγή ιμάντα, μερική ανακαλωδίωση (από τα RCA μέχρι την βάση του βραχίονα), καινούργια καλωδιάκια κεφαλής Sumiko και ποδαράκια Soundcare. Επίσης έχει γίνει αλλαγή της βάσης με μεγαλύτερου πάχους κομμάτι MDF (υπάρχει και η αρχική).
Τιμή 250 ευρώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Πικάπ Thorens TD-166 Mk I

Επειδή έχω κι εγώ πικάπ Thorens και χρειάζομαι service, μπορείς να μου πεις που το έκανες ?

Ευχαριστώ.

Reaction score
1
παιζει καμια φωτο?
ευχαριστω
Αγαπητέ liakoura, μετά από κάμποσο καιρό ελλέιψης ανταπόκρισης στην αγγελία αποφάσισα να κρατήσω το Thorens. Έτσι και αλλιώς θα το έδινα όχι λόγω ανάγκης, αλλά έλλειψης χώρου (μόλις είχα απόκτήσει ένα Dual-502 ημιαυτόματο σε εξαιρετική κατάσταση). Σου έχω συνημμένες φωτογραφίες. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Attachments

Reaction score
436
Αγαπητέ liakoura, μετά από κάμποσο καιρό ελλέιψης ανταπόκρισης στην αγγελία αποφάσισα να κρατήσω το Thorens. Έτσι και αλλιώς θα το έδινα όχι λόγω ανάγκης, αλλά έλλειψης χώρου (μόλις είχα απόκτήσει ένα Dual-502 ημιαυτόματο σε εξαιρετική κατάσταση). Σου έχω συνημμένες φωτογραφίες. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Και καλα εκανες φιλε.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988