Πιό ήσυχα Xbox360

Reaction score
62
Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΧΒΟΧ360, μετά τις βλάβες φυσικά? Ο θόρυβος και ειδικά αυτός του DVD, όταν φορτώνει!! Η Microsoft λοιπόν, λαμβάνοντας υπ' όψιν το πρόβλημα αυτό, άρχισε να αντικαθιστά τα drives της Toshiba-Samsung και Hitachi-LG με τα πολύ πιό ήσυχα, κατά κοινή ομολογία Benq!! Πέρα όμως από την ησυχία, τα νέα Benq φορτώνουν και πιό γρήγορα! Επίσης σύντομα η Microsoft θα χρησιμοποιήσει στις νέες παρτίδες τους νέους επεξεργαστές των 65nm, οι οποίοι έχουν λιγότερες απαιτήσεις ψύξης και ρεύματος από τους τωρινούς. Όσο για το HDMI μάλλον ψήνεται κι αυτό...

Reaction score
10
Παδια το δικο μου xbox χαλασε, κολλαγαν τα παιχνιδια κτλ.....ερχονται και το παιρνουν, παει Γερμανια και σε 11 μερες μου εστειλαν καινουργια κονσολα με το καινουργιο drive.....ειναι οντως αρκετα πιο αθορυβο!!επαθα πλακα με το σερβις παντως....Αυτο δειχνει και ποσο εχουν χεσμενη τη φωλια τους με τοσα xbox που εχουν χαλασει....

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Όταν λες "έρχονται και το παίρνουν" τι εννοείς? Δεν έχω 360, αλλά στο σκέτο xbox έπρεπε να το στείλεις εσύ...

Reaction score
10
Εννοώ οτι έρχεται το παίρνει απο το σπίτι σου η international ups.
Γιώργο δεν είπα ότι είναι τίποτα κακο.Μιλαω για το ΑΨΟΓΟ service.Οπως και να το κανεις δεν είμαστε συνηθισμένοι!

Reaction score
0
Μην ξεχνάτε ότι η εγγύηση είναι για 2 χρόνια και ανανεώνετε ... επειδή μερικά έγραφαν 1 στα χαρτιά.

Και εδώ με χιούμορ πως γίνεται η αλλαγή στην Αμερική.

Xbox 360 Coffin Review
Our console coffin arrives--the heart-wrenching story.

Reaction score
0
Μπράβο Blizard, κρίβεις καλά της απέχθεια σου για το Xbox360. Αλλά δεν αλλάζει ο άνθρωπος τι να κάνουμε. Για να δούμε σε πόσα άλλα forums θα σε πετύχω να γράφεις τις ανακρίβειές σου.

Job Well Done:D

Reaction score
0
ΧΑΑΧΑ με έπιασες ...... ο σκοπός μου ήταν να ενημερώσω όσους δεν ξέρουν για τα 2 χρόνια εγγύηση, ώστε να μην αγοράσουν καινούργιο xbox360 όταν τους καεί και να τους το δώσει η Microsoft δωρεάν.

Reaction score
0
Α, ευχαριστούμε Σωτήρα. Και το coffin review από κάτω σε τι αποσκοπούσε;

όταν τους καεί
Η αντικειμενικότητα στο μεγαλείο της. Τι να πώ για την περίπτωση σου.....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv